Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Ania ja też się czułam malpowo :*
Oby u mnie było tak samoLubię_czekoladę, Kim87, Pączek lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ja raz miałam tak i się nie powtórzyło więcej. Miałam plamienie w którymś cyklu
Chociaż teraz tak myślę że może coś mi się pomieszało w cyklu i program ogłupiał i mi wyznaczył zły dzień, bo w sumie dziś mi w końcu temperatura wzrosła o 2 stopnie więc może to wczoraj dopiero była owulacja...
A jeszcze jedno pytanie ile przeciętnie w dniach płodnych szyjka macicy utrzymuje się wysoko...?
-
Pączek wrote:Nie w mojej firmie.
Ja odbieram albo mam płacone za nadgodziny
U mnie wszystko i wszyscy są monitorowani i kontrolowani
I to mi się właśnie podoba.
Nienormowane urlopy, niemonitorowane godziny pracy, luźne godziny niby takie super, nie czujesz się jak korpo-szczur, a właśnie przeciwnie! Jeśli wszystko masz konkretnie liczone, to wiadomo ile Ci się należy i bierzesz bez łaski, a tak to wiecznie się czuję jakbym musiała się prosić o dzień wolny, o wyjście pół godziny wcześniej (oczywiście po odrobieniu z nawiązką). Muszę to zmienić! Na siłę zacznę im wypisywać moje urlopy w kalendarzu Niech widzą! Nie obchodzi mnie że druga koleżanka (obecnie ciężarna) nigdy nie wykorzystuje urlopów. Ja będęViolet146, Lubię_czekoladę, Pączek lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:I to mi się właśnie podoba.
Nienormowane urlopy, niemonitorowane godziny pracy, luźne godziny niby takie super, nie czujesz się jak korpo-szczur, a właśnie przeciwnie! Jeśli wszystko masz konkretnie liczone, to wiadomo ile Ci się należy i bierzesz bez łaski, a tak to wiecznie się czuję jakbym musiała się prosić o dzień wolny, o wyjście pół godziny wcześniej (oczywiście po odrobieniu z nawiązką). Muszę to zmienić! Na siłę zacznę im wypisywać moje urlopy w kalendarzu Niech widzą! Nie obchodzi mnie że druga koleżanka (obecnie ciężarna) nigdy nie wykorzystuje urlopów. Ja będę
Ale oczywiście, że tak rób! Bez przesady.. Łaski nie robią..
AniaŁ123 wrote:Wieczorem, pewnie ok 19.
Dziękuję
To czekamy
Tylko wiesz.. od razu nam je zinterpretuj Bo same wyniki tarczycowe to mnie kompletnie nic nie powiedząAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Ja z doskoku
Czekoladko musiałabyś zbadać przed owulacji i 7 dpo ale to i tak nie jest potwierdzenie ja jestem ten dziwny przypadek gdzie prog rośnie, temperatura też, śluz,szyjka ok a owulacja nieprawidłowa... takie to nieprzewidywalne wszystko jest -
Tuliska wrote:Ja z doskoku
Czekoladko musiałabyś zbadać przed owulacji i 7 dpo ale to i tak nie jest potwierdzenie ja jestem ten dziwny przypadek gdzie prog rośnie, temperatura też, śluz,szyjka ok a owulacja nieprawidłowa... takie to nieprzewidywalne wszystko jestTuliska lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ja jak zwykle z doskoku
Ania
Czekamy na wyniki ja też się modlę żeby w tym cyklu nic mi się nie poprzestawiało, bo też mam w kolejnym zaplanowany szpital...
A co do acardu, to ja od tego cyklu biorę aspirynę w tym samym celu czystą aspirynęLubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Cześć dziewczyny
Ja jak zwykle z doskoku
Ania
Czekamy na wyniki ja też się modlę żeby w tym cyklu nic mi się nie poprzestawiało, bo też mam w kolejnym zaplanowany szpital...
A co do acardu, to ja od tego cyklu biorę aspirynę w tym samym celu czystą aspirynę
To po tej Aspirynie i Acardzie będzie taki wysyp, że chwała Bogu, że to fioletowy wątekpola89, AniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej, Pola
To po tej Aspirynie i Acardzie będzie taki wysyp, że chwała Bogu, że to fioletowy wątekViolet146 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Tuliska wrote:Ależ kochana ciesz się dalej to że ja jestem z ufoludkow to nie znaczy że ty też w 90 % progesteron prawidłowo podpowiada
A potwierdzasz to monitoringiem czy opierasz się na intuicji i wykresie? Tuliskowy ufoludekTuliska lubi tę wiadomość
-
Dzioszki a acard to po owu? Bo ja się dotąd nie interesowalam:) nie kłóci się z innymi lekami?
Powiem wam szczerze że ja tyle tego łykam że już boję się cokolwiek dodawać żołądek mi w końcu zastrajkuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 12:02
-
Tuliska wrote:Ależ kochana ciesz się dalej to że ja jestem z ufoludkow to nie znaczy że ty też w 90 % progesteron prawidłowo podpowiada
Czekoladka ja przy braku owu mam nędzny progesteron, więc ja potwierdzam regułęLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:A potwierdzasz to monitoringiem czy opierasz się na intuicji i wykresie? Tuliskowy ufoludek
Edit: przepraszam 8miu już straciłam rachubęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 12:06
-
AniaŁ123 wrote:Czekoladka ja przy braku owu mam nędzny progesteron, więc ja potwierdzam regułę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 12:06
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:A ja jestem wyjątek potwierdzający regułę więc widzisz wszystko jest ok
Tuliś a Twój gin jak to tłumaczy? -
Lubię_czekoladę wrote:Hej, Pola
To po tej Aspirynie i Acardzie będzie taki wysyp, że chwała Bogu, że to fioletowy wątek
Ja mam zamiar brać acard po owulacjiAniaŁ123, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Violet146 wrote:Chociaż teraz tak myślę że może coś mi się pomieszało w cyklu i program ogłupiał i mi wyznaczył zły dzień, bo w sumie dziś mi w końcu temperatura wzrosła o 2 stopnie więc może to wczoraj dopiero była owulacja...
A jeszcze jedno pytanie ile przeciętnie w dniach płodnych szyjka macicy utrzymuje się wysoko...?Violet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Witam się
Ale mnie dziś studentka wkurzyła! Chodziła na zajęcia jak chciała, miała kilka nieobecności i dziś wpisała się w miejsca gdzie jej nie było. Chyba myślała że jestem tak głupia i nie zauważe! Oglądali film, przerwałam i powiedziałam żeby osoba która powpisywała sobie nieobecności się przyznała. Oczywiście się nie odezwała - sama się do niej zwróciłam. Myślałam że przyjdzie po zajęciach przeprosi - cokolwiek, a ta zero reakcji i po prostu wyszła.
Sama nie tak dawno byłam studentką ale kurde tak chamsko się wpisać na listę na której miała zaznaczone "-" !? Porażka29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Tuliska wrote:Dzioszki a acard to po owu? Bo ja się dotąd nie interesowalam:) nie kłóci się z innymi lekami?
Powiem wam szczerze że ja tyle tego łykam że już boję się cokolwiek dodawać żołądek mi w końcu zastrajkuje...Tuliska, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO