X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Czy ginekolog powinien dać prywatny numer telefonu?
Odpowiedz

Czy ginekolog powinien dać prywatny numer telefonu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Pani dr sama mi na karcie ciazy zapisala swoj nr tel i kazala dzwonic jesli by sie cos dzialo. Dostalam tez mejla do niej, aby wysylac wyniki badan i jesli mam jakies pytania, ktroe nie wymagaja natychmiastowej konsultacji, to mam pisac. Mowila tez, ze lepiej zeby zadzwonic do niej i sie dopytac, niz czytac w necie.

• Marta28 Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocimięta wrote:
    Dziewczyny, przecież telefony, które dostajemy to są właśnie ich służbowe numery - dla pacjentek i współpracowników... ;). Nikt mądry nie da przecież swojego prywatnego nr, tego który używają dzieci żona itp.. Mają dodatkowe komórki do tych spraw, żeby ich nie niepokoić na prywatnych numerach.

Dokładnie :-) Mój gin na pieczątce ma numer telefonu, dodatkowo ma stronę internetową prywatnego gabinetu, i tam też jest ten numer + stacjonarny.
    A telefon odbiera bez problemu do 4 sygnałów :-)

2nn33e3kygfl7iaf.png

7b13822a6ea8651351a8fcaa026c5d99.png
    Kalendarz

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ