Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 16:09
AniaŁ123, Parsleyek, Kim87, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za dobrą radę! Być może z niej skorzystam
Ania
Rozumiem Cię... To rzeczywiście oszustwo perfidne z jej strony, ale z takimi osobami będziemy się stykać i nic nie poradzimy... Masz przestrogę na przyszłość co do jej osoby...AniaŁ123, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kim87 wrote:Halo baby co za czucie się jak kupy. Heloł nie siejemy złej energii. Trzeba mieć nadzieję i myśleć pozytywnie. Wiem ze łatwiej mi się mówi bo już jestem po drugiej stronie. Ale kurde negatywne myślenie i dolowanie się niczego dobrego nie przyniesie.
Czekolada nawet jak wygadalas to trudno stalo się i kropka. Trzeba mieć odwagę aby o takich rzecach gadać . Nawet po %% dla mnie zawsze szczerosc jest lepsza niż udawanie ze wszystko jest ok.
Baby ja wam mowie wy tu zrobicie boom i każda z was zajdzie ino zaraz.
Może i racja, że szczerość.. A może jak Luccecita pisze, że lepiej nie mówić.. Czasem sama nie wiem.. Pewnie gdybym powiedziała i za miesiąc była w ciąży to inaczej by to wyglądało w mojej głowie
Zarządzam smarki i wirusowanie od Kim i Madzi i Baby Boom na reszcie czekających... Trzeba się podnieść... Napiłabym się wina wieczorem ale już nie pijęAniaŁ123, Kim87 lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Witam się Kochane , podróż do domu trwała prawie 14h ale nie ma jak u siebie;-)
Szczerze to padam na pysk i za chwilę kładę się spać , około 17 mam wizytę u gina także moje drogie ciotki będę informować co u fasolka
Zostawiam Wam mega agresywne wiruski ciążowe atakujące bez przyczyny i z zaskoczenia :-* :-*
Buziaki kobietki kochane :-* :-* :-*
Dziewczyny, ja to od Was przyjmuję kumulację, bo chyba nie obraziłabym się za bliźniaki -
Lubię_czekoladę wrote:Powodzenia Kochana Czekamy na wieści
Dziewczyny, ja to od Was przyjmuję kumulację, bo chyba nie obraziłabym się za bliźniaki
Ja też Powaga, jeszcze jakiś czas temu nie chciałam za nic w świecie, a teraz normalnie bardzo bym się ucieszyła. Jeszcze za jednym zamachem chłopca i dziewczynkę
Haha!!! Teraz tak mówimy, ale ciekawe jak to jest mieć dwoje niemowlątLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Ja też Powaga, jeszcze jakiś czas temu nie chciałam za nic w świecie, a teraz normalnie bardzo bym się ucieszyła. Jeszcze za jednym zamachem chłopca i dziewczynkę
Haha!!! Teraz tak mówimy, ale ciekawe jak to jest mieć dwoje niemowlątAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Ja też Powaga, jeszcze jakiś czas temu nie chciałam za nic w świecie, a teraz normalnie bardzo bym się ucieszyła. Jeszcze za jednym zamachem chłopca i dziewczynkę
Haha!!! Teraz tak mówimy, ale ciekawe jak to jest mieć dwoje niemowlątMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Pewnie hardcorowo; )
na fb jest taki fp "Czworaczki Bydgoszcz" Uwielbiam te dzieciaki To dopiero hardcoreKim87 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Czekoladko najważniejszy jest cel, droga do celu zupełnie się liczy
Choco i Ewi spoko z tymi wyjazdami
, zazwyczaj macie facetów przy sobie :* żony kierowców mają przekichane noooooo uzalam sie nad sobą hehe -
Ewi28 wrote:Kurde wkurzylam sie.wczoraj na teście owu mialam sporo juz widoczna kreskę wiec myślałam ze dzis bedzie owu lub jutro a dziś jak siknelam to jaśniejsza nuz wczoraj jest chyba nie ma w tym miesiącu owulacji sikne wieczorem heszcze
-
mam wyniki u mnie zle zjechal stosunek lh do fsh z 0.65 na 0.37 ;( prl podsloczyla z 35 na 48( ale akurat mialam teoche stresow od ppczarlu roku) norma prl jest do 30.
fsh 2.38 n. 3.03-8.08
lh 0.89 n 1.9-11.8
estradiol 30 n 21-251
czyli jest zle ;( jak mialam lh i fsh wyzsze to prl byla nizsza.badania z 5dc ew 4dc bo okres dostalam w sylwestra o 22 godz. ktos sie wypowie? mozna lh i fsh jakos podniescc? tabsy jakies? pocieszajace jest to ze koncem pazdziernika robilam badania tez w 5dc i byl estradiol 11. ale za to lh bylo 1.96 a fsh 3.11
mega sie zdenerwowalam. znow poczatek roku a ja w szpitalu. pewnie torbiel rosnie i dlatego takie wyniki...
jest sens jutro powtarzac lh i fsh?
-
czekajacanacud1 wrote:mam wyniki u mnie zle zjechal stosunek lh do fsh z 0.65 na 0.37 ;( prl podsloczyla z 35 na 48( ale akurat mialam teoche stresow od ppczarlu roku) norma prl jest do 30.
fsh 2.38 n. 3.03-8.08
lh 0.89 n 1.9-11.8
estradiol 30 n 21-251
czyli jest zle ;( jak mialam lh i fsh wyzsze to prl byla nizsza.badania z 5dc ew 4dc bo okres dostalam w sylwestra o 22 godz. ktos sie wypowie? mozna lh i fsh jakos podniescc? tabsy jakies? pocieszajace jest to ze koncem pazdziernika robilam badania tez w 5dc i byl estradiol 11. ale za to lh bylo 1.96 a fsh 3.11
mega sie zdenerwowalam. znow poczatek roku a ja w szpitalu. pewnie torbiel rosnie i dlatego takie wyniki...
jest sens jutro powtarzac lh i fsh?
Mi się wydaje że nie ma sensu, najwcześniej za miesiąc chyba. Ale może się mylę i ktoś mnie poprawi
Dziwią mnie te wahania lh i fsh, ja też jak badałam to raz miałam ok 1,2 a drugi raz, czyli za jakiś 1-2 miesiące już jakoś 0,5-0,6. Nie wiem dlaczego.
A co do monitoringu to chyba najlepiej skonsultować z lekarzem. Jak długie masz cykle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 17:30
-
AniaŁ123 wrote:Mi się wydaje że nie ma sensu, najwcześniej za miesiąc chyba. Ale może się mylę i ktoś mnie poprawi
Dziwią mnie te wahania lh i fsh, ja też jak badałam to raz miałam ok 1,2 a drugi raz, czyli za jakiś 1-2 miesiące już jakoś 0,5-0,6. Nie wiem dlaczego.
A co do monitoringu to chyba najlepiej skonsultować z lekarzem. Jak długie masz cykle?
-
czekajacanacud1 wrote:i kurde nie wiem kieedy isc na monitoring pierwszy raz jak mam cykle tak dlugie. lepiej kolo 12 dc czy lepiej pozniej ale kiedy pozniej?
Idź sobie w 12 dc i wtedy zobaczysz jaki będzie pecherzyk i gin zdecyduje kiedy kolejny raz -
Tuliska wrote:Idź sobie w 12 dc i wtedy zobaczysz jaki będzie pecherzyk i gin zdecyduje kiedy kolejny raz
kurde estradiol tez slaby mam
wszystko do dupy