Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Ja moge odbierać nadgodziny
Mam monitorowany czas pracy -
A tak w ogóle to! Kim zainspirowała mnie tym Acardem i się naczytałam Podobno jest zlecany nawet przez lekarzy na zagnieżdżenie.. I ponoć jak są skrzepy podczas @ to może to świadczyć o tym, że się zarodek nie może zagnieździć.. I że jak się bierze Acard to @ jest jaśniejsza i bez skrzepów Kim, potwierdzasz?
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czuję się już bardzo małpowo, całkiem typowo, czuję już dół brzucha i ciągnie mnie ku dołowi, do tego pms się rozhulał bo nerwy mnie noszą. Tylko niech nie przychodzi za wcześnie, bo mam wszystko wyliczone pod wizytę w szpitalu.
I badałam rano tarczycę, trzymajcie kciuki żeby było dobrzeLubię_czekoladę, Pączek lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny czuję się już bardzo małpowo, całkiem typowo, czuję już dół brzucha i ciągnie mnie ku dołowi, do tego pms się rozhulał bo nerwy mnie noszą. Tylko niech nie przychodzi za wcześnie, bo mam wszystko wyliczone pod wizytę w szpitalu.
I badałam rano tarczycę, trzymajcie kciuki żeby było dobrze
Anuchna, powodzenia! Żeby w ogóle nie przyłaziło małpisko!
Trzymam kciuki za wyniki Kiedy będą?AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:A tak w ogóle to! Kim zainspirowała mnie tym Acardem i się naczytałam Podobno jest zlecany nawet przez lekarzy na zagnieżdżenie.. I ponoć jak są skrzepy podczas @ to może to świadczyć o tym, że się zarodek nie może zagnieździć.. I że jak się bierze Acard to @ jest jaśniejsza i bez skrzepów Kim, potwierdzasz?
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Potwierdzam; ) choć po acard się okresu nie dostałam bo zaszłam
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, czy któraś ma kontakt z Dzezabella? Już dłuższy czas jej nie ma..Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Lubię_czekoladę wrote:A to nie brałaś w każdym cyklu? Tylko teraz zaczęłaś? A miałaś zalecenie? Jakieś tam te wyniki kardiolipidowe, czy cokolwiek (walę z pamięci )? Czy tak profilaktycznie brałaś? To tak na maksa bezpieczne, myślisz?
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny czuję się już bardzo małpowo, całkiem typowo, czuję już dół brzucha i ciągnie mnie ku dołowi, do tego pms się rozhulał bo nerwy mnie noszą. Tylko niech nie przychodzi za wcześnie, bo mam wszystko wyliczone pod wizytę w szpitalu.
I badałam rano tarczycę, trzymajcie kciuki żeby było dobrzeAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:A to nie brałaś w każdym cyklu? Tylko teraz zaczęłaś? A miałaś zalecenie? Jakieś tam te wyniki kardiolipidowe, czy cokolwiek (walę z pamięci )? Czy tak profilaktycznie brałaś? To tak na maksa bezpieczne, myślisz?
Kupiłam i bede łykać
Niby tylko raz miałam ale wyszłam z założenia że mi to nie zaszkodzi
Pobiorę sobie i zobaczę jak na mnie zadziała bo ja zawsze skrzepów a skrzepów -
Pączek wrote:Nie w mojej firmie.
Ja odbieram albo mam płacone za nadgodziny
U mnie wszystko i wszyscy są monitorowani i kontrolowani -
Pączek wrote:Ja mam zamiar brać
Kupiłam i bede łykać
Niby tylko raz miałam ale wyszłam z założenia że mi to nie zaszkodzi
Pobiorę sobie i zobaczę jak na mnie zadziała bo ja zawsze skrzepów a skrzepówKim87 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Może akurat miałaś owulkę i było mini plamienie?
sama nie wiem, bo ovufriend wyznaczył mi owulacje na 30 grudnia - ale przerywaną..
A nie czułam nic nie przyjemnego więc trochę wątpię żeby mnie obtarł...
Im dłużej się staram tym coraz dziwniejsze te moje cykle...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 11:06
-
Violet146 wrote:sama nie wiem, bo ovufriend wyznaczył mi owulacje na 30 grudnia - ale przerywaną..
Im dłużej się staram tym coraz dziwniejsze te moje cykle...Violet146 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:sama nie wiem, bo ovufriend wyznaczył mi owulacje na 30 grudnia - ale przerywaną..
Im dłużej się staram tym coraz dziwniejsze te moje cykle...
Może zagnieżdżenie?
Violet146 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Anuchna, powodzenia! Żeby w ogóle nie przyłaziło małpisko!
Trzymam kciuki za wyniki Kiedy będą?
Wieczorem, pewnie ok 19.
DziękujęLubię_czekoladę lubi tę wiadomość