Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:czesc laseczki
u mnie zimno jak cholera az sie wychodzic nie chce.
dzis 9dc a mnie jajcor tak kluje... nie wiem co to moze bycbedzie jajco po prostu
pola89, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Glupi malpiszon
jak samopoczucie? :* i zadnych urodzin staraniowych! 11cs juz starczy
Wow! -35 stopni... Niezleale to prawda, zima choc mrozna to przyszla wreszcie piekna
Psychika ok, ale takich dostałam mega bóli brzucha po obiedzie, że myślałam że się skończę. Wyłam z bólu. Musiałam wziąć ibuprom, bo nic innego na mnie nie działa. Położyłam się na 2 godziny i na szczęście przeszło. Ale nie wiem co to było -
AniaŁ123 wrote:Psychika ok, ale takich dostałam mega bóli brzucha po obiedzie, że myślałam że się skończę. Wyłam z bólu. Musiałam wziąć ibuprom, bo nic innego na mnie nie działa. Położyłam się na 2 godziny i na szczęście przeszło. Ale nie wiem co to było
bardzo nie lubie
dobrze, ze puscilo...
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:o mamo zebys miala racje ale troche za wczrsnie przy moich cyklach i temp bez szalu. ale spoko sikne se dzis na test owu
teraz to codziennie juz
-
Violet146 wrote:Aniu, Czekoladko, Kim, Pola priv
Zbyt osobiste by pisać publiczneViolet146 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Baby ponawiam pytanie która bierze ode mnie listę ???
Nie jestem pewna czy umiałabym obsługiwać. Sama nie wiem
-
Kim87 wrote:Baby ponawiam pytanie która bierze ode mnie listę ???
sorki, nie chce sie tam za bardzo dopisywac na testowanie a co dopiero prowadzic.. Wiec pass
nie gniewaj sie :* pewnie sie znajdzie jakas super babka do prowadzenia
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Sikaj sikaj
teraz to codziennie juz
mam testy z allegro. tylko baby ja sie pytam jak to mozliwe ze mi poziom lh wykrywa skoro poziom mi wyszedl taki niski ostatnio? nie cale 1?
i tak mnie jakby piekly jajcory no masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 21:15
-
Popelnilam dzisiaj nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu orsz lenistwo ehhhh
powiedzcie prosze, ze Wy tez a bedzie mi lepiej
-
czekajacanacud1 wrote:no to siklam i znow kreska druga blada ale jakby ciemniejsza niz zazwyczaj albo mi ske zdaje.
mam testy z allegro. tylko baby ja sie pytam jak to mozliwe ze mi poziom lh wykrywa skoro poziom mi wyszedl taki niski ostatnio? nie cale 1?LH rosnie im blizej owulki
dzien przed ma szczyt, wtedy powinien byc test pozytywny juz na bank
jesli nic nie pokrecilam
-
Lubię_czekoladę wrote:To super
LH rosnie im blizej owulki
dzien przed ma szczyt, wtedy powinien byc test pozytywny juz na bank
jesli nic nie pokrecilam
jest w ogole sens badac lh i fsh w srodku cyklu? przed wizyta u gina (wypada mi 14dc)
-
Cześć dziewczyny
Kim mam pytanko :
Na zagnieżdżanie bierze się acard czy aspiryne??? Czytałam że acard a u ciebie na wykresie widzę że w szczęśliwym cyklu brałas aspiryne? Acard ma 75mg tego jakiegoś kwasu a aspiryna ponoć dużo więcej, nie chce też przesadzić
Jeśli acard to od ovu do @? Słyszałam że blokuje owulacje
Naczytalam się właśnie w internecie o problemach z zagniezdzeniem i się zdiagnozowalam samamuszę spróbować bo może to właśnie to
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Lubię_czekoladę wrote:Popelnilam dzisiaj nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu orsz lenistwo ehhhh
powiedzcie prosze, ze Wy tez a bedzie mi lepiej
ja też
i do tego lenistwo...
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy