Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:no taki mam zamiar chociaz zaesze sobie robote znajde jutro ide do nowego gin ciekawe co powie po usg. tego sie boje najbardziej.Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Dzień dobry
Mam chwilkę w pracy
Czekająca powodzenia u gina i zazdroszczę tylu dni wolnego
Madziula i Kim super że mdłości Was troszkę opuściły, teraz nic Wam innego nie pozostaje jak sobie spokojnie przytyć
Pietruszka jajo całkiem urodzajne, więc powodzenia!!!
Tuliś Ty łakomczuchu!!! Dżemik zjadła, a nic się nie podzieliła
Czekoladka, Polcia dzieńdoberek
A nieobecnym życzę mniej pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 10:21
pola89, Tuliska, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Przypadek ?
Na tym forum jakieś dziwne moce panująWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 10:42
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dzień dobry
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e38d4688efb9.jpg
Testujące Gospodynie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/639aa17baa25.png
17.01 Violet146
18.01 Pola89
19.01 Ewi28
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d3d2844fc35.jpg
06.02 Bella_Bella
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da8692300b3a.jpg
Fasolki Na Gospodarce
10.12 -MMadziula- test ciążowy= ++
23.12 -Kim87- test ciążowy =++Kim87 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry
Mam chwilkę w pracy
Czekająca powodzenia u gina i zazdroszczę tylu dni wolnego
Madziula i Kim super że mdłości Was troszkę opuściły, teraz nic Wam innego nie pozostaje jak sobie spokojnie przytyć
Pietruszka jajo całkiem urodzajne, więc powodzenia!!!
Tuliś Ty łakomczuchu!!! Dżemik zjadła, a nic się nie podzieliła
Czekoladka, Polcia dzieńdoberek
A nieobecnym życzę mniej pracyAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f839f0364b0c.jpg
Macie stwora /wirusa ciążowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 10:46
Tuliska, Parsleyek, pola89, AniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Przed chwilą przeżyłam załamke mój 3 letni synus zaczął od paru dni przedszkole 2 pierwsze dni super hiper, wczoraj taki se a dziś dramat...Nie chciał mnie puścić i strasznie płakał
Nie wiedziałam co robić, czy go zabrać czy nie...Pani mi tłumaczyła że każde dziecko tak ma na początku, że za chwilę się uspokoi i się zacznie bawić...ja już miałam łzy w oczach i byłam na granicy wytrzymałości żeby nie zacząć płakać i wziąść go...Ale przez chwilę obserwowałam go przez szybę w drzwiach i na szczęście przestał płakać, a pani powiedziała że zadzwoni za 20 minut i powie mi czy dziecko jest dalej smutne czy już jest ok. Więc wróciłam do domu i w umówiony czasie zadzwoniła do mnie przedszkolanka i powiedziała że Adaś ma się dobrze
To dla mnie ciężkie bo on jest bardzo wrażliwym chłopcem, nie chce żeby pomyślał że mamusia już go nie kocha...Ale pani tłumaczyła, że jeśli będą przekładać przedszkole na później tym będzie gorzej i nigdy nie będzie chciał zostać....
Chyba jestem za miękka baba
A druga sprawa mała kruszynka dziś już wracam do domu, ma jeszcze antybiotyk i musi kontrolować wyniki ale jest już na tyle bezpiecznie że mogą wrócić do domu.... yeeeasssss
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 10:52
Parsleyek, pola89, Kim87, AniaŁ123, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Witam gospodynie
Wczoraj smog a dziś normalnie śnieg wiatr i nie wiem co jeszcze. Dobrze że już wróciłam do domu
jak dla mnie to tak się ta aura prezentuje
Tuliska, pola89, AniaŁ123, Violet146 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Violet146 wrote:A co ty taki ranny Ptaszek?
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kim87 wrote:Pochwalilam się złapały mnie po herbacie malinowej przeszly po jogurtcie greckim z truskawkami. To mnie ostatnio ratuje bardzo
Kim87 lubi tę wiadomość
30 lat
Tuliska wrote:U mnie +1 na termoterze i dzięki temu jedno wielkie pośniegowe jezioro wokoło... Ale wiatr brrrrr zimny
ooO u mnie -5 ale właśnie przez to że wieje wiatr i wali prosto w twarz uważam ze pizga złemKim87, Tuliska lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Violet146 wrote:Przed chwilą przeżyłam załamke mój 3 letni synus zaczął od paru dni przedszkole 2 pierwsze dni super hiper, wczoraj taki se a dziś dramat...Nie chciał mnie puścić i strasznie płakał
Nie wiedziałam co robić, czy go zabrać czy nie...Pani mi tłumaczyła że każde dziecko tak ma na początku, że za chwilę się uspokoi i się zacznie bawić...ja już miałam łzy w oczach i byłam na granicy wytrzymałości żeby nie zacząć płakać i wziąść go...Ale przez chwilę obserwowałam go przez szybę w drzwiach i na szczęście przestał płakać, a pani powiedziała że zadzwoni za 20 minut i powie mi czy dziecko jest dalej smutne czy już jest ok. Więc wróciłam do domu i w umówiony czasie zadzwoniła do mnie przedszkolanka i powiedziała że Adaś ma się dobrze
To dla mnie ciężkie bo on jest bardzo wrażliwym chłopcem, nie chce żeby pomyślał że mamusia już go nie kocha...Ale pani tłumaczyła, że jeśli będą przekładać przedszkole na później tym będzie gorzej i nigdy nie będzie chciał zostać....
Chyba jestem za miękka baba
A druga sprawa mała kruszynka dziś już wracam do domu, ma jeszcze antybiotyk i musi kontrolować wyniki ale jest już na tyle bezpiecznie że mogą wrócić do domu.... yeeeasssss
A z małą, to cudowne wieści!Violet146 lubi tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy