X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr czop śluzowy
Odpowiedz

czop śluzowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • złośliwa anulka Znajoma

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! W piątek byłam na wizycie u ginekologa ponaciągał mi szyjkę. Cały dzień źle się czułam (wymiotowałam, ból brzucha). Wczoraj już było lepiej, ale odczuwam czasem skurcze przepowiadające. W nocy zaś będąc w toalecie zauważyłam na wkładce taki przezroczysto brązowy "glut". Czy to jest tzw. czop śluzowy. Później jak wstawałam do toalety to odczuwałam taki ból jak miesiączkowy + plamienie krwią. Teraz już się to uspokoiło. Robić coś z tym czy jeszcze poczekać aż się będzie coś działo?

anulka
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie znam, ale tutaj jest cały temat: https://bellybestfriend.pl/forum/porod/czop-sluzowy,745.html

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ