Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:Dziewczynki kuźwa wyniki kruszynki poszły w górę Kurw....Ale się cieszę
w końcu... Choć nie są jeszcze najlepsze, ale jest jakiś postęp....
Yyyyyeeeeeahhh....
Uffff!!! Teraz już będzie tylko lepiej!!! SuperViolet146 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Dziewczynki kuźwa wyniki kruszynki poszły w górę Kurw....Ale się cieszę
Yyyyyeeeeeahhh....
Violet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Yyyyyeeeeeahhh....
-
AniaŁ123 wrote:O widzisz! Kolejny fajny termin Która się pisze na walentynkowe groszkowe szaleństwo?
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Nooo nieee posta mi wywalilo
A więc jeszcze raz:
Pietrusiu dużo, dużo zdrówka i maluszka w brzuszku!
Zobacz, mamy "siódemki" w latach, "siódemka" w roku, nie ma bata!
I tak jak Ania mówi, Walentynki w tym roku będziemy obchodziły na zielono!!!
Żadnej czerwieni nie przyjmujemy! ♡♡♡
Fioletku! Brawo! Brawo! Brawo! ♡♡Violet146, AniaŁ123, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 16:06
Lubię_czekoladę, Parsleyek, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny planuję zakup conceive plus, tylko teraz zgłupiałam, jaką pojemność potrzebuję i czy lepiej kupić te w aplikatorach czy w tubie?
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny planuję zakup conceive plus, tylko teraz zgłupiałam, jaką pojemność potrzebuję i czy lepiej kupić te w aplikatorach czy w tubie?
Ja mam w tubce, niestety nie dorobiłam się jeszcze strzykawek a żel już się kończy.. Nie mam pojęcia co to za pojemność Teraz już będę kupowała w aplikatorach, myślę, że wygodniejAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Yyyyyeeeeeahhh....
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Umówiłam się na monitoring 19.01. Jestem taka ciekawa, że się normalnie nie mogę doczekać Raczej nic nowego się nie będzie działo, ale przynajmniej potwierdzę i ok kolejnego cyklu mam nadzieję dostanę wspomagacza
A teraz kupiłam sobie żel Conceive plus i Ovarin, później idę do apteki to jeszcze kupię Acard i jakieś witaminki, bo mi się skończyły, coś polecacie?Lubię_czekoladę, Kim87 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Umówiłam się na monitoring 19.01. Jestem taka ciekawa, że się normalnie nie mogę doczekać Raczej nic nowego się nie będzie działo, ale przynajmniej potwierdzę i ok kolejnego cyklu mam nadzieję dostanę wspomagacza
A teraz kupiłam sobie żel Conceive plus i Ovarin, później idę do apteki to jeszcze kupię Acard i jakieś witaminki, bo mi się skończyły, coś polecacie?
Co do witamin to B6 i cynk sa ważne. Z witamin Femibion natal 1 mi ginka polecala bo tam jakiś "bardziej czynny" kwas foliowy w każdym bądź razie jakiś inny -
MMadziula wrote:Cześć Tulisku
Nie znam się na numerologii ale to co piszecie mówi samo za siebie!
W takim wypadku ja się zabieram za układanie tekstu do gratulacji , dla każdej z Was inny :* :*
By the way ja w kwietniu również zmieniam 26 na 27 w roku 2017 ...
Oj Madziula trochę nas tu jest więc trochę pracy masz:) ale kobiecie w ciazy podobno mózg się kurczy, także ćwiczenia jak najbardziej wskazane
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Ja w sobotę się wybieram no i muszę wyliczyć kiedy małża mam do domu ściągnąć... ehhh
Co do witamin to B6 i cynk sa ważne. Z witamin Femibion natal 1 mi ginka polecala bo tam jakiś "bardziej czynny" kwas foliowy w każdym bądź razie jakiś inny
Brałam ten Femibion, dobry ma skład, tylko on ma jeszcze jod, a ja nie powinnam suplementować jodu, a poza tym Ovarin też ma kwas foliowy i nie za dużo to? Będę jeszcze potrzebowała tego cynku. Matko normalnie jaką ilością leków to się już można najeść -
Tuliska wrote:90 rocznik rządzi widzę
Oj Madziula trochę nas tu jest więc trochę pracy masz:) ale kobiecie w ciazy podobno mózg się kurczy, także ćwiczenia jak najbardziej wskazane
A rocznik 87 dorzuca swoje trzy grosze
Edit: Rocznik "trzydziestek" AAAAAaaaaaaaaaaaaa....!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 14:39
Tuliska, Violet146, Kim87 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Brałam ten Femibion, dobry ma skład, tylko on ma jeszcze jod, a ja nie powinnam suplementować jodu, a poza tym Ovarin też ma kwas foliowy i nie za dużo to? Będę jeszcze potrzebowała tego cynku. Matko normalnie jaką ilością leków to się już można najeść
Ja biorę i ovarin i femibion, tak mi nakazano mam kwasu za dwóch
A "trzydziestki" to najlepsze babkiAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:A rocznik 87 dorzuca swoje trzy grosze
Edit: Rocznik "trzydziestek" AAAAAaaaaaaaaaaaaa....!!!
Mój mąż jest '8729 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"