Monural i pimafucin
-
nick nieaktualnyKtóras zażywała moze to na infekcje pecherza i pochwy? Cos mi sie chyba przypaletało i lekarka zapisala te dwa antybiotyki ale teraz boje sie ze moga zaszkodzić dzidzi.. tak wiem.. lekarz wie niby lepiej , ale chce wiedziec czy macie jakies doswiadczenia z tymi lekami ?
-
nick nieaktualnyDzieki dzieki pimafucin akurat jest bezpieczny bo nie wchlania sie przez blony sluzowe i ma dzialanie miejscowe.. ale mi tez pecherz wysiadl.. podejrzewam ze jedno ciagnie drugie.. bo mam liczne bakterie w moczu wiec jestem zmuszona cos wziac.. zapisala ten monural, w necie duzo sprzecznych informacji, ale skoro to zapisala i powiedziala ze to jest bezpieczne no to chyba wie co robi )
-
ja brałam monural też trochę byłam przestraszona czytając na internecie na ten temat ale stwierdziłam że lekarz jest bardziej doświadczony niż dziewczyny na forum i wszystko ok i moja gin zapisała mi ten lek w 16 tyg ciąży. A jeśli chodzi o Pimafucin też brałam i wszystko się pięknie wygoiło. Zacznij ufać swojemu lekarzowi a będzie dobrze
-