Ile przytyłyście w II trymestrze ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak Twoja mama miała rozstępy to Ty też je bedziesz mieć, jedynie przy odpowiedniej pielęgnacji skóry mogą one być mniejsze, natomiast jeśli nie miała to małe prawdopodobieństwo że i ty będziesz mieć pod warunkiem, że będziesz pilnować się z wagą, żebyś za szybko nie przybierała gdyś może skóra nie wytrzymać nagłego przyrostu
Mimi1990 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem 26t0d i mam od początku 13kg na + rozstępów od groma ;/ zawsze byłam szczupła aż tu nagle za dużo i za szybko tyje ;/ mimo NORMALNEGO jedzenia ;/ już sama nie wiem co z tym robić
-
Fatim wrote:Karola a rozmawiałaś o tym z ginekologiem ? Masz cukrzycę ?
Pytałam to mi powiedział, że niektore kobiety już tak mają.... ;/
Mieszkam w irlandii i tutaj prowadza inaczej ciążę niż w Polsce, ale to była rozmowa z polskim ginekologiem. Mam zamiar zapytać na wizycie w szpitalu. przecież ja czasem mam 1kg na tydzień na plusie ;/
Ciśnienie mam książkowe, a czasem nawet niskie. Opuchnięta też nie jestem, może troszkę palce u rąk, ale to bez przesady- tak pisze w razie "propozycji" zatrucia ciążowego.
Może to woda się zatrzymuje ;/ ? Już sama nie wiem -
OvuFriend
-
Ja mam na dzien dzisiejszy (31t5d) 7 kg na plusie . Na razie rozstepow nie mam, moja mama podczas ciazy tez nie miala, natomiast ja w okresie dojrzewania(za szybko uroslam) nabawilam sie roztepow na udach i tylku, takze mysle ze na brzuchu mozliwosc tez jest. Jednak smaruje dwa razy dziennie czasami nawet wiecej. Zobaczymy
-
nick nieaktualny