Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:Przed chwilą przeżyłam załamke mój 3 letni synus zaczął od paru dni przedszkole 2 pierwsze dni super hiper, wczoraj taki se a dziś dramat...Nie chciał mnie puścić i strasznie płakał
Nie wiedziałam co robić, czy go zabrać czy nie...Pani mi tłumaczyła że każde dziecko tak ma na początku, że za chwilę się uspokoi i się zacznie bawić...ja już miałam łzy w oczach i byłam na granicy wytrzymałości żeby nie zacząć płakać i wziąść go...Ale przez chwilę obserwowałam go przez szybę w drzwiach i na szczęście przestał płakać, a pani powiedziała że zadzwoni za 20 minut i powie mi czy dziecko jest dalej smutne czy już jest ok. Więc wróciłam do domu i w umówiony czasie zadzwoniła do mnie przedszkolanka i powiedziała że Adaś ma się dobrze
To dla mnie ciężkie bo on jest bardzo wrażliwym chłopcem, nie chce żeby pomyślał że mamusia już go nie kocha...Ale pani tłumaczyła, że jeśli będą przekładać przedszkole na później tym będzie gorzej i nigdy nie będzie chciał zostać....
Chyba jestem za miękka baba
A druga sprawa mała kruszynka dziś już wracam do domu, ma jeszcze antybiotyk i musi kontrolować wyniki ale jest już na tyle bezpiecznie że mogą wrócić do domu.... yeeeasssss
Super ze mała ma się lepiejViolet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Parsleyek wrote:Witam gospodynie
Wczoraj smog a dziś normalnie śnieg wiatr i nie wiem co jeszcze. Dobrze że już wróciłam do domu
jak dla mnie to tak się ta aura prezentuje
-
Violetku glowa do gory ja tak ryczalam w przedszkolu a w 1klasie chcialan uciec w ogole bylam placzliwym dzieckiem i taka boidupka a teraz jestem najeiekszu roszczrniowiec moj maz mowi zawsze znajomym ze jak nie umiesz zalatwic tk wyslij moja zone to Ci zalatwi.
jak np nie chca mi czegos zrobic albo wiem ze mam racje mowie do meza ' idz stad bedzie akcja bedzie dym' on wychodzi a ja zalatwiam i zawsze mam co chce. moj mezulek nie chce patrzec jak sie wyklocam. ale na szczescie robie to tylko gdy wiem zr mam racje. nie chcialabym najesc sie wstydu takze to takie przejsciowe nie martw sie. przyzwyczai sie bedzie jeszcze chodzil do przedszkola z usmiechemViolet146 lubi tę wiadomość
-
Violetku synek się przyzwyczai, a dla Ciebie zawsze będzie małym chłopcem, najważniejsze aby widział, że mama jest spokojna i sama nie panikuje
To jest normalne. Moja ciocia pracuje w przedszkolu i jak przychodzi wrzesień, to jest jeden ryk, a ona chodzi jak zombi Z czasem dzieci się przyzwyczajają i już są zadowolone
A co do malutkiej, to superowo!!! Dzielna dziewczynka! Oby rosła zdrowo :*Violet146 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Dziewczynki fajnie mieć takie wsparcie
Ale naprawdę nie było łatwo on tak bardzo płakał i wolał mamo mamo...
Ale grunt że się uspokoił po chwili...
Muszę być twardsza - ale jakoś mi to kiepsko wychodzi
Haha:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 12:34
-
Violet146 wrote:Dziękuję Dziewczynki fajnie mieć takie wsparcie
Ale naprawdę nie było łatwo on tak bardzo płakał i wolał mamo mamo...
Ale grunt że się uspokoił po chwili...
Muszę być twardsza - ale jakoś mi to kiepsko wychodzi
Haha:)
Violet każde początki bywają trudne. My się stresujemy podejmując się nowych zadań, a dziecko płacze w nowej sytuacji... Ale myślę, że jak będziesz z nim dużo rozmawiać, tłumaczyć, a on pozna nowych kolegów to za chwilę będzie już z górki
P.s ja też ryczałam jak mnie mama zostawiła w zerówce, byłam najmłodszym dzieckiem bo poszłam o rok wcześniej. Płakałam i płakałam, aż w końcu się przyzwyczaiłam
Bądź dzielna, synuś też będzie i wszystko skończy się dobrzeViolet146 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Halo, Halo A tu znowu cisza. No wiecie co...?
Zacznę od wyznań: zjadłam dzisiaj dwa pączki! Były niebiańsko pyszne, najlepsze w Krakowie, ale teraz czuję się taka przymulona, śpiąca, wiem, że to od tych kalorii, cukru i tłuszczu. Na szczęście jeszcze tylko 15 minut i pędzę do domku więc może się rozbudzę
A jutro piąteczekParsleyek, Kim87, Violet146 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Halo, Halo A tu znowu cisza. No wiecie co...?
Zacznę od wyznań: zjadłam dzisiaj dwa pączki! Były niebiańsko pyszne, najlepsze w Krakowie, ale teraz czuję się taka przymulona, śpiąca, wiem, że to od tych kalorii, cukru i tłuszczu. Na szczęście jeszcze tylko 15 minut i pędzę do domku więc może się rozbudzę
A jutro piąteczekAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Polcia jaki Ty masz ładny wykres!
pola89 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Polcia jaki Ty masz ładny wykres!Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Muszę sobie jakoś rekompensować tęsknotę za naszym Pączkiem
Pola trzymam kciuki!!! Faktycznie ładny wystrzał, oby tak dalejpola89 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Muszę sobie jakoś rekompensować tęsknotę za naszym Pączkiem
Pola trzymam kciuki!!! Faktycznie ładny wystrzał, oby tak dalejPączek, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
pola89 wrote:I znowu biednego Pączka wstydź się a co do jedzenia, to na mrozy tłuszczyk jest potrzebny hehe
pola89 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny uwielbiam Was nie chcę się nastawiać, ale wiecie jak to jest... jak się nie uda, to przynajmniej mam cel (hsg i laparo) na kolejny cykl
Violet146, Kim87 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Witam się :*
Ja się dzisiaj nie odzywalam, bo mam jakiś 'specyficzny' humor niby zła, niby nerwowa coś mi dzisiaj pogoda nie służy
Aniu brawo, brawo, następny DżEmOżErCa na forum mniaam
Pola no, noo może, możeee
Czekająca, niech mąż nie patrzy tylko działa; )
Kimi siema mamuska! :*
Madziu jeszcze Ty! Siema mamuska ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 18:10
pola89, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:Pola trzymam kciuki
wiecie co dzis moj maz zobaczyl wydruki z OF i tak patrzy i mowi 'no cos malo tego seksu'czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy