III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale słaba jestem dzisiaj jakoś , cięzko mi głowę podnieść , brzuch też troszke pobolewa...leze na lewym boku i ciezko mi sie oddycha , na prawym tak samo , i na wznak to samo , ja nie wiem jak mam spać... ehhhhhh pozostało chyba spac na stojąco , młodemu też żadna pozycja nie pasuje
ręce ciężkie...
-
KaRa wrote:Czuje sie dobrze dzięki.
Zrobiłam masaż brodawek i krocza o którym pisała Lalita. Pojawiły sie skurcze ale tylko na chwile. Zaraz spróbuje jeszcze raz.
Wolałabym sama urodzić niż żeby w szpitalu wywoływali. Zobaczymy. Zdrowie córci najważniejsze.
Lalita slodki jest twoj maluszek -
plemniczka wrote:ja tez chcialam zrobic masaz krocza ale nie umiem jakos... ciezko mi objąć brzuch by kciuki siegly tam gdzie pokazują. kurde
Lalita slodki jest twoj maluszek
To może spróbuj wskazującymi zamiast kciukiem. Ja tak robię. Jest wygodniej i sie tak nie napinam bo wtedy brzuszek zgnieciony. -
Juicca, ja też mam problem ze spaniem...na lewym boku niewygodnie, na prawym też, na plecach ciężko się oddycha...najwygodniej w pozycji półsiedzacej, ale to po chwili kręgosłup boli. Jak kiedyś uwielbiałam porę nocy i spanie, tak teraz mocno mnie to męczy. Rano jestem padnieta. Cóż....takie uroki ciąży.
juicca lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dawno tu nie zaglądałam bo przy Rózi ogarniam maksymalnie jeden watek forum, a teraz najczęściej wpadam tu żeby rozwiać niepokoje i watpliwości co do instrukcji osługi bobasa, ale na wieść że Megan urodziła wpadam pogratulować Megan , Hope Moni C wszystkiego dobrego i wszystkim pozostałym mamusiom, którym jeszcze nie zdążyłam złożyć gratulacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 07:49
moni_c, Blondi22, Miriam, juicca, megan8 lubią tę wiadomość
-
A to spanie na lewym boku okazuje się że pomaga dobrze wstawić się dziecku w kanał rodny ale to dopiero dowiedziałam się po porodzie hehe
A gdzie podziewa sie Ana27?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 07:50
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny odeszły mi wody jadę do szpitala skurcze miałam od 3 rano trzymajcie kciuki .
asienka28, Martynika, ;oniqa, plemniczka, pasia27, Dorjana, szczessciara, Lalita2710, Iwo123, KaRa, kotek27, Perełka, Ancia77, kaaasiaczek_, Blondi22, Kleopatra, Kropka, MamaMadzia, Matylda36, michaela, Effcia28, HOPE83, Miriam, Kaja, paula22, kasiakks, juicca, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny:)
Jeśli mogę to chętnie poczekałabym z Wami do tego magicznego terminu;)
Wiele z was pamiętam jeszcze z ovu, jak testowałyśmy i cieszyłyśmy się z plusików!
Gratuluję rozpakowanym Mamusiom - kilkoro śliczności widziałam:) Aż nie mogę uwierzyć, że u nas też zamieszka takie Maleństwo.
Póki co oczekujemy na luty i córeczkę Wiktorię. Termin wypadnie mi jakoś między 9 a 14, bo miałam późniejszą owulację. Mam zdecydować się co do porodu, bo pierwsze miałam cc, ale póki co chciałabym spróbować naturalnie, bo mam w domu wymagającego trzylatka:)
Perełka, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Marzycielko kochana mówiłam że to cisza przed burzą
Cieszę się i czekam na szybkie rozwiązanie;)))))))
Mój mąż mówił że trzeba porządnie wszystko przetkaćhaha i u mnie było serduszkowanie co 2 dzień i zaczął mi czop odpadać
Myślę że wszystkie te sposoby jak połączy się razem to coś dają
Ana zajęta macierzyństwem hihih:))) na facebooku się udziela;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 10:11
;oniqa lubi tę wiadomość