X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Ból miesiaczkowy w 2 trymestrze
Odpowiedz

Ból miesiaczkowy w 2 trymestrze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • vanilia120 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 17 tygodniu ciazy. Od dwóch dni mam bole podbrzusza jakbym miała dostać okres. Jednak są one delikatne. Czy Wy też miewacie takie bole? Nie wiem czy to normalne i jest związane z rosnącą macicą czy jednak powinnam się martwić.

0b1298a846.png
    d9rgk6nlgu4atc8w.png

08.08.2016 - ciaza obumarla w 9 tygodniu :(
    Mthrf c667, pai-1, pco

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosnąca macica. Ale tak tez objawiaja się skurcze Braxtona-Hicksa. Przede wszystkim powinny byc wlasnie krotkie i delikatane, nie powinny bolec. Jesli są 2 dni non stop to ja jednak zglosilabym sie do lekarza.

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ