Ból krocza w 35 tyg ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Mnie spojenie boli od 17 tc ..
Bardziej daje w kość w nocy, gdy chcę obrócić się z boku na bok - stękam jak babcia przy tym ..
Do tego dziś nad ranem podczas obracania się coś chrupnęło, aż się sama wystraszyłam
Wizyta dopiero za półtorej tygodnia, mam nadzieję że wszystko jest w porządku ..
Dodam, że nie pracuję, nie przemęczam się dużo odpoczywam ..Ewelcia183 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie 28 tc a zaczęły mi się od kilku dni skurcze braxtona-hicksa.
Wczoraj o 3:30 brzuch mi twardniał i musiałam wziąć no-spe. Pomogło.
Teraz mam skurcze i czuję jak "tam" trochę mi napuchło.
Zaczynam troszkę panikować,bo no-spa nie pomogła a ciągle czuję taki ciągnący ból jak na okres no i co jakiś czas delikatnie te skurcze.
Wizyta u ginekologa za 4 dni... mam nadzieję,że do tego czasu będzie ok.
-
Cześć dziewczyny,
U mnie ból się zaczął w 25 tygodniu w lewej pachwinie. W nocy miałam problem z przekręcaniem się z prawej strony na lewą. Obecnie jestem w 36 tyg. i w nocy jest masakrycznie z bólem, przy każdym przewracaniu przebudzam się.
Lekarze mówili, że te bóle są spowodowane naciąganiem wiązadeł i że przy pierwszej ciąży to najczęściej takie bóle występują.
I możliwe, że te bóle mam też przez szybko skracającą się szyjką macicy.Od 28 tygodnia lekarz prowadzący mówił mi, że mogę w każdej chwili urodzić. Teraz cały czas leżę, mąż nie pozwala mi nic robić. Już mnie trafia No ale czego się nie zrobi, żeby maluszek był zdrowy W tej chwili mam już 0,7 mm długości i 2 cm rozwarcia. I z dnia na dzień wyczekuję porodu, jednak mam nadzieje, że Antoś jeszcze wytrzyma do końca tego 37 tygodnia
Pozdrawiam Was cieplutkoAgula_113 -