X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Test Pappa
Odpowiedz

Test Pappa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kolet Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z badań prenatalnych wyszło, że mam dziesięciokrotnie przewyższony test Pappa. Na amniopunkcje się nie zgodziłam i teraz zastanawiam się, czy to może oznaczać jakąś wadę genetyczną. Kość nosowa jest, przezierność karkowa wynosi 2,1 i to tyle, co wiem na ten temat. Jak u Was wyglądają wyniki testu Pappa? W normie, czy też ktoś ma podwyższony wynik?

kolet
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wejdź na dział problemy i komplikacje, tam jest cały wątek na ten temat. I nie martw się na zapas!

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • kolet Koleżanka

Wysłany: 6 maja 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki ;) Już szukam ...

kolet
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ