Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:raczej szans nie ma gin ma komplet mam pytac w pon czy cos sie zwolnilo. tak to zapisalam sie na 18.01.
kurde estradiol tez slaby mam
wszystko do dupy
A nie masz monitoringu poza zapisami? Inaczej to słaby monitoring. U mnie gin jak chciał zobaczyć jaki jest pęcherzyki a później czy pękł to wciskal między zapisy. Inaczej jak masz trafić w odpowiednim dniu cyklu do niego jak ma komplet i nie chce Cię przyjąć?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 19:51
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, teraz z innej beczki.. Moje takie zalamki wynikaja z tego, ze nic ostatnio poza praca nie robie.. Musze sie czyms zajac mam zamiar isc na sport i postanawiam sobie zrzucic 7 kg w trybie natychmiastowym polecacie cos? Wiem, ze musze zaczac robic cardio, biegac.. Moze sie zmusze do biezni na silowni w sumie najgorzej pewnie sie ruszyc i zaczac joga tez jest chyba dobrym pomyslem, chodzicie?
Do tego dorzuciłam sobie rowerek stacjonarny
Wiec ja to polecam
I tak - najgorzej zaczac - ale pozniej to wciąga i uzależnia
Moim skromnym zdaniem musisz spróbować - musisz sprobowac kilku rożnych rzeczy zeby znaleźć to w czym dobrze sie czujesz. Nie kazdemu pasuje bieganie. Mi np nie pasują zajęcia grupowe typu ABS, piękna ja, szczupłe uda, jędrna pupa - no nie / ja sie tam zle czuje wiec nie chodzę
Jak potrzebujesz wsparcia - rady - porady - jak zaczac biegać to moge Ci cos na prv podpowiedziećLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Przepraszam - ja dzis taka nieobecna
Ja dopiero weszłam do domu
11h w pracy - poleciałam biegiem na paznokcie - zakupy - dopiero weszłam do domu
Robie pranie
Prysznic i chyba pójdę spac - ale po drodze lody zjem bo mam straszna ochote
O 5 wstaje - o 6 chce byc juz w pracy tak jak dzis. Pewnie znowu wyjdę po 10-11h
Niestety tyle mi sie nawaliło spraw ze nie ogarniam -
Bella_Bella wrote:A nie masz monitoringu poza zapisami? Inaczej to słaby monitoring. U mnie gin jak chciał zobaczyć jaki jest pęcherzyki a później czy pękł to wciskal między zapisy. Inaczej jak masz trafić w odpowiednim dniu cyklu do niego jak ma komplet i nie chce Cię przyjąć?
a 14dc na 1sza wizyte bylby ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 20:18
-
Bella_Bella wrote:Jak wczoraj miałaś ciemna a dziś jasna to owu mogła być w tym czasie pik lh jest przed owu potem spada, czyli w dzień owu test może być już negatywny
-
Pączek wrote:Ja biegam ale to ja to biegam juz od dłuższego czasu teraz na bieżni bo pogoda nie bardzi
Do tego dorzuciłam sobie rowerek stacjonarny
Wiec ja to polecam
I tak - najgorzej zaczac - ale pozniej to wciąga i uzależnia
Moim skromnym zdaniem musisz spróbować - musisz sprobowac kilku rożnych rzeczy zeby znaleźć to w czym dobrze sie czujesz. Nie kazdemu pasuje bieganie. Mi np nie pasują zajęcia grupowe typu ABS, piękna ja, szczupłe uda, jędrna pupa - no nie / ja sie tam zle czuje wiec nie chodzę
Jak potrzebujesz wsparcia - rady - porady - jak zaczac biegać to moge Ci cos na prv podpowiedzieć
Rowerek to jest mysl! Moze sobie kupie do domu i bede smigac przed tv bo na bieznie nie mam nawet szans mam tak male mieszkanie ale rowerek na upartego bym wsadzila, choc kosztem wywieszania prania ale olac konsekswencje
Wlasnie juz na samym poczatku mojego dolaczenia do OF o tym pisalysmy, o bieganiu i w ogole ale jeszcze sie nie zebralam wstyd -
Pączek wrote:Przepraszam - ja dzis taka nieobecna
Ja dopiero weszłam do domu
11h w pracy - poleciałam biegiem na paznokcie - zakupy - dopiero weszłam do domu
Robie pranie
Prysznic i chyba pójdę spac - ale po drodze lody zjem bo mam straszna ochote
O 5 wstaje - o 6 chce byc juz w pracy tak jak dzis. Pewnie znowu wyjdę po 10-11h
Niestety tyle mi sie nawaliło spraw ze nie ogarniam -
Ewi28 wrote:Powiem wam że złapałam dola.to nasz ostatni cykl starań przed męża wyjazdem i lipa z owu no cóż widocznie nie dane jest mi urodzić w tym roku. Jakoś to wszystko przeżyje. Tylko trudno mi samej to przechodzić jak mąż wyjeżdża
-
Lubię_czekoladę wrote:Tez nie lubie grupowych zajec.. Ewentualnie moze joga by mnie przekonala ale nie wiem, bo nigdy nie bylam
Rowerek to jest mysl! Moze sobie kupie do domu i bede smigac przed tv bo na bieznie nie mam nawet szans mam tak male mieszkanie ale rowerek na upartego bym wsadzila, choc kosztem wywieszania prania ale olac konsekswencje
Wlasnie juz na samym poczatku mojego dolaczenia do OF o tym pisalysmy, o bieganiu i w ogole ale jeszcze sie nie zebralam wstyd
W domu nie mam sprzętu - chodzę na siłownie ale jak masz możliwość i wiesz ze rowerek to jest to moze warto pomyślec nad zakupem
Każda aktywność sie liczy grunt to zaczac cos robic
Powoli - powoli i pojdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 21:05
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Paczku, ale masakra! Odpocznij, kobieto! Bo sie wkonczysz lody w tym wypadku uzasadnione
Juz mi to bokiem wyłazi - no ale musze
Nikt za mnie tego nie zrobi wiec siedze i generuje stertę papierów - zestawień, analiz itp -
Ewi28 wrote:To na pewno tylko chciałam żeby miedzy dziecmi bylo 3 lata różnicy a widzę ze nie da się nic zaplanować.wznowimy starania od kwietnia
Luty na chwile obecna wyglada tak ze mnie nie bedzie
Wiec cóż no - marzec chyba - a jak nie to cholera wie
Szlag mnie trafia
Szlag mnie trafia bo ja mam powódź dzis a jego nie ma !
Do Dupy z takim czymś !
Wiem co czujesz ❤️ -
Pączek wrote:W domu nie mam sprzętu - chodzę na siłownie ale jak masz możliwość i wiesz ze rowerek to jest to moze warto pomyślec nad zakupem
Każda aktywność sie liczy grunt to zaczac cos robic
Powoli - powoli i pojdzie
Podziwiam Cie i musze w koncu dac spokoj z wymowkami -
Pączek wrote:A daj spokoj
Juz mi to bokiem wyłazi - no ale musze
Nikt za mnie tego nie zrobi wiec siedze i generuje stertę papierów - zestawień, analiz itp