Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Ja już w pracy. Mrozik -12℃ nie przeszkadza mi, ja lubię zimę Brzuch boli, buscopan nie pomaga musiałam wziąć nurofen W piątek jadę zbadać prolaktyne, chciałabym już odstawić Bromka.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czekajacanacud1 wrote:środa dzień loda tak mi sie jakos głupio przypomniało
Świętuj! Świętuj Dziewczyno!!!Violet146, czekajacanacud1 lubią tę wiadomość
-
Doberek wszystkim
Madziu masz rację, ja też mieszkam na moim "zadupiu", ale mam swoje miejsce, drzewa do okola i trochę czystsze powietrze i kocham ten mój koniec świata chociaż na zakupy daleko
Bella powodzenia z prolaktyną :*
Kimi na L4 już niedługo się wyśpisz;)
Aniu zabarykaduj się w biurze i nosa za okno nie wystawiajAniaŁ123, pola89 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Doberek wszystkim
Madziu masz rację, ja też mieszkam na moim "zadupiu", ale mam swoje miejsce, drzewa do okola i trochę czystsze powietrze i kocham ten mój koniec świata chociaż na zakupy daleko
Bella powodzenia z prolaktyną :*
Kimi na L4 już niedługo się wyśpisz;)
Aniu zabarykaduj się w biurze i nosa za okno nie wystawiajMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
A co tu tak cicho dzisiaj? Ja mam masę roboty Już mi się nie chce. Wpadam tylko na chwilkę. Na szczęście za godzinkę wychodzę
Rozmawiałam wczoraj z Pączkiem na fb, jest strasznie zapracowana, siedzi po kilkanaście godzin w pracy, do tego robi remont, a jak wraca wieczorem to tylko myśli o łóżku. Bardzo nas przeprasza, ale niestety nie ma teraz czasu na forum Takie ciężkie życie Pączka. W końcu zbliża się tłusty czwartek, więc będzie miała młyn
Idę dzisiaj na USG piersi, niestety mam jakąś nieprawidłowość w moim ogromniastym biuście (miseczka A) i muszę się badać co pół roku. Trzymajcie kciuki żeby nic się tam nowego nie pojawiło. -
AniaŁ123 wrote:A co tu tak cicho dzisiaj? Ja mam masę roboty Już mi się nie chce. Wpadam tylko na chwilkę. Na szczęście za godzinkę wychodzę
Rozmawiałam wczoraj z Pączkiem na fb, jest strasznie zapracowana, siedzi po kilkanaście godzin w pracy, do tego robi remont, a jak wraca wieczorem to tylko myśli o łóżku. Bardzo nas przeprasza, ale niestety nie ma teraz czasu na forum Takie ciężkie życie Pączka. W końcu zbliża się tłusty czwartek, więc będzie miała młyn
Idę dzisiaj na USG piersi, niestety mam jakąś nieprawidłowość w moim ogromniastym biuście (miseczka A) i muszę się badać co pół roku. Trzymajcie kciuki żeby nic się tam nowego nie pojawiło.
Kochana nie ma bata musi być dobrze z usg. Nic tam się nie zadzieje
Jak chcesz oddam ci cześć mojego biustu. Przed ciąża miska f teraz boje się spojrzeć ale na pewno już gMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Biedny Pączuś.
Kochana nie ma bata musi być dobrze z usg. Nic tam się nie zadzieje
Jak chcesz oddam ci cześć mojego biustu. Przed ciąża miska f teraz boje się spojrzeć ale na pewno już g
To natura Cię hojnie obdarzyła To co mi poskąpiła na biuście to mi przyładowała w uda i biodraKim87 lubi tę wiadomość
-
Biedny Pączuś...
Ania
Na pewno wszystko ok daj znaćAniaŁ123 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Witajcie babeczki!
Kim odpoczywaj ile się da, grosiu potrzebuje
Bella lubisz zimę... brrrr
Ania trzymam kciuki za wizytę, wszystko musi być dobrze! Co do smogu to w Rze dziś mpki za darmo, bo też zanieczyszczone powietrze.
Tulisia chyba możemy sobie przybić piątkę - chyba obie nie stałyśmy w tej kolejce jak natura co nieco rozdawała
Pączkowi współczuję tyle roboty!
Całą resztę ciepło ściskam, bo znów mroźno się robi :*
Ja zaczynam się stresować przed nowym panem doktorem... po 17 się wybieram na monitoring. Mam nadzieję, że jajo dobrze się ma, a najlepiej że już sobie pękłoAniaŁ123, Violet146, Tuliska, pola89, Kim87 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Czekam pod gabinetem
Pietruszka powodzenia i też daj koniecznie znać co z jajem
A Kim zapomniałam Ci napidać że jesteś niezwykle stylową żoną Super ten Twój kombinezon!
A ten smog to dramat chodzenie w marce też nie jest najprzyjemniejsze, na dodatek wszyscy się gapią.