Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:czesc laseczki u mnie zimno jak cholera az sie wychodzic nie chce.
dzis 9dc a mnie jajcor tak kluje... nie wiem co to moze bycpola89, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Glupi malpiszon jak samopoczucie? :* i zadnych urodzin staraniowych! 11cs juz starczy
Wow! -35 stopni... Niezle ale to prawda, zima choc mrozna to przyszla wreszcie piekna
Psychika ok, ale takich dostałam mega bóli brzucha po obiedzie, że myślałam że się skończę. Wyłam z bólu. Musiałam wziąć ibuprom, bo nic innego na mnie nie działa. Położyłam się na 2 godziny i na szczęście przeszło. Ale nie wiem co to było -
AniaŁ123 wrote:Psychika ok, ale takich dostałam mega bóli brzucha po obiedzie, że myślałam że się skończę. Wyłam z bólu. Musiałam wziąć ibuprom, bo nic innego na mnie nie działa. Położyłam się na 2 godziny i na szczęście przeszło. Ale nie wiem co to było
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:o mamo zebys miala racje ale troche za wczrsnie przy moich cyklach i temp bez szalu. ale spoko sikne se dzis na test owu
-
Violet146 wrote:Aniu, Czekoladko, Kim, Pola priv
Zbyt osobiste by pisać publiczneViolet146 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Baby ponawiam pytanie która bierze ode mnie listę ???
Nie jestem pewna czy umiałabym obsługiwać. Sama nie wiem
-
Kim87 wrote:Baby ponawiam pytanie która bierze ode mnie listę ???
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Sikaj sikaj teraz to codziennie juz
mam testy z allegro. tylko baby ja sie pytam jak to mozliwe ze mi poziom lh wykrywa skoro poziom mi wyszedl taki niski ostatnio? nie cale 1?
i tak mnie jakby piekly jajcory no masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 21:15
-
Popelnilam dzisiaj nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu orsz lenistwo ehhhh powiedzcie prosze, ze Wy tez a bedzie mi lepiej
-
czekajacanacud1 wrote:no to siklam i znow kreska druga blada ale jakby ciemniejsza niz zazwyczaj albo mi ske zdaje.
mam testy z allegro. tylko baby ja sie pytam jak to mozliwe ze mi poziom lh wykrywa skoro poziom mi wyszedl taki niski ostatnio? nie cale 1? -
Lubię_czekoladę wrote:To super LH rosnie im blizej owulki dzien przed ma szczyt, wtedy powinien byc test pozytywny juz na bank jesli nic nie pokrecilam
jest w ogole sens badac lh i fsh w srodku cyklu? przed wizyta u gina (wypada mi 14dc)
-
Cześć dziewczyny
Kim mam pytanko :
Na zagnieżdżanie bierze się acard czy aspiryne??? Czytałam że acard a u ciebie na wykresie widzę że w szczęśliwym cyklu brałas aspiryne? Acard ma 75mg tego jakiegoś kwasu a aspiryna ponoć dużo więcej, nie chce też przesadzić
Jeśli acard to od ovu do @? Słyszałam że blokuje owulacje
Naczytalam się właśnie w internecie o problemach z zagniezdzeniem i się zdiagnozowalam sama muszę spróbować bo może to właśnie to
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Lubię_czekoladę wrote:Popelnilam dzisiaj nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu orsz lenistwo ehhhh powiedzcie prosze, ze Wy tez a bedzie mi lepiej
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy