Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Płeć 21 tc
Odpowiedz

Płeć 21 tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Roza86 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 13 tygodniu na prenatalnych usłyszałam, że dziewczynka na 70% (B. dobry lekarz + b. dobry sprzęt). Teraz szykuję się na połówkowe. Mam nadzieję, że płeć się potwierdzi, bo chcąc nie chcąc oswoiłam się z myślę o córce, a po drugie jest trochę racji w tym co pisze Edwarda. W przyszłym tygodniu mam kontrolę, zobaczymy co powie lekarz prowadząca ;)

3jgxikgnd94s7ub1.png
  • aria40 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak Roza u Ciebie? Dziewczynka?

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • Loretta Nowa

Wysłany: 14 maja 2018, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poprzednim tygodniu miałam połówkowe i niestety sprzęt nie pozwolił na rozróżnienie płci, więc czekamy na kolejny miesiąc;-)

Czekamy;-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loretta wrote:
    W poprzednim tygodniu miałam połówkowe i niestety sprzęt nie pozwolił na rozróżnienie płci, więc czekamy na kolejny miesiąc;-)
    Co to za sprzet, ktory na tak poznym etapie plci nie pozwala rozpoznac :O . Ja juz mialam w 12 tygodniu rozpoznana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 06:58

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ