Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim wiem że już była na ten temat mowa, ale kupiłam dzisiaj acard i w końcu nie wiem jak go brać, czy już teraz, czy zaczekać na ewentualną owulkę? Gdzieś wyczytałam, że może blokować, ale znowu w innym miejscu że nie, że dobrze robi Już sama nie wiem. Ty brałaś od początku?
-
AniaŁ123 wrote:Kim wiem że już była na ten temat mowa, ale kupiłam dzisiaj acard i w końcu nie wiem jak go brać, czy już teraz, czy zaczekać na ewentualną owulkę? Gdzieś wyczytałam, że może blokować, ale znowu w innym miejscu że nie, że dobrze robi Już sama nie wiem. Ty brałaś od początku?
Po owu sie bierze
Ja zaczełam brac :)Ciekawe jak bedzieAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Przepraszam ze sie wtracam
Po owu sie bierze
Ja zaczełam brac :)Ciekawe jak bedzie
Dzięki
A chłopu też się daje, coś mu może usprawnić? Gdzieś coś mi się obiło o uszy, ale już nie pamiętam gdzie i co, i czy w ogóle coś -
AniaŁ123 wrote:Kim wiem że już była na ten temat mowa, ale kupiłam dzisiaj acard i w końcu nie wiem jak go brać, czy już teraz, czy zaczekać na ewentualną owulkę? Gdzieś wyczytałam, że może blokować, ale znowu w innym miejscu że nie, że dobrze robi Już sama nie wiem. Ty brałaś od początku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 18:59
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Jestem i melduje się w takim nijakim nastroju. Upewniłam się że mój gin jest najlepszy bo ten który mi robił monitoring był dziwny.
Dziś 11dc, jeden pęcherzyk 18mm, endometrium 6mm (więc chyba bez rewelacji).
Robiłam testy owu wczoraj i dziś i wydawało się że to prawie że dwa pozytywy a teraz to już sama nie wiem. Może jutrzejszy test coś wyjaśni. Popisałam sms-y z moim lekarzem, ale on z urlopu wraca w poniedziałek i twierdzi że wtedy już może nie być znaku po owulacji. I nie wie czy jest sens żebym przychodziła, ale oczywiście zaprasza
Także wiem że nic nie wiem chyba trzeba działać i się nie zastanawiać29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Jestem i melduje się w takim nijakim nastroju. Upewniłam się że mój gin jest najlepszy bo ten który mi robił monitoring był dziwny.
Robiłam testy owu wczoraj i dziś i wydawało się że to prawie że dwa pozytywy a teraz to już sama nie wiem. Może jutrzejszy test coś wyjaśni. Popisałam sms-y z moim lekarzem, ale on z urlopu wraca w poniedziałek i twierdzi że wtedy już może nie być znaku po owulacji. I nie wie czy jest sens żebym przychodziła, ale oczywiście zaprasza
Także wiem że nic nie wiem chyba trzeba działać i się nie zastanawiaćMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:To na pewno Tulis. Ona coś o dzemie coś mówiła
... No...
... No bo...
... No bo ja właśnie zjadłam naleśniki z dżemem malinowym i porzeczkowym...
... No ...
... No ale wypraszam sobie ja żadnych pączków nie wyciskalamPączek, Bella_Bella, pola89, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Parsleyek wrote:Jestem i melduje się w takim nijakim nastroju. Upewniłam się że mój gin jest najlepszy bo ten który mi robił monitoring był dziwny.
Także wiem że nic nie wiem chyba trzeba działać i się nie zastanawiać
Jeśli w ten poniedziałek gin wraca to przecież będzie ciałko żółte widac A o endometrium wcale nie myśl ja w poprzednim cyklu pecherzyk miałam 23mm a endometrium 3,5mm, to dopiero lipa... A kilka dni później miało już 10mm, clo trochę je spowalnia ale później rośnie do zagniezdzenia będzie podusia jak ta lalaParsleyek lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:No i kurka muszę się przyznać??? No nie...
... No...
... No bo...
... No bo ja właśnie zjadłam naleśniki z dżemem malinowym i porzeczkowym...
... No ...
... No ale wypraszam sobie ja żadnych pączków nie wyciskalamTuliska, Pączek lubią tę wiadomość
-
A ja sie pozniej dziwie ze nie mam siły Wyjadly dżem ze słoja i Paczek nie ma nadzienia
Oby poszło wam w cycki
No a tak serio mówiąc to ja wlasnie zasypiam - juz o 19 miałam zjazd - teraz juz nie ma przebacz - ide spac bo oczy same lecą mi w dol - do tego mam fazę urojeń jak zawsze czyli dzis: senność, bol jak na @ - tzn czuje jak bym tam miała wszystko nabrzmiałe - jak bym miała zaraz @ dostać, sluz wodnisto-kremowy....itp
Bede pojawiać sie jak znajde chwile
Buziaki ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 20:57
Violet146, Bella_Bella, Tuliska, pola89 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:A ja sie pozniej dziwie ze nie mam siły Wyjadly dżem ze słoja i Paczek nie ma nadzienia
Oby poszło wam w cycki
No a tak serio mówiąc to ja wlasnie zasypiam - juz o 19 miałam zjazd - teraz juz nie ma przebacz - ide spac bo oczy same lecą mi w dol - do tego mam fazę urojeń jak zawsze czyli dzis: senność, bol jak na @ - tzn czuje jak bym tam miała wszystko nabrzmiałe - jak bym miała zaraz @ dostać, sluz wodnisto-kremowy....itp
Bede pojawiać sie jak znajde chwile
Buziaki ❤️Pączek lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Cześć!
Violet146 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
czekajacanacud1 wrote:witam sie ze wszystkimi ja jeszcze dzis ibwolne do wtorku ha!Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
MMadziula wrote:Hej dziewczyny U mnie jeszcze więcej śniegu nasypało, ale przynajmniej jest troszkę cieplej
Już drugi dzień nie mam mdłości rano Ale za to śpię więcej...
Zabieram się do pracy
Miłego dnia :*pola89 lubi tę wiadomość