Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:Chyba każdy cykl przeżywamy, ale jak piszesz ze masz coraz lepsze wyniki, więc myślę że jesteś coraz bliżej celu. Mam taką nadzieję i życzę Ci i nam wszystkim dotarcia do wspólnego celu w jak najszybszym czasie
A stosujesz cynk i witaminę B6?
Łykam komplet wit. B, ale cynku nie. A co? Trzeba? W czym pomaga? -
Bella_Bella wrote:Moje plamienie zniknęło
I dobrze, niech znika i już więcej nie straszy Trzymam kciuki!!!Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
A jeszcze jedno z najnowszych informacji...
Znajoma mi powiedziała że starała się ponad rok o dzidzie i nic ktoś jej polecił cherbate z Alchmella po polsku Przwrotnik,i mówiła że nie nie cały miesiąc i się udało...
Tu małe info o tym.
..
właściwości przywrotnika, który sama stosuję i który posiada bogate przeznaczenie, liczne korzystne właściwości szczególnie dla kobiet. Przywrotnik to roślina, która wspomaga kobiety szczególnie w kwestiach intymnych. Jest bardzo pomocny zarówno w dolegliwościach miesiączkowych, jak i w trakcie menopauzy, podczas okresu przekwitania. Łagodzi wszelakie bóle, chroni lub pomaga zwalczać wszelakie intymne infekcje bakteryjne, reguluje zaburzenia okresu, leczy różnorakie kobiece dolegliwości. Zalecano stosować przywrotnik kobietom mającym trudność z zajściem w ciążę lub z utrzymaniem ciąży.
Jak znowu nic się nie udać może se zakupie taka cherbate..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 14:02
Kim87, Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej Bidulo :* a próbujesz walczyć czy bierzesz na klatę? Są ponoć krople dla ciężarnych na mdłości ale czy działają?! aj dont noł..
AniaŁ123, Lubię_czekoladę, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Leee to dobrze
Kochana a ty który to już tydzień z małą fasoleczką...?
Edit..już widzę 5 tydzień i 6 dzień...zleci szybko.. A jak się czujesz?
Będziesz chciała poznać płeć dziecka czy zostawisz to żeby była niespodzianka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 14:11
-
Kim87 wrote:Biorę na klatę póki nie rzygam. Jak bedzie gorzej to lwkarz mi cos da.Generalnie mam wrażenie ze mój żołądek mega się skurczył. Jak coś zjem to czuje się struta. Nie ma na nic ochoty do jedzenia. Uroki ciąży kochane szykujcie się
Violet146, pola89, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Moje plamienie zniknęło
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Violet146 wrote:Kochana a ty który to już tydzień z małą fasoleczką...?
Edit..już widzę 5 tydzień i 6 dzień...zleci szybko.. A jak się czujesz?
Będziesz chciała poznać płeć dziecka czy zostawisz to żeby była niespodzianka?Violet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Violet146 wrote:Suuupperrr...Jak temperatura będzie jutro dalej wyższa to może zatestuj...
Oczywiście życzę Ci dwóch kresek...
Jeśli temperatura się utrzyma bądź odbije do góry to zatestuje ale nie wcześniej niż za kilka dni. nie chcę już widzieć tej bieli... Oczywiście nie nakrecam się na nic. Po dzisiejszym teście po prostu czekam, zobaczymy co mój organizm wymyśli.Lubię_czekoladę, Violet146, pola89 lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Jeśli temperatura się utrzyma bądź odbije do góry to zatestuje ale nie wcześniej niż za kilka dni. nie chcę już widzieć tej bieli... Oczywiście nie nakrecam się na nic. Po dzisiejszym teście po prostu czekam, zobaczymy co mój organizm wymyśli.
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:No o oczywiście będziemy chcieli wiedzieć co tam rośnie czy siusiorek czy cipcia
Możesz sobie zrobić test dla zabawy. Do pojemniczka nasikaj poranny mocz i wsyp łyżeczkę sody oczyszczonej - jeśli się będzie pienić to chłopczyk a jeśli nic się nie dzieje to dziewczynka u siostry i znajomej się sprawdziło
Zawsze możesz się przekonać czy jest coś w tym prawdy
-
MMadziula wrote:Hej kochane :*
Belluś trzymam kciuki, żeby plamienie nie wracało szybciej niż za 9 miesięcy :*
Ja pozdrawiam z krzaków...dziś mam mega ciężki (mdły) dzień, najchętniej bym go przespała ale pracować trzeba.
Zostawiam Wam ciążowe wiruski i przesyłam moc buziaków.
Za 2 h kończę prace i idę w kime :*