X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr (Duże) Sklepy dziecięce.
Odpowiedz

(Duże) Sklepy dziecięce.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Powoli, powoli zaczynam zastanawiać się nad wyprawką. Jako, że nie lubię za bardzo zakupów chciałabym się udać do jakiegoś, najlepiej dużego sklepu dla dzieci gdzie znajdę wszystko - począwszy od smoczków, butelek po wózki, wanienki, łóżeczka i inne potrzebne dla dziecka. Interesują mnie okolice Katowic/Gliwic/Bytom/Zabrze/Jastrzębie, no generalnie Śląsk ;) Czy któraś z Was wie o jakimś sklepie i mogłaby podać namiary ?
    Z góry dziękuję ;)

• Aga23 Ekspertka

Wysłany: 30 września 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszukaj hurtowni :) Ja u siebie mam dużą którą uwielbiam ale mieszkam w świętokrzyskim.

Serduszko <3 Mój synek
    1usa2n0agusqcyxu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świętokrzyskie też może być ;D

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ