Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Aaa i Aniu spokojnego, wyjątkowego dnia również :*
Dziękuję Tuliś
Smacznej herbatki i śniadankaTuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Hej
Ania ja juz od 7 w pracy, wstaję o 5.30, a teraz zimą o 5.15, bo dojeżdzam 30 km
Czekoladka niezły plan
u mnie negatyw, także odstawiłam dupka i czekam na @
Przykro mi Luccecita Ale głowa do góry, razem przetrwamy trudne czasy i w końcu się nam uda
Ja mam to szczęście, że do pracy mam ok 7 min samochodem, więc wyjeżdżam o 6:50 a czasami nawet o 7:00 (tak jak dzisiaj)Tuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haj baby ja syndrom walking dead. To już u mnie norma. Z soda poczekam do weekndu o ile nie zapomnę bo skleroze to moje drugie imię
Miłego dnia kochaneViolet146, AniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Witajcie Laseczki!
Kimi życzę wytrwałości :* tak sobie właśnie pomyślałam rano, że pewnie Cię maluch męczy.
Fioletku głowa do góry, a raczej głowa z poduchy
Już jestem 1,5h w pracy a jeszcze nic nie zrobiłam. Ale mi się nie chce! Ratunku! Gdzie ten piątek?Kim87, Violet146, Tuliska lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Witajcie Laseczki!
Kimi życzę wytrwałości :* tak sobie właśnie pomyślałam rano, że pewnie Cię maluch męczy.
Fioletku głowa do góry, a raczej głowa z poduchy
Już jestem 1,5h w pracy a jeszcze nic nie zrobiłam. Ale mi się nie chce! Ratunku! Gdzie ten piątek?
Co do pracy ja jestem klient wyszedł do pracy a ja leżę u niego na kanapie. Na szczęście to taki pedant wiec jak oleje dzisiaj sprzątanie u niego to nawet nie zauważyAniaŁ123, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Wywołuję do tablicy: Czekoladka, Pączek, Pietruszka, Bella, Czekająca, Polcia! Kogo jeszcze tu dzisiaj nie było? Zgłaszać się, bo mi się nudzi
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Męczy. Ale dobrze chociaż czuje się jak ciężarna;) tyle ze odrzuca mnie od jedzenia i przeplata się to z nudnościami. Koło południa jest juz lepiej.
Co do pracy ja jestem klient wyszedł do pracy a ja leżę u niego na kanapie. Na szczęście to taki pedant wiec jak oleje dzisiaj sprzątanie u niego to nawet nie zauważy
Do mnie pewnie za chwilę ktoś przyjdzie, więc skończy się leniuchowanie, a zacznie najbardziej męcząca rzecz: udawanie pracy Chociaż kto wie, może nagle zachce mi się pracowaćKim87 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Do mnie pewnie za chwilę ktoś przyjdzie, więc skończy się leniuchowanie, a zacznie najbardziej męcząca rzecz: udawanie pracy Chociaż kto wie, może nagle zachce mi się pracować
AniaŁ123, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki :*
Ania, stawiam się! nie krzycz jakoś weny do pisania nie mam
Kim
Kochana nie daj się fasol niech he!
Luccecita
Przekro mi... Tulę mocno :* a kiedy termin @? A co do wstawania... To ja pracuję od 6, a wstaję ok. 4:15
Fioletek
Zwlekłaś się?! Bo tam przyjdę i kopa na rozruch dam samoloty szybko latają
Madziula
A Ty jak się miewasz?
Tuliś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 09:04
AniaŁ123, Kim87, Tuliska, Violet146 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
AniaŁ123 wrote:Wywołuję do tablicy: Czekoladka, Pączek, Pietruszka, Bella, Czekająca, Polcia! Kogo jeszcze tu dzisiaj nie było? Zgłaszać się, bo mi się nudziMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
pola89 wrote:Cześć dziewczynki :*
Ania, stawiam się! nie krzycz jakoś weny do pisania nie mam
Kim
Kochana nie daj się fasol niech he!
Luccecita
Przekro mi... Tulę mocno :* a kiedy termin @? A co do wstawania... To ja pracuję od 6, a wstaję ok. 4:15
Fioletek
Zwlekłaś się?! Bo tam przyjdę i kopa na rozruch dam samoloty szybko latają
Madziula
A Ty jak się miewasz?
Tuliś
pola89 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:No właśnie boli małpowo jak na @ może troszkę lżej , ale to znacznie za wcześnie, - jestem dopiero 5 dni po owulacji czuje jeszcze jajnik na przemian lub jednocześnie ...
Mam nadzieję że nic nie chcianego mi nie wyskoczy w tym cyklu
@ ma być 17-18Violet146 lubi tę wiadomość