X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Płeć 21 tc
Odpowiedz

Płeć 21 tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Roza86 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2018, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 13 tygodniu na prenatalnych usłyszałam, że dziewczynka na 70% (B. dobry lekarz + b. dobry sprzęt). Teraz szykuję się na połówkowe. Mam nadzieję, że płeć się potwierdzi, bo chcąc nie chcąc oswoiłam się z myślę o córce, a po drugie jest trochę racji w tym co pisze Edwarda. W przyszłym tygodniu mam kontrolę, zobaczymy co powie lekarz prowadząca ;)

3jgxikgnd94s7ub1.png
  • aria40 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak Roza u Ciebie? Dziewczynka?

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • Loretta Nowa

Wysłany: 14 maja 2018, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poprzednim tygodniu miałam połówkowe i niestety sprzęt nie pozwolił na rozróżnienie płci, więc czekamy na kolejny miesiąc;-)

Czekamy;-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loretta wrote:
    W poprzednim tygodniu miałam połówkowe i niestety sprzęt nie pozwolił na rozróżnienie płci, więc czekamy na kolejny miesiąc;-)
    Co to za sprzet, ktory na tak poznym etapie plci nie pozwala rozpoznac :O . Ja juz mialam w 12 tygodniu rozpoznana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 06:58

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ