ile kg na plusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAga23 wrote:Brzuszek ma 90 cm ale nie przejmuj się mój wyskoczył pod koniec 6 miesiąca jakoś a i wtedy pod luźną bluzką nie za bardzo było widać.
Moja pani doktor mówi że nie ma powodu do zmartwień jeśli się dużo nie tyje skoro dziecko zdrowe i przybiera i brzuszek tu też nie ma znaczenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgneska84 wrote:Hej, mam pytanie, obecnie jestem w 22 tygodniu. Do tego momętu przytyłam 3,5 kg. A na ostatniej wizycie po zważeniu zobzczyłam, że 1 kilo schudłam. Miała któraś z was coś podobnego, bo troszkę się martwie.
-
Waga startowa 58,4 kg, obecnie 20 tydzień - 62 kg. Dzidziuś wg. usg trochę większy niż wskazywała by na to OM. Zobaczymy co dalej. Zawsze miałam świra na punkcie odżywiania, wagi i ćwiczeń. Obecnie trochę odpuściłam, bo najważniejsze jest maleństwo. Wszelkie ewentualne nadmiary usunę w późniejszym terminie
-
U mnie 22 tc i na plusie równo 2kg. Przed ciążą 51,6 a teraz 53,6. Dopiero zaczęło mi być widać brzuch, a to już 6 miesiąc Mam nadzieję, że będę powoli przybierać, bo boję się rozstępów Wg wszelkich kalkulatorów za mało przybieram, ale lekarz mówi, że wszystko ok, skoro dzidzia zdrowa i ja się dobrze czuję.
Chica Mala lubi tę wiadomość
-
Wow, 50 kilka kilo miałam przed I ciążą, później został mi nadbagaż w postaci 79 kg, więc teraz II ciąża:
5 tydz 79 kg
10 tydz 74 kg
11 tydz 72 kg
i teraz 15 tydz 69-70 kg
chudnę, schudłam 9 kg. Miałam na początku baaaaaaardzo duże mdłości, apetyt powoli wraca, ale tylko na niektóre rzeczy.
Miałam rozmowę z moją gin, ale powiedziała że póki dzidzia ładnie przybiera to nie mam się martwić i broń boże nie mam zmuszać się do jedzenia. Gin chce żebym przez całą ciążę przybrała chociaż 7 kg.
Mam nadzieje, że teraz będziemy przybierać -
Witam,
Jestem w pierwszej ciąży, taki mój prezent na 30 ste urodziny
Waga początkowa: 7tc 67 kg
13 tc: 68 kg,
18 tc: 70 kg,
20 tc: 72 kg,
23 tc: 73 kg.
Nie jem więcej, spaceruję etc.Pani dr powiedziała,że tak moja uroda,i że mała jest już spora
Plan po ciąży 62 kg.
PozdrawiamKarolina -
A ja od wagi na samym początku ciąży (jeszcze nie świadoma swojego stanu ) do teraz mam 4kg na plusie ciekawe jak będzie dalej15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
nick nieaktualny*KasiaS* wrote:A ja od wagi na samym początku ciąży (jeszcze nie świadoma swojego stanu ) do teraz mam 4kg na plusie ciekawe jak będzie dalej
-
*KasiaS* wrote:A ja od wagi na samym początku ciąży (jeszcze nie świadoma swojego stanu ) do teraz mam 4kg na plusie ciekawe jak będzie dalej
05.2013 [*]
-
nick nieaktualny