X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Płeć 21 tc
Odpowiedz

Płeć 21 tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Roza86 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 13 tygodniu na prenatalnych usłyszałam, że dziewczynka na 70% (B. dobry lekarz + b. dobry sprzęt). Teraz szykuję się na połówkowe. Mam nadzieję, że płeć się potwierdzi, bo chcąc nie chcąc oswoiłam się z myślę o córce, a po drugie jest trochę racji w tym co pisze Edwarda. W przyszłym tygodniu mam kontrolę, zobaczymy co powie lekarz prowadząca ;)

3jgxikgnd94s7ub1.png
  • aria40 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak Roza u Ciebie? Dziewczynka?

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • Loretta Nowa

Wysłany: 14 maja 2018, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poprzednim tygodniu miałam połówkowe i niestety sprzęt nie pozwolił na rozróżnienie płci, więc czekamy na kolejny miesiąc;-)

Czekamy;-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loretta wrote:
    W poprzednim tygodniu miałam połówkowe i niestety sprzęt nie pozwolił na rozróżnienie płci, więc czekamy na kolejny miesiąc;-)
    Co to za sprzet, ktory na tak poznym etapie plci nie pozwala rozpoznac :O . Ja juz mialam w 12 tygodniu rozpoznana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 06:58

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ