X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Bole brzucha nocne ustępujące po oddaniu moczu
Odpowiedz

Bole brzucha nocne ustępujące po oddaniu moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agusiek91 Znajoma

Wysłany: 9 czerwca 2023, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś ma takie dolegliwości a mianowicie w nocy lub nad ranem boli mnie brzuch tak mocno że ledwo dochodzę do łazienki i po oddaniu moczu ustepuje wygląda to na takie zastój w nerce bo przy oddawaniu moczu jest go dużo... natomiast nie czuję że muszę siku tylko mocny bol brzucha

• Lani Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2023, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam coś takiego taki ból jakby twardy brzuch na poziomie podbrzusza i tak samo mam z toaletą

• Pauli05 Ekspertka

Wysłany: 9 marca 2024, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak mam. W brzuchu się robi coraz mniej miejsca więc może dlatego? Wszystko uciska

• kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2024, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam że u mnie tak samo.
    Na początku jakoś w 10tc jak zaczynałam czuć potrzebę nocnego sikania to się wybudzałam i szłam i było ok.
    Trwało to z 2 tygodnie i teraz od 17tc znowu mnie w nocy budzi na siku, ale brzuch boli bardzo i po wstaniu nie mogę iść tak mam sztywno z każdym krokiem. Dziwne uczucie…
    Po toalecie nie ma bólu.

#1 2024 – PCO i 2cs z inozytolem, który aktywował owulację (+9cs bezowulacyjnych)

Starania o #2
    07.25 - 2. cykl po powrocie @ po porodzie
    ❌ B9: niedobór 2,21 ng/ml
    08.2025 – testy ovu, długie cykle, PCO?
    ❌nadczynność tarczycy: TSH 0,01 -> 0,047, Ft4 2,4 -> 1,32 -> 0,82✅
    ‼️hiperkalcemia; PTH 118 -> 89,7, wapń 11,7 -> 11,6

🛑 STOP 08.25 - pierwotna nadczynność przytarczyc; wycięcie gruczolaka 10.25; poradnia genetyczna 28.11.25 -> mutacja MEN1???

11.25
    Wygrałam z gruczolakiem💪🏼 walczę z osteopenią i anemią makrocytarną (b9)
    TSH: 0,01 -> 1,9
    PTH: 131 ->
    Wapń: 12,3 -> 9,3

Przerwa na pół roku -> 02.2026…⏳

#2026jestmój
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2024, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam takie bóle a jestem w 18tygodniu. Wczoraj lekarz na wizycie stwierdził miękka szyjkę ale nie skróciła się. Kazał brać nospe 3x1. Ktoś miał problem z miękka szyjka ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ