Gluty śluzu / śluz w II tr.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny chciałam się dowiedzieć jaki macie śluz w II tr. Macie go dużo/mało, jakiej jest konsystencji i koloru? Mi co jakiś czas wypływają takie gluty (dosłownie) i nie wiem czy to prawidłowo czy nie? Ogólnie śluzu mam dość dużo. Zapomniałam zapytać gina, a kolejną wizytę mam dopiero za 3 tygodnie. Dodam, że nic mnie nie piecze, nie swędzi, śluz nie cuchnie, więc raczej to nie żadne zapalenie czy jakaś grzybica.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dddodiii wrote:O kurde,a ja mam taki zwykły mleczny...ostatnio to nawet coraz mniej...to jiz zaczęłam się znowu martwić,ze cos nie tak...
dddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój śluz też był żółty. Swedziala mnie cipcia. Zapach był normalny.
Ewcia, nie przejmuj się. Zapalenia pochwy i układu moczowego w ciąży to dość częsta sprawa (niestety).Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 07:12
-
a ja mam dylemat...podobno mam grzybice (sluz zolty jakies grudki, nawet lekko kakaowy)ale swedzenia zero. lekarz zapisal clotrimazolum tablete jakas mega dawka na 7 dni ma wystarczyc + masc.
po dwoch dniach od wziecia tablety plamilam (mam krwiaka ponoc przez to) i teraz mam dylemat czy brac kolejna dawke tego clotri bo dzis powinnam... nic mnie nie swedzi sluz raczej bialy mleczny taki a jak to przez to mialam to plamienio-krwawienie w zasadzie??
nie wiem co robic, moze cos poradzicie...
-
Miley, ja też mam żółtawy śluz, ale poza tym żadnych objawów i lekarz powiedział, że najlepiej nie leczyć, jeśli nic się nie dzieje, bo wszystkie te leki p/grzybicze itp. jednak mają wpływ na dziecko. Maść Clotrimazol stosowałam przed ciążą i zazwyczaj po 1-2 dniach problem przechodził, więc myślę, że jeśli nie masz swędzenia, to powinnaś odstawić. Zawsze przecież możesz wrócić do niej, a pewnie i tak już Ci pomogłoKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
ewa13 wrote:Hej dziewczyny ja mam pytanie jestem w 15 tygodniu ciąży i zawsze rano mam dość dużo sluzu rano on jest taki jak woda ale biały czy mam się martwić ?
Ewa, moim zdaniem nie. Mój gin twierdzi, że biały i przeźroczysty to "zdrowy" śluz.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn