X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr czop śluzowy
Odpowiedz

czop śluzowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • złośliwa anulka Znajoma

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! W piątek byłam na wizycie u ginekologa ponaciągał mi szyjkę. Cały dzień źle się czułam (wymiotowałam, ból brzucha). Wczoraj już było lepiej, ale odczuwam czasem skurcze przepowiadające. W nocy zaś będąc w toalecie zauważyłam na wkładce taki przezroczysto brązowy "glut". Czy to jest tzw. czop śluzowy. Później jak wstawałam do toalety to odczuwałam taki ból jak miesiączkowy + plamienie krwią. Teraz już się to uspokoiło. Robić coś z tym czy jeszcze poczekać aż się będzie coś działo?

anulka
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie znam, ale tutaj jest cały temat: https://bellybestfriend.pl/forum/porod/czop-sluzowy,745.html

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ