III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny Megan urodziła ok 17:15 córeczkę!!!!!!! 3700
Ale szybki poród .
Gratulacje!
W domu ma 2 chłopców wiec idealnieMarysia0312, Ancia77, magdziunia111123, Effcia28, Iwo123, pasia27, kaaasiaczek_, ;oniqa, Blondi22, Lula_w, plemniczka, juicca, Lalita2710, Perełka, szczessciara, kotek27, MamaMadzia, megan8 lubią tę wiadomość
-
ja również gratuluje.
wasz wątek jest najbardziej ekcytujący, zaglądam żeby zobaczyć która z was ma już przy sobie swoje maleństwo, jak ja bym już chciała żeby chociaż luty był.pasia27, Blondi22, plemniczka, megan8 lubią tę wiadomość
-
lusia22 wrote:ja również gratuluje.
wasz wątek jest najbardziej ekcytujący, zaglądam żeby zobaczyć która z was ma już przy sobie swoje maleństwo, jak ja bym już chciała żeby chociaż luty był.
Mam tak samo, też podglądam III trymestr, bo jest emocjonujący.
pasia27, Blondi22, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Megan serdeczne gratulacje.
Ja dzisiaj byłam na zakupach wyjechałam o 8:30 a wróciłam około 16 a teraz cierpię mega mnie nogi bolą od kolan po kostki itroche drętwieją masakra jakaś. Ogólnie jakaś zmęczona się czuje mam lekkie skurcze chyba pójde w poniedziałek na KTG. mam nadzieje że sie nic u mnie nie zaczyna...megan8 lubi tę wiadomość
-
Megan Gratulację dla Ciebie córci;)
Tinka pewnie tuli maluszka i czasu nie ma;P hihih
No Ancia fakt czas leci nieprawdopodobnie... szybko jutro będzie 3 tygodnie od narodzin Olivierka;
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151885926777831&l=b38311dc79
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151881116407831&l=491c6d7efdWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 22:55
KaRa, juicca, Blondi22, megan8 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:ciekawe czy i Tinka juz tuli maluszka.
Kara jak sie czujesz?
Czuje sie dobrze dzięki.
Zrobiłam masaż brodawek i krocza o którym pisała Lalita. Pojawiły sie skurcze ale tylko na chwile. Zaraz spróbuje jeszcze raz.
Wolałabym sama urodzić niż żeby w szpitalu wywoływali. Zobaczymy. Zdrowie córci najważniejsze.
megan8 lubi tę wiadomość