Wody plodowe czy uplawy? Jak rozpoznać?
-
2 godziny temu wyciekły ze mnie wodniste uplawy w dużej ilości. Była to woda pomieszana ze sluzem, bez zapachu, sluz też bezbarwny. Wystraszyłem się czy to nie wody plodowe... zadzwoniłam do szpitala do położnej (mieszkam w UK) powiedziała że wody plodowe sacza się cały czas i nie możemy ich miesniami macicy zatrzymać . U mnie to narazie tylko jednorazowe zalanie bielizny i stwierdziła że to raczej nie wody plodowe i mam zostać w domu i obserwować czy dalej mam wodniste uplawy. Co wy o tym myślicie? Mialyscie takie mocne zalanie uplawami?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 10:38
-
Hej. Wczoraj wieczorem zaaplikowalam sobie dopochwowo dawke kremu Gynazol. Dzis od rana 'wycieka' ze mnie plyn. Wlasciwie woda - bezbarwna, rzadka. Zaden sluz czy grudki. Po prostu woda. Co 5 minut zmienialam wkladke, w koncu zalozylam podpaske. Zapewne to przez ten lek, ale juz naczytalam sie w internecie o odplywaniu wod i jestem przerazona. Poki co zamowilam sobie w aptece internetowej testy plynu owodniowego clearblue. Jak nie teraz to na przyszlosc mi sie przydadza...
Aktualnie jestem w 24tc...Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-