Pępek?
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:BiB ja kupiłam obwód więcej i miskę większą niż przed ciążą.
Przymierzałam wcześniej stanik Dalii w takim samym rozmiarze i był dobry więc wzięłam ten, bo ogólnie Dalia i Alles mają dość podobna rozmiarówkę. Ale masz rację, zdarza się, że staniki nawet jednej firmy różnią się miedzy sobą bo może być uszyty choćby z innego materiału obwód i już się inaczej rozciąga.
Jak masz czas to przymierz sobie gdzieś w sklepie a później zamów, a jak nie to na tej stronie co podałam wcześniej masz możliwość do 10 dni bezpłatnej wymiany
Mi akurat spasował, następny chce kupić ten
http://sklep.alles.pl/produkt,mama-caffe-latte-u,404.html
widziałam na żywo i podoba mi się bardzo
tylko zastanawiam się czy za miesiąc, dwa jeszcze mi się piersi nie powiększą i nie kupić o miskę więcej
No właśnie problem w tym, że kupowałam ostatnio stanik i te z usztywnianą miską jakoś mi nie pasują (a wogóle,to z tych usztywnianych to mam o 2 rozmiary więcej niż przed ciążą )- kupowałam w Triumphie
No a te nieusztywniane ( w sensie sam materiał na fiszbinie) nie trzymają tak dobrze biustuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 19:09
-
Musiałabyś sama zobaczyć, bo to nie jest też taki typowy usztywniany. Jak ja miałam z Panache usztywniane to była miska naprawdę sztywna a ta z Allesa jest niby usztywniana ale w dotyku miękka, możesz ją sobie wyginać jak chcesz. nie jest to miękki ale też nie typowo usztywniany ( gdyby taki był ciężko by go było odpiąć do karmienia później)
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja mam z pepkiem rozne rewelacje. Od paru dobrych tygodni zrobil mi sie ze skor taki ddziwny "daszek". A przy smianiu sie albo kaszlu, ten daszek ze skory jakby zakrywal caly pepek.
Ale od paru dni to czuje wogole strasznie nieprzyjemne klucie w okolicy pepka, takie jakby ktos szpilke wbijal, albo jakby kolka mi mlocno dokuczala. A caly pepek wogole mam wrazenie ze jest jakby posiniaczony i boli jak dotykam. To klucie jest chwilami bardzo bolesne, na tyle ze nie moge sie ruszyc w zadna strone, a potem z koleji znika calkowicie. Przed chwila mnie tak bolalo ze nie moglam sie ruszyc i trzymalo przez jakies 15 minut, juz mialam po meza dzwonic zebysmy do szpitala jechali ale w koncu z wielkiem trudem polozylam sie do lozka na boku i teraz przeszlo calkowicie. Miala ktoras cos takiego? -
nick nieaktualny
-
u mnie pępek wyszedł po 28 tygodniu ale to też zależy od ułożenia Małej. Czasem wystaje, jak mała dupkę wypchnie, a czasem jest wklęsły. Jak stoję to jest na równo, albo guziczek czasem wystaje, ale nie jakoś dużo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-