Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Jestem jestemNie mam internetu na chacie! Ani tv! Stary się spisał
Brawa dla niego za niepłacenie rachunków (owacje na stojąco).
Czekająca, ja bym nie robiła już tych badań w środku cyklu, tylko poszła do gina z tym co masz.. myślę, że coś Ci już powie.. pospisuj sobie może wszystkie pytania na kartce, żeby o niczym nie zapomnieć i go wypytaj o wszystko koniecznie
Pola, PączekSiedzimy w tym razem sesese
Rozgrzeszam nas wszystkie
Bella, LuccecitaGłupie teściory
Oby się myliły!
Pietruszka :* Z tego co wiem, już jesteś po odstawieniu AromkaTrzymam kciuki za ból jajcorów i wielkie jajo
Ania, hejMiłego dnia
I uśmiechu dzisiaj w pracy!!! No stress
Miłego poniedziałku
Kim87, AniaŁ123, pola89, Parsleyek, Pączek lubią tę wiadomość
-
Cześć moje babuszki ulubione ♡
Krysiu jak miło, że o mnie pamiętasz♡ widzisz taka jestem niedobra i nie odzywam sięweekend miałam zwariowany
Mąż ma mnie za skończoną ale kochaną wariatke
Otóż... byliśmy kupić meble do naszego ostatniego pokoiku no i wiecie jaki ze mnie inteligent? Byliśmy, zamowilismy, zapłaciliśmy, wsiadlam do auta i całą drogę ryczałam "bo dlaczego ja je wzięłam, przecież ja takich nie chciałam, przecież nie takie, przecież miały być inne" no i co? Dojechaliśmy do domu i nawrotka żeby wymienić
brawo ja
A wogole to właśnie odeslalam moją @ z biletem na wakacjezgadnijcie jakie długie
ciekawe czy skorzysta hihi
Czoko, Czoko spoko loko, jeśli ja miałabym liczyć na mojego wielmoznego Pana to wodę by odcieli, a lodówce nawet światła by nie byłoon nie wie co to życie normalnie
Bellus kochana, Lusesitka kochana, rozczarowanie boli ale "nawet teczy jest potrzebny deszcz" ♡♡ będzie dobrze :*
Pietrusia noooo i to się nazywa lekarzmistrz
świetnie wybrałaś :*
Szefowa wraca, reszte napiszę później :* papaBella_Bella, AniaŁ123, Lubię_czekoladę, Parsleyek, Kim87, Violet146, Pączek lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej Kochane
Jestem jestemNie mam internetu na chacie! Ani tv! Stary się spisał
Brawa dla niego za niepłacenie rachunków (owacje na stojąco).
Czekająca, ja bym nie robiła już tych badań w środku cyklu, tylko poszła do gina z tym co masz.. myślę, że coś Ci już powie.. pospisuj sobie może wszystkie pytania na kartce, żeby o niczym nie zapomnieć i go wypytaj o wszystko koniecznie
Pola, PączekSiedzimy w tym razem sesese
Rozgrzeszam nas wszystkie
Bella, LuccecitaGłupie teściory
Oby się myliły!
Pietruszka :* Z tego co wiem, już jesteś po odstawieniu AromkaTrzymam kciuki za ból jajcorów i wielkie jajo
Ania, hejMiłego dnia
I uśmiechu dzisiaj w pracy!!! No stress
Miłego poniedziałkubo bd pierwszy raz u niego heheh.pielegniarce rejesttltrujacej mnie tez wcisnelam kit ze to szybka akcja
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e38d4688efb9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/639aa17baa25.png
Testujące Gospodynie
10.01 AniaŁ
17.01 Violet146
18.01 Pola89
19.01 Ewi28
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da8692300b3a.jpg
Fasolki Na Gospodarce
10.12 -MMadziula- test ciążowy= ++
23.12 -Kim87- test ciążowy =++
Kim87, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Hej baby ja walczę z nudnościami od czwartku wiec jest mnie tu mnie. No godzina 19 to u mnie godz zero. Oczy na zapałki woec często mi się przysypia wtedy.
Bella przejęła listę ode mnie . Nakicham na nią i mam nadzieje ze szybko się zarazicieViolet146, Pączek lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella_Bella wrote:Przejelam listę
jakbyście coś chciały to piszcie.
Bella wykasuj mnie z testowania, bo ja już goszczę małpiszona -
Tuliska wrote:Cześć moje babuszki ulubione ♡
Krysiu jak miło, że o mnie pamiętasz♡ widzisz taka jestem niedobra i nie odzywam sięweekend miałam zwariowany
Mąż ma mnie za skończoną ale kochaną wariatke
Otóż... byliśmy kupić meble do naszego ostatniego pokoiku no i wiecie jaki ze mnie inteligent? Byliśmy, zamowilismy, zapłaciliśmy, wsiadlam do auta i całą drogę ryczałam "bo dlaczego ja je wzięłam, przecież ja takich nie chciałam, przecież nie takie, przecież miały być inne" no i co? Dojechaliśmy do domu i nawrotka żeby wymienić
brawo ja
A wogole to właśnie odeslalam moją @ z biletem na wakacjezgadnijcie jakie długie
ciekawe czy skorzysta hihi
Czoko, Czoko spoko loko, jeśli ja miałabym liczyć na mojego wielmoznego Pana to wodę by odcieli, a lodówce nawet światła by nie byłoon nie wie co to życie normalnie
Bellus kochana, Lusesitka kochana, rozczarowanie boli ale "nawet teczy jest potrzebny deszcz" ♡♡ będzie dobrze :*
Pietrusia noooo i to się nazywa lekarzmistrz
świetnie wybrałaś :*
Szefowa wraca, reszte napiszę później :* papaMiałam tak milion razy
Tak ma kobieta! I już!
Dobrze, że małż wyrozumiały i zawrócił
Pewnie teraz to będzie najlepsza historia do opowiadania znajomym
Powiedz teraz, że masz w końcu zamówione meble jakie Ci się marzyły!
Trzymam kciuki, żeby @ zrobiła sobie objazd po świeciena 9 miesięcy
myślę, że to dobry czas aby wszystko zwiedziła i wróciła
Nooo, zbieram się do ochrzanu za te niezapłacone rachunki ale od czego tu zacząć.. a nie chce mi się kłócić..ale z drugiej strony to dziecko chyba więcej koncentracji i pamięci wymaga niż zapłacenie za tv i net
źle mi to zawróżyło, oj źle...
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Hej baby ja walczę z nudnościami od czwartku wiec jest mnie tu mnie. No godzina 19 to u mnie godz zero. Oczy na zapałki woec często mi się przysypia wtedy.
Bella przejęła listę ode mnie . Nakicham na nią i mam nadzieje ze szybko się zarazicie -
Bella_Bella wrote:Przejelam listę
jakbyście coś chciały to piszcie.
Violet146, pola89, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Tuliś uważam, że to i tak był o wiele lepszy moment na płacz, niż dopiero po dostawie mebli do domu
Wręcz śmiem twierdzić, że wykazałaś się refleksem, jasnym umysłem i decyzyjnością na poziomie co najmniej jakiegoś prezesa
Czekoladka Twój facet jest po porostu stworzony do wielkich rzeczy na tym świecie, co tam jakieś rachunki
A ja wróciłam od mojej ulubionej pani endo i powiedziała, że wyniki są cały czas dobre, na ciąże idealne, nie ma znaczenia czy to jest 1,5 czy 0,4, wahania mogą być i nie robią mi tam żadnych rewolucjiDlatego jutro dzwonię do gin i umawiam się na monitoring i zaczynam zabawę
Lubię_czekoladę, Violet146, Parsleyek, Tuliska, pola89 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Tuliś uważam, że to i tak był o wiele lepszy moment na płacz, niż dopiero po dostawie mebli do domu
Wręcz śmiem twierdzić, że wykazałaś się refleksem, jasnym umysłem i decyzyjnością na poziomie co najmniej jakiegoś prezesa
Czekoladka Twój facet jest po porostu stworzony do wielkich rzeczy na tym świecie, co tam jakieś rachunki
A ja wróciłam od mojej ulubionej pani endo i powiedziała, że wyniki są cały czas dobre, na ciąże idealne, nie ma znaczenia czy to jest 1,5 czy 0,4, wahania mogą być i nie robią mi tam żadnych rewolucjiDlatego jutro dzwonię do gin i umawiam się na monitoring i zaczynam zabawę
Ania vs. tarczyca 1:0 !!!!!!Epic win
Umawiaj się i jazda z koksem
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Kochana bardzo mi przykro... ściskam mocno
Dziękuję Kochana! Już się oswoiłam z tą myśląPocieszają mnie coraz lepsze wyniki tarczycy. Nie mam przy sobie numeru do mojej gin, bo dzwoniłabym natychmiast. Mam nadzieję ze przyjmie jeszcze w tym cyklu
-
AniaŁ123 wrote:Dziękuję Kochana! Już się oswoiłam z tą myślą
Pocieszają mnie coraz lepsze wyniki tarczycy. Nie mam przy sobie numeru do mojej gin, bo dzwoniłabym natychmiast. Mam nadzieję ze przyjmie jeszcze w tym cyklu
Chyba każdy cykl przeżywamy, ale jak piszesz ze masz coraz lepsze wyniki, więc myślę że jesteś coraz bliżej celu. Mam taką nadzieję i życzę Ci i nam wszystkim dotarcia do wspólnego celu w jak najszybszym czasie
A stosujesz cynk i witaminę B6?
AniaŁ123, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Bella wykasuj mnie z testowania, bo ja już goszczę małpiszona
Już
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e38d4688efb9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/639aa17baa25.png
Testujące Gospodynie
17.01 Violet146
18.01 Pola89
19.01 Ewi28
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da8692300b3a.jpg