X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr ból krocza
Odpowiedz

ból krocza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • agi88 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam problem bolą mnie okolice krocza, tak jakbym co najmniej ćwiczyła rozciąganie z tydzień. ten ból już się utrzymuje od trzech dni. Dodam że nie serduszkowaliśmy z mężem. Zastanawiam się czy wszystko jest ok. Czuje go przy chodzeniu i gdy przewracam się na łóżku.

ckaiskjoo29j6f91.png

relgcwa165pw8251.png
  • karolina1990 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam podobny problem, czasem długi czas nie odczuwam bólu, ale są takie dni że nie mogę chodzić. Bardziej boli mnie ze strony blizny po poprzednim porodzie.

• mama_z_groszkiem Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie czulam jakbym "spuchła" do takich rozmiarow, ze niewygodnie mi bylo chodzic. Ginekolozka uspokoila mnie, ze to od rosniecia macicy, wszystko sie zmienia i nasze krocza sa bardzo ukrwione, teraz mam 19tc i nic juz takiego w ogole nie odczuwam :)

relgcwa1nrtfgkrw.png
  • Diablo Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <edit>

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 00:36

f2w3rjjgx4qe9e4w.png

c55fsek2cpmnrsgq.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam czasem takie klocie w kroczu- od czasu do czasu. Musze w sumie zapytac na nastepnej wizycie o to.

t60z7qg.png
  • betina89 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diablo wrote:
    jestem w 18 tc i boli mnie krocze bardzo mocno do tego upławy białe w pochwie gin przepisał mi clotrimazolum. Nadal martwię się czy wszystko ok bo to dokuczliwy ból nie wiem kiedy minie to moja pierwsza ciąża
    Ty masz białe ... a ja się przejmuję od 3 dni żółtymi ;/;/ ale nie ma swędzenia ani pieczenia, jedynie boli mnie pachwina tak od prawej strony.

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    betina, ja mam żółte przez całą ciążę, na zmianę z białymi, konsystencja też jak w kalejdoskopie. Ale posiewy wychodzą dobre, nie odczuwam swędzenia, ani pieczenia.

Warto to sprawdzić, jednak jeśli badania wychodzą ok, to nie ma powodów do niepokoju, wydzielina w ciąży może być też żółta.

betina89 lubi tę wiadomość

• seneka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czasem też mnie kłuje w kroczu ale teraz cały czas boi mnie biodro i ogólnie nogi uda, to też jest normalne czasem czuje sie jak połamana:/

qq873e5erivgw16d.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ