X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Czy ginekolog powinien dać prywatny numer telefonu?
Odpowiedz

Czy ginekolog powinien dać prywatny numer telefonu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Pani dr sama mi na karcie ciazy zapisala swoj nr tel i kazala dzwonic jesli by sie cos dzialo. Dostalam tez mejla do niej, aby wysylac wyniki badan i jesli mam jakies pytania, ktroe nie wymagaja natychmiastowej konsultacji, to mam pisac. Mowila tez, ze lepiej zeby zadzwonic do niej i sie dopytac, niz czytac w necie.

• Marta28 Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocimięta wrote:
    Dziewczyny, przecież telefony, które dostajemy to są właśnie ich służbowe numery - dla pacjentek i współpracowników... ;). Nikt mądry nie da przecież swojego prywatnego nr, tego który używają dzieci żona itp.. Mają dodatkowe komórki do tych spraw, żeby ich nie niepokoić na prywatnych numerach.

Dokładnie :-) Mój gin na pieczątce ma numer telefonu, dodatkowo ma stronę internetową prywatnego gabinetu, i tam też jest ten numer + stacjonarny.
    A telefon odbiera bez problemu do 4 sygnałów :-)

2nn33e3kygfl7iaf.png

7b13822a6ea8651351a8fcaa026c5d99.png
    Kalendarz

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ