ból krocza
-
Dziewczyny mam problem bolą mnie okolice krocza, tak jakbym co najmniej ćwiczyła rozciąganie z tydzień. ten ból już się utrzymuje od trzech dni. Dodam że nie serduszkowaliśmy z mężem. Zastanawiam się czy wszystko jest ok. Czuje go przy chodzeniu i gdy przewracam się na łóżku.
-
ja sie czulam jakbym "spuchła" do takich rozmiarow, ze niewygodnie mi bylo chodzic. Ginekolozka uspokoila mnie, ze to od rosniecia macicy, wszystko sie zmienia i nasze krocza sa bardzo ukrwione, teraz mam 19tc i nic juz takiego w ogole nie odczuwam
-
Diablo wrote:jestem w 18 tc i boli mnie krocze bardzo mocno do tego upławy białe w pochwie gin przepisał mi clotrimazolum. Nadal martwię się czy wszystko ok bo to dokuczliwy ból nie wiem kiedy minie to moja pierwsza ciąża
-
betina, ja mam żółte przez całą ciążę, na zmianę z białymi, konsystencja też jak w kalejdoskopie. Ale posiewy wychodzą dobre, nie odczuwam swędzenia, ani pieczenia.
Warto to sprawdzić, jednak jeśli badania wychodzą ok, to nie ma powodów do niepokoju, wydzielina w ciąży może być też żółta.betina89 lubi tę wiadomość
-