X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Bole brzucha nocne ustępujące po oddaniu moczu
Odpowiedz

Bole brzucha nocne ustępujące po oddaniu moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agusiek91 Znajoma

Wysłany: 9 czerwca 2023, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś ma takie dolegliwości a mianowicie w nocy lub nad ranem boli mnie brzuch tak mocno że ledwo dochodzę do łazienki i po oddaniu moczu ustepuje wygląda to na takie zastój w nerce bo przy oddawaniu moczu jest go dużo... natomiast nie czuję że muszę siku tylko mocny bol brzucha

• Lani Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2023, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam coś takiego taki ból jakby twardy brzuch na poziomie podbrzusza i tak samo mam z toaletą

👩 29l.
    👧 Lena 2014r
    👦 Aleksander 2015r
    👦Kajtuś 2017r
    👼 Dawidek 2022r

7CS🍀🌈

23.10.2023r 11dpo ⏸🤰
    23.10.2023r 11dpo bhcg 10,8mIU/ml , progesteron 9,34ng/ml
    25.10.2023r 13dpo bhcg 40,9mIU/ml, progesteron 14,97ng/ml
    06.11.2023r mamy pęcherzyk ciążowy USG 5+6, OM 6+3
    20.11.2023r mamy serduszko 👶🏼🩷
    20.12.2023r prenatalne dziewczynka 👧🏼
    28.02.2024r II prenatalne dziewczynka 👧🏼
    preg.png
  • Pauli05 Ekspertka

Wysłany: 9 marca, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak mam. W brzuchu się robi coraz mniej miejsca więc może dlatego? Wszystko uciska

• kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam że u mnie tak samo.
    Na początku jakoś w 10tc jak zaczynałam czuć potrzebę nocnego sikania to się wybudzałam i szłam i było ok.
    Trwało to z 2 tygodnie i teraz od 17tc znowu mnie w nocy budzi na siku, ale brzuch boli bardzo i po wstaniu nie mogę iść tak mam sztywno z każdym krokiem. Dziwne uczucie…
    Po toalecie nie ma bólu.

Baby #1 Wrzesień 2024
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam takie bóle a jestem w 18tygodniu. Wczoraj lekarz na wizycie stwierdził miękka szyjkę ale nie skróciła się. Kazał brać nospe 3x1. Ktoś miał problem z miękka szyjka ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ