brzuszek ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój już sporawy, przydałyby się zakupy bo powoli nie mam się w co ubrać na wesele sie wybieramy i kupiłam sukienkę ciążową bo fajniej wygląda, brzucho podkreśla i nie ściska próbowałam jakichś normalnych z sieciówek ale wyglądałam beznadziejnie ^^ na brzuchu za mała a reszta wisi...
ze 2 kilo na plusie mam póki co i apetyt kiepski jeszcze, zobaczymy dalej
-
Ciekawe od czego zależy jaki kto ma brzuszek. Ja już po połowie ciąży, ale jak nie powiem to nikt nie widzi brzucha! Przytyłam sporo bo ok 5-6 kg ale jakoś tak rozłożyło się na reszcie ciała.
A brzusio widać tylko jak założę coś obcisłego na siebie. Widać za to piersi większe o jakieś 3 numery chyba uff.. -
nick nieaktualnyMiley24 wrote:Mój już sporawy, przydałyby się zakupy bo powoli nie mam się w co ubrać na wesele sie wybieramy i kupiłam sukienkę ciążową bo fajniej wygląda, brzucho podkreśla i nie ściska próbowałam jakichś normalnych z sieciówek ale wyglądałam beznadziejnie ^^ na brzuchu za mała a reszta wisi...
ze 2 kilo na plusie mam póki co i apetyt kiepski jeszcze, zobaczymy dalej
Najlepiej jest kupic w ciążowym sklepie-wszystko pasuje idealnie -
nick nieaktualnyBeeblu wrote:Ciekawe od czego zależy jaki kto ma brzuszek. Ja już po połowie ciąży, ale jak nie powiem to nikt nie widzi brzucha! Przytyłam sporo bo ok 5-6 kg ale jakoś tak rozłożyło się na reszcie ciała.
A brzusio widać tylko jak założę coś obcisłego na siebie. Widać za to piersi większe o jakieś 3 numery chyba uff..
Jedna je tyle samo co przed ciaza,a inna je,bo musi a przed ciążą jadla jak wróbelek i byla bardzo aktywna fizycznie..Jestesmy różne.Najwazniejsze-dbajmy o nasze skarby,a z reszta sobie poradzimyBeeblu, ss lubią tę wiadomość
-
Dokładnie dddodiii, możesz kupić w swoim rozmiarze i nie wyglądasz jak w worku na kartofle tylko ceny niestety nienajniższe w galeriach przynajmniej (ciążowe szorty dresówki za 119 zł widziałam ostatnio hehe), ewentualnie net, ale ja to ciuchów przez internet nie lubię kupować.
-
nick nieaktualny
-
no ja ta sukienke kupilam wlasnie tez w happy mum za 260 zł i tam tez te spodenki były mam zamiar w niej obskakiwac ewentualne większe wyjscia a na codzien to nie kupuję nic szczegolnego poki co legginsy i tuniki zdaja egzamin, latem to i tak ubiór ubogi ;P
-
nick nieaktualnyNo legginsy najlepsza rzecz na swiecie:-) Ja jeszcze w moje wchodzę,ale kupiłam na allegro fajne z panelem na brzuszek i tez super bokserki ciążowe -naprawde świetne Z przodu troszkę dluzsze-rosnace z brzuszkiem Tak sie w nich super czuje i ślicznie brzuszek w nich wygląda,ze jeszcze ze dwie sobie kupie