Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Płeć 21 tc
Odpowiedz

Płeć 21 tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Roza86 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 13 tygodniu na prenatalnych usłyszałam, że dziewczynka na 70% (B. dobry lekarz + b. dobry sprzęt). Teraz szykuję się na połówkowe. Mam nadzieję, że płeć się potwierdzi, bo chcąc nie chcąc oswoiłam się z myślę o córce, a po drugie jest trochę racji w tym co pisze Edwarda. W przyszłym tygodniu mam kontrolę, zobaczymy co powie lekarz prowadząca ;)

3jgxikgnd94s7ub1.png
  • aria40 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak Roza u Ciebie? Dziewczynka?

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • Loretta Nowa

Wysłany: 14 maja 2018, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poprzednim tygodniu miałam połówkowe i niestety sprzęt nie pozwolił na rozróżnienie płci, więc czekamy na kolejny miesiąc;-)

Czekamy;-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loretta wrote:
    W poprzednim tygodniu miałam połówkowe i niestety sprzęt nie pozwolił na rozróżnienie płci, więc czekamy na kolejny miesiąc;-)
    Co to za sprzet, ktory na tak poznym etapie plci nie pozwala rozpoznac :O . Ja juz mialam w 12 tygodniu rozpoznana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 06:58

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ