Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry :*
Co tak wszystkie długo śpią?
Ja się witam z pracy! Strasznie mi się ostatnio nie chce wstawać. Jeszcze ten smog i mróz! Brrrr!
Ale dzień powinien być miły Więc tego sobie i Wam życzę
Hej Kochana Przyjemnego dnia Mi też się nie chce wstawać i notorycznie się spóźniam
Tuliska wrote:Hej Aniu podziwiam Cię kochana, bo ja jeszcze w łóżku a nawet na śniadanie nie mam siły wstać Ale hop siuuup idę po herbatkę
Dzień dobry wszystkim śpiochom
Hej
Luccecita wrote:Hej
Ania ja juz od 7 w pracy, wstaję o 5.30, a teraz zimą o 5.15, bo dojeżdzam 30 km
Czekoladka niezły plan
u mnie negatyw, także odstawiłam dupka i czekam na @
Hej Kochana :* Nie lubię Twojego negatywu, ble
Violet146 wrote:Hej Dziewczynki
Ja właśnie jeszcze leżę inne mogę się ogarnąć żeby wstać...
Dupka do góry Fioletku :*
Kim87 wrote:Haj baby ja syndrom walking dead. To już u mnie norma. Z soda poczekam do weekndu o ile nie zapomnę bo skleroze to moje drugie imię
Miłego dnia kochane
Hej Kim :* Uroku ciążowe Ahhhh
Kim87 wrote:Czekolada. Brano za postawę kochana
Dzięki dzięki
MMadziula wrote:I taj trzymaj kochana , małpiszona zepchnij do narożnika i znokautuj pięknym jajem
Z taką postawa można góry przenosić !!!
Zaciskam kciuki , ale armię wirusków ciążowych i kibicuje z całych sił ;-*
Kim87 wrote:Męczy. Ale dobrze chociaż czuje się jak ciężarna;) tyle ze odrzuca mnie od jedzenia i przeplata się to z nudnościami. Koło południa jest juz lepiej.
Co do pracy ja jestem klient wyszedł do pracy a ja leżę u niego na kanapie. Na szczęście to taki pedant wiec jak oleje dzisiaj sprzątanie u niego to nawet nie zauważy
I bardzo dobrze Coś się od życia Tobie też należy W ogóle no stress
AniaŁ123 wrote:Wywołuję do tablicy: Czekoladka, Pączek, Pietruszka, Bella, Czekająca, Polcia! Kogo jeszcze tu dzisiaj nie było? Zgłaszać się, bo mi się nudzi
Melduję się!!! ...ale to już pewnie zauważyłyście hihi
pola89 wrote:Cześć dziewczynki :*
Ania, stawiam się! nie krzycz jakoś weny do pisania nie mam
Kim
Kochana nie daj się fasol niech he!
Luccecita
Przekro mi... Tulę mocno :* a kiedy termin @? A co do wstawania... To ja pracuję od 6, a wstaję ok. 4:15
Fioletek
Zwlekłaś się?! Bo tam przyjdę i kopa na rozruch dam samoloty szybko latają
Madziula
A Ty jak się miewasz?
Tuliś
Hej Pola
I KOCHANE MIŁEGO DNIA
Kim87, pola89, AniaŁ123, Tuliska, Violet146 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 16:06
Lubię_czekoladę, pola89, Violet146 lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Hello
a u mnie wyborowo, po 11 h snu , mdliło mnie tylko godzinkę a teraz już ostro biorę się za robotę
A tak patrze ,że u Ciebie faza urojeniowa już powinna brać górę temperatura się utrzymuję...no no no Trzymam kciuki za ciążunięMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
MMadziula wrote:Hello
a u mnie wyborowo, po 11 h snu , mdliło mnie tylko godzinkę a teraz już ostro biorę się za robotę
A tak patrze ,że u Ciebie faza urojeniowa już powinna brać górę temperatura się utrzymuję...no no no Trzymam kciuki za ciążunię
Akurat miałam dzisiaj załamanie dotyczące mojej fazy urojeniowej właśnie temperatura trzyma się jak zwykle, a to nie wróży niczego innego niż @... No ale cóż będę czekać dalejAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
MMadziula wrote:Kimi mnie mdli jak jestem głodna i to chyba najbardziej, a jak chce coś zjeść żeby nie być głodnym to mnie odrzuca
Staram się pałaszować w miarę możliwości, owoce i jogurty mnie ratująMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Witam się i ja
Dziś częstuje tortem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4afc26b69e1d.jpgAniaŁ123, pola89, Violet146, Bella_Bella lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Witam się i ja
Dziś częstuje tortem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4afc26b69e1d.jpg
Mnie odrzuca woec reszta będzie miała więcej jak coś do zjedzeniaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Ooo a co urodziny imieniny jaka okazja ?
Mnie odrzuca woec reszta będzie miała więcej jak coś do zjedzenia
Zmieniłam dziś 26, na 27
To może dla Ciebie taki zestaw?
Pietruszka wszystkiego najlepszego!!! Nie spisałam się i nie mam dla Ciebie groszkowego prezentu tak jak się umawiałyśmy:-P
Życzę Ci Kochana zdrowia, miłości i oczywiście spełnienia tego jedynego marzenia! :-*Parsleyek lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Pietruszka wszystkiego najlepszego!!! Nie spisałam się i nie mam dla Ciebie groszkowego prezentu tak jak się umawiałyśmy:-P
Życzę Ci Kochana zdrowia, miłości i oczywiście spełnienia tego jedynego marzenia! :-*
Dziękuję
Szkoda, że jednak grochu się nie udał, ale skoro teraz tarczyca ok i ruszasz do boju, to może sama sprawisz sobie prezent gdzieś koło walentynekAniaŁ123 lubi tę wiadomość
Pietruszko, najlepszego Spełnienia marzeń a szczególnie tego jednego marzenia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ad3cb2b8313.jpgParsleyek lubi tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Zmieniłam dziś 26, na 27
To może dla Ciebie taki zestaw?
Kochana najlepszego. Dużo szczęścia i pomyślności. A przede wszystkim ciąży ;*;* zdrowej bezproblemowej :*:*Parsleyek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dziękuję Wam Kochane!
oby się spełniłoLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Parsleyek wrote:Witam się i ja
Dziś częstuje tortem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4afc26b69e1d.jpg
Wszystkiego najlepszego :* niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia a przede wszystkim niech groszek szybko zawita :*Parsleyek lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Parsleyek wrote:Dziękuję
Szkoda, że jednak grochu się nie udał, ale skoro teraz tarczyca ok i ruszasz do boju, to może sama sprawisz sobie prezent gdzieś koło walentynek
O widzisz! Kolejny fajny termin Która się pisze na walentynkowe groszkowe szaleństwo?Kim87, Parsleyek, Tuliska, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość