Brzuch - czym smarujecie ?
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja na baby dream z Rossmanna wciąż i rozstępów brak oby do końca
-
nick nieaktualnyja stosuję od 4 miesiąca ciąży ( a jestem już w Lirene z serii będę mamą ten przzeciw rozstępom na brzuchu udach i pośladkach .
niestety pieri zaczely mi szybko rosnąć i niestety mam paskudne pręgi rozstępów na piersiach ;/
na brzuszku i na udach ani jednego rozstępu
ostatnio zauważyłam na pośladkach małe rozstępy ;/
na pieri przez jakiś czas stosowalam Bio Oil ale dla mnie jest zbyt tłusty;/ -
Dziewczyny, nie oszukujmy się nie ma kremu na rozstępy. Każdy uczciwy lekarz czy chirurg plastyczny WAM to powie. Nie ważne czym będziecie się smarować. Wystarczy nawilżać, natłuszczać brzusio rano i wieczorem i może to być zwykła najtańsza oliwka Jeśli się szybko zmienia masa ciała, albo ma się skłonności genetyczne to nic nie pomoże.
Nie ulegajcie reklamom i "czystemu" marketingowi....który zarabia na naiwności ludzkiej:(
To samo jest z kremami przeciwzmarszczkowymi:) Żaden krem nie wnika w głębokie warstwy naskórka, działa tylko powierzchniowo"Najpiękniejszym klejnotem jaki kiedykolwiek włożysz na szyję, są rączki Twojego dziecka" -
Ja się cieszyłam w pierwszej ciąży,że mam tylko rozstępy na piersiach a o te w ogóle nie dbałam i miałam śliczne słoneczka w około brodawek niestety rozstępy zrobiły się jakiś miesiąc po porodzie i to w newralgicznym dla mnie miejscu
Generalnie wszystko jedno czego się używa,byle regularnie.
Ja w tej chwili używam serii dla mam z Babydream(lubię zapach) i dodatkowo mam serum Reduce po ktorym mam wrażenie,że skóra jest od razy ładniejsza i jaśniejsza i tego mam zamiar używać najwięcej po porodzie bo bardzo rozjaśnił mi rozstępy na piersiach po 1 ciąży.