Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Pietruszka ty w tym cyklu nie bierzesz Pregnylu tak?
Noo gdyby był mój gin to pewnie położyłabym na to nacisk, nawet miałam to w planie nim się dowiedziałam o urlopie ale w tym wypadku niestety nic nie wyszło.
A Ty Tulisiu w którym dc? Szykuje się jakiś monitoring wkrótce?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Noo gdyby był mój gin to pewnie położyłabym na to nacisk, nawet miałam to w planie nim się dowiedziałam o urlopie ale w tym wypadku niestety nic nie wyszło.
A Ty Tulisiu w którym dc? Szykuje się jakiś monitoring wkrótce?pola89 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Monitoring jutro wieczorem. 9 dc będzie. Tak wcześnie bo ostatnio po clo w 12 dc miałam pecherzyk prawie 24 mm... Zobaczymy co tym razem w trawie piszczy
W takim razie trzymam kciuki!!!! I czekam jutro na wieści :* Muszą Ci urosnąć piękne pęcherzyki bo przecież spora dawka pregnylu czekaTuliska lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Cześć
Miłego dnia :*
A właściwie: Miłego piątku trzynastegoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 04:59
AniaŁ123, Violet146 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Przyznam się... Popełniłam test... Negatyw oczywiście... Ale nawet się trzymam wciąż mam nadzieję, że za szybko
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Dzien dobry Milego dnia, zaraz sobota
Jak usiade do kompa w pracy to do Was napisze obszerniej :* chyba, ze znowu bede miala 7 h spotkan jak przez ostatnie dwa dniWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 07:13
AniaŁ123, pola89 lubią tę wiadomość
-
witam ja dzis wolne i sie obijam o 12 mam wizyte u gin i juz sie lekko denerwuje wczoraj sie jeszcze naczytal ulotek lekow na owulacje i kurde ja zadnego brac nie moge z ta torbiela na przysadce i czesciowo pustym siodłem
pola89 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry już prawie weekend
Czekająca powodzenia u gina! Nie zakładaj najgorszego, zobaczysz co Ci lekarz powie. Na ulotkach bardzo często jest pisane na wyrost
Czekoladka no mało Cię tutaj! Brakuje nam Ciebie! Olej spotkania i wracaj do nas
Polcia jeszcze nic straconego, może za wcześnie. Ale i tak bardzo dobrze że się nie załamujesz! Dzielna Dziewczynka!
Tuliś jak tam humorek? Mam nadzieję że lepszy, w końcu piąteczek i powodzenia dzisiaj na monitoringu!
Miłego dnia dla Wszystkich!!!pola89, czekajacanacud1 lubią tę wiadomość
-
pola89 wrote:Przyznam się... Popełniłam test... Negatyw oczywiście... Ale nawet się trzymam wciąż mam nadzieję, że za szybko
Przykro mi bo fajny byłyby dzień, ale masz jeszcze 2 dni do testowania więc trzymam dalej kciuki
pola89 lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane :*
Ja się szykuje do pracy muszę dzisiaj wcześniej do domu ściągnąć.
Pola to pewnie za wcześnie jeszcze, poczekaj kilka dni :*
Czekajaca będzie dobrze, gin najlepiej będzie wiedział co począć
Aniu dziś humor ok i nie dziękuję, czekam na wieczór ale to piątek 13stego więc któż to wie co się wydarzy
Choco faktycznie Cię wcale u nas nie ma, ale pracować trzeba
Wszystkie jeszcze nie obecne pozdrawiam :*pola89, czekajacanacud1 lubią tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:wiecie co dziewczyny jakos tak czuje ze wlasnie nie bd wiedzial co poczac ze odprawi mnie z kwitkiem
Jeśli nie będzie wiedział co Ci odpowiedzieć, to rozwiązanie jest jedno: zmiana lekarza. Ale zaczekaj jeszcze i wyciągniesz wnioski po wizycieczekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
Hej babeczki;)
Ja dzisiaj taki dzień pracy ze w pracy nie jestem. Klienci mnie olali. Chyba spali ale głusi chyba bo tak w drzwi walilam ze unarlego by to obudziło. No nic tyle ze mogłam z łóżka nie wstawać.
Miłego piątku kochaneMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO