Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Jestem jestem Nie mam internetu na chacie! Ani tv! Stary się spisał Brawa dla niego za niepłacenie rachunków (owacje na stojąco).
Czekająca, ja bym nie robiła już tych badań w środku cyklu, tylko poszła do gina z tym co masz.. myślę, że coś Ci już powie.. pospisuj sobie może wszystkie pytania na kartce, żeby o niczym nie zapomnieć i go wypytaj o wszystko koniecznie
Pola, Pączek Siedzimy w tym razem sesese Rozgrzeszam nas wszystkie
Bella, Luccecita Głupie teściory Oby się myliły!
Pietruszka :* Z tego co wiem, już jesteś po odstawieniu Aromka Trzymam kciuki za ból jajcorów i wielkie jajo
Ania, hej Miłego dnia I uśmiechu dzisiaj w pracy!!! No stress
Miłego poniedziałku
Kim87, AniaŁ123, pola89, Parsleyek, Pączek lubią tę wiadomość
-
Cześć moje babuszki ulubione ♡
Krysiu jak miło, że o mnie pamiętasz♡ widzisz taka jestem niedobra i nie odzywam się weekend miałam zwariowany
Mąż ma mnie za skończoną ale kochaną wariatke
Otóż... byliśmy kupić meble do naszego ostatniego pokoiku no i wiecie jaki ze mnie inteligent? Byliśmy, zamowilismy, zapłaciliśmy, wsiadlam do auta i całą drogę ryczałam "bo dlaczego ja je wzięłam, przecież ja takich nie chciałam, przecież nie takie, przecież miały być inne " no i co? Dojechaliśmy do domu i nawrotka żeby wymienić brawo ja
A wogole to właśnie odeslalam moją @ z biletem na wakacje zgadnijcie jakie długie ciekawe czy skorzysta hihi
Czoko, Czoko spoko loko, jeśli ja miałabym liczyć na mojego wielmoznego Pana to wodę by odcieli, a lodówce nawet światła by nie było on nie wie co to życie normalnie
Bellus kochana, Lusesitka kochana, rozczarowanie boli ale "nawet teczy jest potrzebny deszcz" ♡♡ będzie dobrze :*
Pietrusia noooo i to się nazywa lekarz mistrz świetnie wybrałaś :*
Szefowa wraca, reszte napiszę później :* papaBella_Bella, AniaŁ123, Lubię_czekoladę, Parsleyek, Kim87, Violet146, Pączek lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej Kochane
Jestem jestem Nie mam internetu na chacie! Ani tv! Stary się spisał Brawa dla niego za niepłacenie rachunków (owacje na stojąco).
Czekająca, ja bym nie robiła już tych badań w środku cyklu, tylko poszła do gina z tym co masz.. myślę, że coś Ci już powie.. pospisuj sobie może wszystkie pytania na kartce, żeby o niczym nie zapomnieć i go wypytaj o wszystko koniecznie
Pola, Pączek Siedzimy w tym razem sesese Rozgrzeszam nas wszystkie
Bella, Luccecita Głupie teściory Oby się myliły!
Pietruszka :* Z tego co wiem, już jesteś po odstawieniu Aromka Trzymam kciuki za ból jajcorów i wielkie jajo
Ania, hej Miłego dnia I uśmiechu dzisiaj w pracy!!! No stress
Miłego poniedziałkuLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e38d4688efb9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/639aa17baa25.png
Testujące Gospodynie
10.01 AniaŁ
17.01 Violet146
18.01 Pola89
19.01 Ewi28
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da8692300b3a.jpg
Fasolki Na Gospodarce
10.12 -MMadziula- test ciążowy= ++
23.12 -Kim87- test ciążowy =++
Kim87, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Hej baby ja walczę z nudnościami od czwartku wiec jest mnie tu mnie. No godzina 19 to u mnie godz zero. Oczy na zapałki woec często mi się przysypia wtedy.
Bella przejęła listę ode mnie . Nakicham na nią i mam nadzieje ze szybko się zarazicieViolet146, Pączek lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Bella_Bella wrote:Przejelam listę jakbyście coś chciały to piszcie.
Bella wykasuj mnie z testowania, bo ja już goszczę małpiszona -
Tuliska wrote:Cześć moje babuszki ulubione ♡
Krysiu jak miło, że o mnie pamiętasz♡ widzisz taka jestem niedobra i nie odzywam się weekend miałam zwariowany
Mąż ma mnie za skończoną ale kochaną wariatke
Otóż... byliśmy kupić meble do naszego ostatniego pokoiku no i wiecie jaki ze mnie inteligent? Byliśmy, zamowilismy, zapłaciliśmy, wsiadlam do auta i całą drogę ryczałam "bo dlaczego ja je wzięłam, przecież ja takich nie chciałam, przecież nie takie, przecież miały być inne " no i co? Dojechaliśmy do domu i nawrotka żeby wymienić brawo ja
A wogole to właśnie odeslalam moją @ z biletem na wakacje zgadnijcie jakie długie ciekawe czy skorzysta hihi
Czoko, Czoko spoko loko, jeśli ja miałabym liczyć na mojego wielmoznego Pana to wodę by odcieli, a lodówce nawet światła by nie było on nie wie co to życie normalnie
Bellus kochana, Lusesitka kochana, rozczarowanie boli ale "nawet teczy jest potrzebny deszcz" ♡♡ będzie dobrze :*
Pietrusia noooo i to się nazywa lekarz mistrz świetnie wybrałaś :*
Szefowa wraca, reszte napiszę później :* papa
Trzymam kciuki, żeby @ zrobiła sobie objazd po świecie na 9 miesięcy myślę, że to dobry czas aby wszystko zwiedziła i wróciła
Nooo, zbieram się do ochrzanu za te niezapłacone rachunki ale od czego tu zacząć.. a nie chce mi się kłócić.. ale z drugiej strony to dziecko chyba więcej koncentracji i pamięci wymaga niż zapłacenie za tv i net źle mi to zawróżyło, oj źle...Tuliska lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Hej baby ja walczę z nudnościami od czwartku wiec jest mnie tu mnie. No godzina 19 to u mnie godz zero. Oczy na zapałki woec często mi się przysypia wtedy.
Bella przejęła listę ode mnie . Nakicham na nią i mam nadzieje ze szybko się zarazicie -
Bella_Bella wrote:Przejelam listę jakbyście coś chciały to piszcie.
Violet146, pola89, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Tuliś uważam, że to i tak był o wiele lepszy moment na płacz, niż dopiero po dostawie mebli do domu Wręcz śmiem twierdzić, że wykazałaś się refleksem, jasnym umysłem i decyzyjnością na poziomie co najmniej jakiegoś prezesa
Czekoladka Twój facet jest po porostu stworzony do wielkich rzeczy na tym świecie, co tam jakieś rachunki
A ja wróciłam od mojej ulubionej pani endo i powiedziała, że wyniki są cały czas dobre, na ciąże idealne, nie ma znaczenia czy to jest 1,5 czy 0,4, wahania mogą być i nie robią mi tam żadnych rewolucji Dlatego jutro dzwonię do gin i umawiam się na monitoring i zaczynam zabawęLubię_czekoladę, Violet146, Parsleyek, Tuliska, pola89 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Tuliś uważam, że to i tak był o wiele lepszy moment na płacz, niż dopiero po dostawie mebli do domu Wręcz śmiem twierdzić, że wykazałaś się refleksem, jasnym umysłem i decyzyjnością na poziomie co najmniej jakiegoś prezesa
Czekoladka Twój facet jest po porostu stworzony do wielkich rzeczy na tym świecie, co tam jakieś rachunki
A ja wróciłam od mojej ulubionej pani endo i powiedziała, że wyniki są cały czas dobre, na ciąże idealne, nie ma znaczenia czy to jest 1,5 czy 0,4, wahania mogą być i nie robią mi tam żadnych rewolucji Dlatego jutro dzwonię do gin i umawiam się na monitoring i zaczynam zabawę
Ania vs. tarczyca 1:0 !!!!!! Epic win Umawiaj się i jazda z koksemAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Kochana bardzo mi przykro... ściskam mocno
Dziękuję Kochana! Już się oswoiłam z tą myślą Pocieszają mnie coraz lepsze wyniki tarczycy. Nie mam przy sobie numeru do mojej gin, bo dzwoniłabym natychmiast. Mam nadzieję ze przyjmie jeszcze w tym cyklu -
AniaŁ123 wrote:Dziękuję Kochana! Już się oswoiłam z tą myślą Pocieszają mnie coraz lepsze wyniki tarczycy. Nie mam przy sobie numeru do mojej gin, bo dzwoniłabym natychmiast. Mam nadzieję ze przyjmie jeszcze w tym cyklu
Chyba każdy cykl przeżywamy, ale jak piszesz ze masz coraz lepsze wyniki, więc myślę że jesteś coraz bliżej celu. Mam taką nadzieję i życzę Ci i nam wszystkim dotarcia do wspólnego celu w jak najszybszym czasie
A stosujesz cynk i witaminę B6?
AniaŁ123, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Bella wykasuj mnie z testowania, bo ja już goszczę małpiszona
Już
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e38d4688efb9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/639aa17baa25.png
Testujące Gospodynie
17.01 Violet146
18.01 Pola89
19.01 Ewi28
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da8692300b3a.jpg