krwawienia/plamienia w 2 trymestrze
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie. I ja dołączam się do wątku. W środę miałam bardzo obfite brązowe plamienie. 7 godzin przesiedziałam na ip. Okazało się, że łożysko dotyka ujścia szyjki. W 10 tygodniu tez po plamieniu, lekarze ostrzegali, że kosmówka jest nisko, ale była 1,5 cm nad ujściem. Na ostatniej wizycie u gin łożysko już było 1,8 cm nad, a po grypie żołądkowej i napinaniu brzucha przy wymiotach i biegunce obniżyło się jeszcze bardziej.
Jedyne pocieszenie to to, że szyjka długa i twarda. Sytuacja jest jednak bardzo stresująca.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
HEjka Nowatorka
Co u Ciebie kochana?
u mnie ogolnie wszystko ok Malutka kopie coraz mocniej czuję ją już nawet w dzień Wcześniej jedynie w nocy teraz daje popalić nawet w dzien przyjemne uczucie
W Wtorek na badanie i znów będe widzieć moje maleństwo . Nie umiem sie doczekać bo żyje z nadzieją że nie powieksza się tam nic o tym co Ci wspominałam i będzie dobrze Trzymaj za mnie i Moja niunie kciukasy bo strasznie sie tego boje .... -
Hej Kamenka. Trzymam kciuki za wtorek. Napisz potem jak poszlo. Mysle ze beda to dobre wiesci Ja mam polowkowe w czwartek.
To super ze czujesz juz czesto ruchy. Ja juz w sumie czuje caly czas z przerwami przynajmniej to nas uspokaja ze dzidzia dobrze sie ma
U mnie psychicznie trocge lepiej chociaz jak mnie brzuch zaboli to mam stracha dalej no i do kibelka tez nie lubie chodzic ale coz zrobic. Trzeba sobie z tym jakos radzicWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 06:52
-
Byłam w szpitalu od zeszłego piątku. Wczoraj dopiero mnie wypuścili. Krwawiłam. Kazali leżeć plackiem. Do tego doszło jakieś bezobjawowe zapalenie i miałam antybiotyk dożylnie. Teraz nawet nie plamię, ale do 11 marca do wizyty mam leżeć i się oszczędzać. Ale się strachu najadłam. Myślałam, że to już koniec jak krew zobaczyłam. A Dzidziuś szalał w brzuchu jakby nigdy nic. Całe szczęście.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 09:05
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
Opozniona rozumiem cie. Ja tez wtedy juz myslalam ze to koniec a mala jak sie okazalo bardzo wygodnie sie wyginala i nic jej nie bylo wczoraj bylam na polowkowym i wszystko ok. Ja juz nie plamie narazie ale sie oszczedzam
opóźniona lubi tę wiadomość
-
Elaria wrote:A z jakiej przyczyny krwawiłaś? Mocno się lało?
Polało się jak na @ średnią. Tylko, że jednorazowo wszystko. Potem to już resztki schodziły i było plamienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 11:31
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
Elaria wrote:Jeśli łożysko dochodzi do szyjki macicy, to jest przodujące?
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-