Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Witam w 13cs.
Groszek czeka na Walentynki!
Ściskam :* i życzę żeby to była szczęśliwa 13tkaBella_Bella lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
AniaŁ123 wrote:Wywołuję do tablicy: Czekoladka, Pączek, Pietruszka, Bella, Czekająca, Polcia! Kogo jeszcze tu dzisiaj nie było? Zgłaszać się, bo mi się nudzi
Ja dzisiaj późno się pojawiam bo od rana ciężko pracuje teraz czekam do 16:00 na koniecAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny planuję zakup conceive plus, tylko teraz zgłupiałam, jaką pojemność potrzebuję i czy lepiej kupić te w aplikatorach czy w tubie?
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Parsleyek wrote:Groszek czeka na Walentynki!
Ściskam :* i życzę żeby to była szczęśliwa 13tka
Bardzo bym chciała... Ciężko mi informować Mojego, że znowu nic nie wyszło. Ciągle się dowiaduje, że jego koledzy zostaną ojcami a u nas nic się nie zmienia. -
MMadziula wrote:Tuliska gdzieś to wyczytała !? Kurde cieszyłabym się z dupska ale mózg!? Oby to mnie, aż tak bardzo nie dotknęłoMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Bardzo bym chciała... Ciężko mi informować Mojego, że znowu nic nie wyszło. Ciągle się dowiaduje, że jego koledzy zostaną ojcami a u nas nic się nie zmienia.
-
Bella_Bella wrote:Kurczę, myślałam też o zakupie tego żelu ale ja nie mam problemów z ilością nawilżenia i już sama nie wiemMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
-
Laski, idę do gina po skierowanie na badanie proga w tym cyklu, żeby nie płacić.. mam zamiar prosić go o skierowanie też na cukier po obciążeniu.. macie jeszcze jakieś pomysły? Coś jeszcze powinnam zrobić? Ostatnio czytałam o jakiś przeciwciałach.. ale zapomniałam o jakich..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 16:11
-
Bella bardzo mi przykro Ale nie przejmuj się, już Ci zarezerwowałam walentynkowego groszka :-*