Detektor tętna po cc
-
Kochane dziewczyny chciałam się poradzić jestem w 13 tyg ciąży i dziś przyszedł detektor tętna ...kupiłam go ze względu na wcześniejsze straty... chciałam się Was spytać ja w maju 2013 miałam cc ( martwa ciąża w 35 tyg) i teraz jak szukam serduszka maluszka jest problem bo dokładnie słyszę moje tętnice brzuszne a tętno maluszka chyba raz czy 2 usłyszałam bo wachało się miedzy 130-150 ale głowy nie dam sobie uciąć ...i teraz tak czy to może być spowodowane blizną po cc? 5 maja idę do lekarza więc się spytam ale może tu jest jakaś dziewczyna co mogłaby mi pomóc.... dziękujękocham Cię córeczko (*)(*)(*) 22.05.2013
-
Nie wiem, na ile czuły jest Twój sprzęt, ale mój gin używał gabinetowego detektora dopiero jak byłam w 16 tygodniu i w dodatku zostałam ostrzeżona, że tętno niekoniecznie uda się wychwycić. Myślę więc, że po prostu jest jeszcze za wcześnie
Anoolka lubi tę wiadomość
-
Kot dziękuję za odpowiedz na moim pisze że wykrywa tętno od 12 tyg ale to chyba trzeba umieć złapać no i ta blizna po cc wiem że są jakieś zrosty bo był spory problem przy usg brzusznym na prenatalnym , lekarka musiała mi zrobić dopochwowe , więc tez na bank to nie pomaga....kocham Cię córeczko (*)(*)(*) 22.05.2013
-
Kochana, zależy jakiej firmy i jakości detektor. Ja mam taki, co dalej nie wykrywał nic w 30 tygodniu u mnie;P Może na dniach znów spróbuje, ale na nic nie liczę, takie badziewie kupiłam i tyle. Choć podobno poprzedniej właścicielce działało, nawet widać że używane słuchawki były.
I też nie dobrze, bo czasem moożesz nie znaleźć bo dzidzia się tak ułoży i będziesz się tylko denerwować;( -
Ja pierwszy raz znalazłam tętno będąc w 11 tygodniu i 5 dniu a mam małą oponkę na brzuchu. Położne to chyba mają przedpotopowe sprzęty bo moja też mówi, że zacznie sprawdzać po 16 tygodniu.
Tak czy inaczej uważam ten sprzęt za rewelacyjne znalezisko . Mogłabym podsłuchiwać moją dzidzię 24/7 - cudowny dźwięk! -
Ja kupilam przed samymi swietami angelsounds jest bardzo czuly i niby dziala od 12tc.. Bez problemu znalazlam serduszko..moze trwalo to z minute? Ale teraz jestem spokojniesza.. Bo jednak 2 wczesniejsze straty niosa za soba niepokoj i strach..a tak jak cos mnie niepokoi to moge sprawdzic czy z maluszkiem jest ok.. Fakt faktem bede go uzywac tylko w sytuacjach podbramkowych zeby zbytnio tez go nienaduzywac..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2014, 08:19
-
Ja zakupilam AngelTalk i bardzo sie z tego powodu ciesze,mimo,ze wczejniej naczytalam sie opinii,ze to tylko dodatkowy stres jak sie nie uda wyszukac. Uzywam go od 16tc ale musze przyznac,ze dopiero od 20tc slychac super wyraznie i nie ma zadnych problemow ze znalezieniem dzidziusia. Bardzo polecam.
-