III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny Megan urodziła ok 17:15 córeczkę!!!!!!! 3700

Ale szybki poród .
Gratulacje!
W domu ma 2 chłopców wiec idealnie
Marysia0312, Ancia77, magdziunia111123, Effcia28, Iwo123, pasia27, kaaasiaczek_, ;oniqa, Blondi22, Lula_w, plemniczka, juicca, Lalita2710, Perełka, szczessciara, kotek27, MamaMadzia, megan8 lubią tę wiadomość
-
ja również gratuluje.
wasz wątek jest najbardziej ekcytujący, zaglądam żeby zobaczyć która z was ma już przy sobie swoje maleństwo, jak ja bym już chciała żeby chociaż luty był.
pasia27, Blondi22, plemniczka, megan8 lubią tę wiadomość
-
lusia22 wrote:ja również gratuluje.
wasz wątek jest najbardziej ekcytujący, zaglądam żeby zobaczyć która z was ma już przy sobie swoje maleństwo, jak ja bym już chciała żeby chociaż luty był.
Mam tak samo, też podglądam III trymestr, bo jest emocjonujący
.
pasia27, Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Megan serdeczne gratulacje.
Ja dzisiaj byłam na zakupach wyjechałam o 8:30 a wróciłam około 16 a teraz cierpię mega mnie nogi bolą od kolan po kostki itroche drętwieją masakra jakaś. Ogólnie jakaś zmęczona się czuje mam lekkie skurcze chyba pójde w poniedziałek na KTG. mam nadzieje że sie nic u mnie nie zaczyna...
megan8 lubi tę wiadomość
-
Megan Gratulację dla Ciebie córci;)
Tinka pewnie tuli maluszka i czasu nie ma;P hihih
No Ancia fakt czas leci nieprawdopodobnie... szybko jutro będzie 3 tygodnie od narodzin Olivierka;
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151885926777831&l=b38311dc79
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151881116407831&l=491c6d7efdWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 22:55
KaRa, juicca, Blondi22, megan8 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:ciekawe czy i Tinka juz tuli maluszka.
Kara jak sie czujesz?
Czuje sie dobrze dzięki.
Zrobiłam masaż brodawek i krocza o którym pisała Lalita. Pojawiły sie skurcze ale tylko na chwile. Zaraz spróbuje jeszcze raz.
Wolałabym sama urodzić niż żeby w szpitalu wywoływali. Zobaczymy. Zdrowie córci najważniejsze.
megan8 lubi tę wiadomość

[/url]

LENKA 
Megan powodzenia!