Ile przytyłyście w II trymestrze?
-
WIADOMOŚĆ
-
Wciąż jestem na minusie
Na początku ciąży schudłam 5kg, do 22 tygodnia waga stała w miejscu, a teraz pod koniec 24 tygodnia waga podskoczyła o ok. 1,5kg. Także wciąż mam 3,5kg do wagi wyjściowejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 08:58
-
Hej dziewczyny jak radzicie sobie z podjadaniem, ja całe życie byłam na zdrowym zywieniu i nigdy nie mialam z tym kłopotu, a teraz w ciaży mam OKROPNE napady łaknienia na rzeczy których istnieniu nie miłam pojęcia.
Mam zdrow nawyki, ale pomiędzy potrafię wtranżolić: pącka czy jakies mega kremowe niezdrowe ciacho.
Strasznie się martwie, bo ani to zdrowe i do tego dupa rośnie jestem w 18 tyg +4 kg.
Jakieś rady dla żarłoka ??????????
POMOCY!!Aniołek 7 tc.
13.09 dwie kreski i strach
-
Ja do 28 tc przytyłam aż 9 kg:/. Na początku schudłam 2 i może bym wszystko olala, ale zaczynałam już z nadwagą i nie wiem czy nie zostanę słoniem - zapowiada się, że niestety tak. Też zjadam sporo słodyczy, np całą czekoladę na raz, a nigdy nie przepadałam za słodkim. Cóż... albo trzeba przestać się zadreczac, albo wziąć pod uwagę, że po ciąży trzeba będzie to i tak zrzucic:d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 15:50
12 marca 2017 8 tydz.
Marzylismy o Tobie całe życie - cc 22.02.2018, 58 cm, 3530 gr -
nick nieaktualny