Mamusie 2016 na pomoc!
-
Szanowne Panie,
Jestem studentką 2. roku studiów magisterskich w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na kierunku Żywienie Człowieka i Ocena Żywności. Obecnie, pod kierunkiem dr Katarzyny Kozłowskiej z Katedry Żywienia Człowieka SGGW, piszę pracę magisterską na temat: "Analiza preferencji żywieniowych w grupie kobiet w ciąży". W związku z tym, zwracam się do Pani z uprzejmą prośbą o wypełnienie poniższej ankiety. Gwarantuję, że ankieta ta jest całkowicie anonimowa, a Pani odpowiedzi posłużą mi wyłącznie do celów naukowych.
Do udziału w badaniu serdecznie zapraszam kobiety ciężarne w wieku do 35 lat, bez względu na to czy jest to pierwsza czy kolejna ciąża. Jeśli spełnia Pani podane kryteria, bardzo proszę o wypełnienie ankiety.
Na pytania zawarte w ankiecie nie ma odpowiedzi dobrych lub złych! Prosimy o udzielenie odpowiedzi odzwierciedlające stan faktyczny. Prosimy także wziąć pod uwagę, że zebrane dane będą miały dla nas pełną wartość naukową tylko wtedy, gdy odpowie Pani na WSZYSTKIE pytania ankiety!
W razie jakichkolwiek wątpliwości dotyczących wypełniania ankiety i prowadzonego badania bardzo proszę o kontakt mailowy: [email protected]
Pani udział w badaniu będzie stanowił nieocenioną pomoc w rozwoju wiedzy w obszarze żywności i żywienia kobiet w ciąży. Z góry serdecznie dziękuję - w imieniu swoim oraz promotora pracy - za wypełnienie ankiety.
LINK DO ANKIETY:
http://goo.gl/forms/GqiGIY6d97 - proszę skopiować link i wkleić w okno adresu
Z góry dziękuję za poświęcony czas,
Marta NiciejewskaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 17:38
-
Bardzo dziękuję za wypełnienie ankiety! Wiem, że zajmuje ona sporo czasu, ale żeby móc napisać wartościową pracę konieczne jest zebranie wielu szczegółowych danych dla dokładnej analizy. Stąd KAŻDA odpowiedź ma dla mnie wielkie znaczenie
Jeśli mają Panie znajome, które nie są użytkowniczkami tego forum, a są w ciąży - proszę o przekazanie im linku do ankiety im więcej tym lepiej! -