X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Cukrzyca ciążowa
Odpowiedz

Cukrzyca ciążowa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jotka1986 Debiutantka

Wysłany: 4 maja 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    czy są na forum poza mną " slodkie Mamy"? Jestem w 28 tygodniu ciąży.. Parę dni temu dowiedziałam się,że mam cukrzycę .. :(
    Czekam na wizytę u diabetologa.. Jeśli są inne , chore Mamy, podzielmy się doświadczeniami, przepisami... Każda pomoc mile widziana :*

" Cierpliwość jest gorzka.., ale jej owoce są słodkie.."
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto wcześniej przejrzeć forum, czy dany temat istnieje.

https://bellybestfriend.pl/forum/problemy-i-komplikacje/cukrzyca-ciazowa,743,1.html

jak widać jest. Pozdrawiam i zapraszam.

lolka83 lubi tę wiadomość

20120810580117.png

26ympwo.png
  • Jotka1986 Debiutantka

Wysłany: 5 maja 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję !

" Cierpliwość jest gorzka.., ale jej owoce są słodkie.."
  • dietetykakasia Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2019, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór, jeszcze nie jestem Przyszłą Mamą, mam nadzieję, ze ten czas za 2 lata nadejdzie. Jestem obecnie studentką dietetyki na Śląskim Uniwersytecie Medycznym. Piszę pracę magisterską dotyczącą wiedzy i nawyków żywieniowych wśród Przyszłych Mam. Dlatego zwracam się do Was z olbrzymią prośbą o wypełnienie ankiety, jest ona w pełni anonimowa. Nie spodziewałam się, że przeprowadzenie ankiety przez internet wiąże się z wieloma przeszkodami, dlatego liczę na Was Przyszłe Mamy. Z góry dziękuję za pomoc oraz życzę dużo zdrowia dla Was i Waszych maluszków.

https://drive.google.com/open?id=1HQuYs-DAgy1M2JyrO73QmyfKHd39rEIIkxcMtYWWzVo

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ