Herbata z Liści Malin - od kiedy zaczynacie pic?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTez to ustrojstwo pilam tzn ja brałam w tabletkach porod w 40 tyg i. 4 dniu na oxytocynie wcześniej skurcze regularne ale brak rozwarcia na mnie ta herbatka nie zadziałała
Trzeba było przebić pęcherz plodowych (zielone wody juz były ) i podać oxytocyne podana przy 4 cm rozwarcia podana o 10 rano o 11:55 Zojka była juz z nami -
Miriam i ja jestem zwolenniczką ,że jak 38tc jest idziesz do szpitala i rodzisz nie wiem czemu u nas w Polsce sie tego nie praktykuje ,a doprowadza sie do zielonych wód plodowych i antybiotyk sie podaje takiemu malenstwu ....paranoja Anglia jakios może ,a czemu my nie !!!!
weronika86 lubi tę wiadomość
-
mitaka wrote:A to się kupuje czy można sobie narwać takich listków i zaparzyć?
a potem zalać 1 łyżeczkę liści wrzątkiem w kubeczku i zaparzać pod przykryciem
10-15 minut "
Ja kupię herbatkę w zielarskim, ale jak masz dostęp do liści to możesz sama zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 08:12
-
No ja zamierzam popijac liście malin w takiej mieszance przygotowanej na 6 tygodni przed porodem, zeby to sobie ułatwic, bo mam obawy co do mojego wieku, czy wszystko dobrz bedzie i dlatego już kupiłam Przygotowanie do Porodu z tej samej serii co mam Szczęśliwą ciążę na zgagę od mamamed i zobzaczymy, bo ta szczęśliwa ciąza dobra jest to pewnie i ten Poród bedzie dobry
-
wiesz co ta nad którą się zastanawiam jest chyba tylko do kupienia na stronie internetowej producenta baby and mama med
http://sklep.babyandmamamed.com/mieszanka-ziolowa-przygotowanie-do-porodu
ale w aptece pewnie też są takie mieszanki , tylko patrz na skład żeby nie było cukru ani konserwantów . Może też w rossmanie by były na działach dla ciężarnych albo w superpharm