Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Bole brzucha nocne ustępujące po oddaniu moczu
Odpowiedz

Bole brzucha nocne ustępujące po oddaniu moczu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agusiek91 Znajoma

Wysłany: 9 czerwca 2023, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś ma takie dolegliwości a mianowicie w nocy lub nad ranem boli mnie brzuch tak mocno że ledwo dochodzę do łazienki i po oddaniu moczu ustepuje wygląda to na takie zastój w nerce bo przy oddawaniu moczu jest go dużo... natomiast nie czuję że muszę siku tylko mocny bol brzucha

• Lani Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2023, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam coś takiego taki ból jakby twardy brzuch na poziomie podbrzusza i tak samo mam z toaletą

• Pauli05 Ekspertka

Wysłany: 9 marca 2024, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak mam. W brzuchu się robi coraz mniej miejsca więc może dlatego? Wszystko uciska

• kleopatr4 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2024, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam że u mnie tak samo.
    Na początku jakoś w 10tc jak zaczynałam czuć potrzebę nocnego sikania to się wybudzałam i szłam i było ok.
    Trwało to z 2 tygodnie i teraz od 17tc znowu mnie w nocy budzi na siku, ale brzuch boli bardzo i po wstaniu nie mogę iść tak mam sztywno z każdym krokiem. Dziwne uczucie…
    Po toalecie nie ma bólu.

#1 2024 – poród domowy🪷

💔cb 01/26

#2 2026⏳

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2024, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam takie bóle a jestem w 18tygodniu. Wczoraj lekarz na wizycie stwierdził miękka szyjkę ale nie skróciła się. Kazał brać nospe 3x1. Ktoś miał problem z miękka szyjka ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ