X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Dziwne brązowe plamki
Odpowiedz

Dziwne brązowe plamki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kwiatek2803. Nowa

Wysłany: 21 marca, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, wczoraj wieczorem zauważyłam u siebie na bieliźnie dwie brązowe plamki, były małe i ciężko ocenić ich kolor ale na pewno nie była to krew. Na papierze nie zobaczyłam niczego podejrzanego, nie miałam żadnych boli. Od wczoraj przez całą noc i dzisiaj nic takiego już się nie pojawiło. Czy powinnam się niepokoić? Czy któraś z was tak miała? Jestem w 14tc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca, 11:38

• Po ciąży pozamacicznej Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam i okazało się to infekcja bakteryjna, dostałam antybiotyk.

14.03.2021 👧
    05.05.2024 ciąża pozamaciczna na prawym jajowodzie z jego usunięciem😥
    Po 3 miesiącach zielone światło na kolejne starania 👩‍❤️‍👨
    06.01.2025 dwie kreski 🤫
    Aktualnie 18 tydzień ciąży ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ