ile kg na plusie
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualnyA ile cm poszlo Ci w brzuszek?Aga23 wrote:Brzuszek ma 90 cm ale nie przejmuj się mój wyskoczył pod koniec 6 miesiąca jakoś a i wtedy pod luźną bluzką nie za bardzo było widać. ale nie przejmuj się mój wyskoczył pod koniec 6 miesiąca jakoś a i wtedy pod luźną bluzką nie za bardzo było widać.
 Moja pani doktor mówi że nie ma powodu do zmartwień jeśli się dużo nie tyje skoro dziecko zdrowe i przybiera i brzuszek tu też nie ma znaczenia  
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyRaz jest w dół,raz w górę :-)nic sie nie przejmujAgneska84 wrote:Hej, mam pytanie, obecnie jestem w 22 tygodniu. Do tego momętu przytyłam 3,5 kg. A na ostatniej wizycie po zważeniu zobzczyłam, że 1 kilo schudłam. Miała któraś z was coś podobnego, bo troszkę się martwie. tylko pij wodę :-)woda wazna rzecz:-) tylko pij wodę :-)woda wazna rzecz:-)
- 

Waga startowa 58,4 kg, obecnie 20 tydzień - 62 kg. Dzidziuś wg. usg trochę większy niż wskazywała by na to OM. Zobaczymy co dalej. Zawsze miałam świra na punkcie odżywiania, wagi i ćwiczeń. Obecnie trochę odpuściłam, bo najważniejsze jest maleństwo. Wszelkie ewentualne nadmiary usunę w późniejszym terminie 

- 

U mnie 22 tc i na plusie równo 2kg. Przed ciążą 51,6 a teraz 53,6. Dopiero zaczęło mi być widać brzuch, a to już 6 miesiąc Mam nadzieję, że będę powoli przybierać, bo boję się rozstępów Mam nadzieję, że będę powoli przybierać, bo boję się rozstępów Wg wszelkich kalkulatorów za mało przybieram, ale lekarz mówi, że wszystko ok, skoro dzidzia zdrowa i ja się dobrze czuję. Wg wszelkich kalkulatorów za mało przybieram, ale lekarz mówi, że wszystko ok, skoro dzidzia zdrowa i ja się dobrze czuję.
  Chica Mala lubi tę wiadomość Chica Mala lubi tę wiadomość
- 

Wow, 50 kilka kilo miałam przed I ciążą, później został mi nadbagaż w postaci 79 kg, więc teraz II ciąża:
 5 tydz 79 kg
 10 tydz 74 kg
 11 tydz 72 kg
 i teraz 15 tydz 69-70 kg

chudnę, schudłam 9 kg. Miałam na początku baaaaaaardzo duże mdłości, apetyt powoli wraca, ale tylko na niektóre rzeczy.
 Miałam rozmowę z moją gin, ale powiedziała że póki dzidzia ładnie przybiera to nie mam się martwić i broń boże nie mam zmuszać się do jedzenia. Gin chce żebym przez całą ciążę przybrała chociaż 7 kg.
 Mam nadzieje, że teraz będziemy przybierać  
- 

Witam,

Jestem w pierwszej ciąży, taki mój prezent na 30 ste urodziny 
 Waga początkowa: 7tc 67 kg
 13 tc: 68 kg,
 18 tc: 70 kg,
 20 tc: 72 kg,
 23 tc: 73 kg.

Nie jem więcej, spaceruję etc.Pani dr powiedziała,że tak moja uroda,i że mała jest już spora 
 Plan po ciąży 62 kg.

PozdrawiamKarolina
- 

A ja od wagi na samym początku ciąży (jeszcze nie świadoma swojego stanu ) do teraz mam 4kg na plusie ) do teraz mam 4kg na plusie ciekawe jak będzie dalej ciekawe jak będzie dalej 15.04.2016 synek Filipek ❤️ 15.04.2016 synek Filipek ❤️
 12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
 31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane

Ja: 33 lata
 kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
 TSH 0,596
 Prolaktyna 8,6
 Testosteron 0,39

On: 33 lata
 Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3

Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams
- 
                        nick nieaktualnyAle dlaczego juz 4 na plusie? W pierwszym trymestrze nie idzie w dzidziusia,wiec lepiej nie jeść za duzo,a raczej nie jeść więcej...*KasiaS* wrote:A ja od wagi na samym początku ciąży (jeszcze nie świadoma swojego stanu ) do teraz mam 4kg na plusie ) do teraz mam 4kg na plusie ciekawe jak będzie dalej ciekawe jak będzie dalej 

- 

ja jestem w 12 tc i też już przytyłam 2,5 kg, strasznie szybko, a brzucha u mnie coś nie widać*KasiaS* wrote:A ja od wagi na samym początku ciąży (jeszcze nie świadoma swojego stanu ) do teraz mam 4kg na plusie ) do teraz mam 4kg na plusie ciekawe jak będzie dalej ciekawe jak będzie dalej  

05.2013 [*]

- 
                        nick nieaktualny

Mój synek
 Mój synek