Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Pietruszka ty w tym cyklu nie bierzesz Pregnylu tak?
Noo gdyby był mój gin to pewnie położyłabym na to nacisk, nawet miałam to w planie nim się dowiedziałam o urlopieale w tym wypadku niestety nic nie wyszło.
A Ty Tulisiu w którym dc? Szykuje się jakiś monitoring wkrótce?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Noo gdyby był mój gin to pewnie położyłabym na to nacisk, nawet miałam to w planie nim się dowiedziałam o urlopie
ale w tym wypadku niestety nic nie wyszło.
A Ty Tulisiu w którym dc? Szykuje się jakiś monitoring wkrótce?pola89 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Monitoring jutro wieczorem. 9 dc będzie. Tak wcześnie bo ostatnio po clo w 12 dc miałam pecherzyk prawie 24 mm... Zobaczymy co tym razem w trawie piszczy
W takim razie trzymam kciuki!!!! I czekam jutro na wieści :* Muszą Ci urosnąć piękne pęcherzyki bo przecież spora dawka pregnylu czekaTuliska lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Cześć
Miłego dnia :*
A właściwie: Miłego piątku trzynastegoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 04:59
AniaŁ123, Violet146 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Przyznam się... Popełniłam test... Negatyw oczywiście... Ale nawet się trzymam
wciąż mam nadzieję, że za szybko
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Dzien dobry
Milego dnia, zaraz sobota
Jak usiade do kompa w pracy to do Was napisze obszerniej :* chyba, ze znowu bede miala 7 h spotkan jak przez ostatnie dwa dniWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 07:13
AniaŁ123, pola89 lubią tę wiadomość
-
witam
ja dzis wolne i sie obijam o 12 mam wizyte u gin i juz sie lekko denerwuje
wczoraj sie jeszcze naczytal ulotek lekow na owulacje i kurde ja zadnego brac nie moge z ta torbiela na przysadce i czesciowo pustym siodłem
pola89 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
już prawie weekend
Czekająca powodzenia u gina! Nie zakładaj najgorszego, zobaczysz co Ci lekarz powie. Na ulotkach bardzo często jest pisane na wyrost
Czekoladka no mało Cię tutaj! Brakuje nam Ciebie! Olej spotkania i wracaj do nas
Polcia jeszcze nic straconego, może za wcześnie. Ale i tak bardzo dobrze że się nie załamujesz! Dzielna Dziewczynka!
Tuliś jak tam humorek? Mam nadzieję że lepszy, w końcu piąteczeki powodzenia dzisiaj na monitoringu!
Miłego dnia dla Wszystkich!!!pola89, czekajacanacud1 lubią tę wiadomość
-
pola89 wrote:Przyznam się... Popełniłam test... Negatyw oczywiście... Ale nawet się trzymam
wciąż mam nadzieję, że za szybko
Przykro mi bo fajny byłyby dzień, ale masz jeszcze 2 dni do testowania więc trzymam dalej kciuki
pola89 lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane :*
Ja się szykuje do pracymuszę dzisiaj wcześniej do domu ściągnąć.
Pola to pewnie za wcześnie jeszcze, poczekaj kilka dni :*
Czekajaca będzie dobrze, gin najlepiej będzie wiedział co począć
Aniu dziś humor oki nie dziękuję, czekam na wieczór
ale to piątek 13stego więc któż to wie co się wydarzy
Choco faktycznie Cię wcale u nas nie ma, ale pracować trzeba
Wszystkie jeszcze nie obecne pozdrawiam :*pola89, czekajacanacud1 lubią tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:wiecie co dziewczyny jakos tak czuje ze wlasnie nie bd wiedzial co poczac ze odprawi mnie z kwitkiem
Jeśli nie będzie wiedział co Ci odpowiedzieć, to rozwiązanie jest jedno: zmiana lekarza. Ale zaczekaj jeszcze i wyciągniesz wnioski po wizycieczekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
Hej babeczki;)
Ja dzisiaj taki dzień pracy ze w pracy nie jestem. Klienci mnie olali. Chyba spali ale głusi chyba bo tak w drzwi walilam ze unarlego by to obudziło. No nic tyle ze mogłam z łóżka nie wstawać.
Miłego piątku kochaneMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO