X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Ból miesiaczkowy w 2 trymestrze
Odpowiedz

Ból miesiaczkowy w 2 trymestrze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • vanilia120 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 17 tygodniu ciazy. Od dwóch dni mam bole podbrzusza jakbym miała dostać okres. Jednak są one delikatne. Czy Wy też miewacie takie bole? Nie wiem czy to normalne i jest związane z rosnącą macicą czy jednak powinnam się martwić.

0b1298a846.png
    d9rgk6nlgu4atc8w.png

08.08.2016 - ciaza obumarla w 9 tygodniu :(
    Mthrf c667, pai-1, pco

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosnąca macica. Ale tak tez objawiaja się skurcze Braxtona-Hicksa. Przede wszystkim powinny byc wlasnie krotkie i delikatane, nie powinny bolec. Jesli są 2 dni non stop to ja jednak zglosilabym sie do lekarza.

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ