Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Czy ginekolog powinien dać prywatny numer telefonu?
Odpowiedz

Czy ginekolog powinien dać prywatny numer telefonu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Pani dr sama mi na karcie ciazy zapisala swoj nr tel i kazala dzwonic jesli by sie cos dzialo. Dostalam tez mejla do niej, aby wysylac wyniki badan i jesli mam jakies pytania, ktroe nie wymagaja natychmiastowej konsultacji, to mam pisac. Mowila tez, ze lepiej zeby zadzwonic do niej i sie dopytac, niz czytac w necie.

• Marta28 Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocimięta wrote:
    Dziewczyny, przecież telefony, które dostajemy to są właśnie ich służbowe numery - dla pacjentek i współpracowników... ;). Nikt mądry nie da przecież swojego prywatnego nr, tego który używają dzieci żona itp.. Mają dodatkowe komórki do tych spraw, żeby ich nie niepokoić na prywatnych numerach.

Dokładnie :-) Mój gin na pieczątce ma numer telefonu, dodatkowo ma stronę internetową prywatnego gabinetu, i tam też jest ten numer + stacjonarny.
    A telefon odbiera bez problemu do 4 sygnałów :-)

2nn33e3kygfl7iaf.png

7b13822a6ea8651351a8fcaa026c5d99.png
    Kalendarz

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ