Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:Witajcie babeczki!
Kim odpoczywaj ile się da, grosiu potrzebuje
Bella lubisz zimę... brrrr
Ania trzymam kciuki za wizytę, wszystko musi być dobrze! Co do smogu to w Rze dziś mpki za darmo, bo też zanieczyszczone powietrze.
Tulisia chyba możemy sobie przybić piątkę - chyba obie nie stałyśmy w tej kolejce jak natura co nieco rozdawała
Pączkowi współczuję tyle roboty!
Całą resztę ciepło ściskam, bo znów mroźno się robi :*
Ja zaczynam się stresować przed nowym panem doktorem... po 17 się wybieram na monitoring. Mam nadzieję, że jajo dobrze się ma, a najlepiej że już sobie pękło
Kochana zostałaś przekierowana przez jego kolegę nowego lekarza więc napewno się postara...
I powodzenia z jajem
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki,
Kocham was !!!!
Jesteście Naaaaaaaaaaajlepsze !
Tak się martwić
No niestety - koniec roku i początek nowego zawsze był hardcorowy
Muszę sie troche przemeczyć - nie ma wyjścia - łatwo nie jest - wstaje przed 5 - w pracy jestem przed 6 - wychodze z pracy po 16 - przychodze do domu i padam
Wczoraj zasnęłam o 21:30 - obudziłam sie dziś o 6
Jutro musze być przed 6 w robocie bo mam tyle ze 8h to za mało a ponieważ nie chce siedzieć tam do ciemnej nocy to wole przyjechać wcześnie rano żeby wyjść koło 16-17
Rusza mi nowy projekt gdzie w konsorcjum mam 11 firm - ogarnąć wszystko i wszystkich jest sporym wyzwaniem
Dziś jestem już w domku i odpoczywam, ogarniam sprawy domowe itp
Zrobiłam sobie właśnie dobrze zjadając na obiad parówki z ćwikłą a na deser mam lody tiramisu które odpalę sobie do filmu
Chłopa nie ma - więc korzystam i dziś odpoczywam - zaraz bedzie babskie kino- potrzebuję tego dziś jak powietrza.
Przepraszam ale bede jeszcze troche nieobecna
Brakuje mi was strasznie
Ściskam !AniaŁ123, Tuliska, pola89 lubią tę wiadomość
-
Pączek żyje Kochana mam nadzieję, że już niedługo skończy Ci się to szaleństwo lub przynajmniej ustabilizuje.
A co do mojego badania, to paskudztwo w cycu urosło i mam zrobić biopsję, tzn dr powiedziała że jest zaledwie 1% szans że jest to chłoniak, ale dla 100% pewności lepiej abym sobie to zrobiła.
Pączuś co będziesz oglądać? Ja na razie oglądam Gotowe na wszystko na tvn7, mimo że już to oglądałam, to i tak uwielbiam A później przy prasowaniu house of cards
-
Ooooo Krysio-Pączek ♡♡♡ wypracuj się kochana, każda z nas czasami czasu nie ma
Aniu to niedobrze, niedobrze bo kolejne badania przed tobą ale to tylko tyle, bo o reszcie nie ma sensu myśleć bo wszystko będzie ok :*:*:*:*
Pietrusiu odezwij się jak wrócisz bo jestem ciekawa co tam u twoich jajników mam nadzieję że już booom byłoAniaŁ123, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Pączek żyje Kochana mam nadzieję, że już niedługo skończy Ci się to szaleństwo lub przynajmniej ustabilizuje.
A co do mojego badania, to paskudztwo w cycu urosło i mam zrobić biopsję, tzn dr powiedziała że jest zaledwie 1% szans że jest to chłoniak, ale dla 100% pewności lepiej abym sobie to zrobiła.
Pączuś co będziesz oglądać? Ja na razie oglądam Gotowe na wszystko na tvn7, mimo że już to oglądałam, to i tak uwielbiam A później przy prasowaniu house of cards
O kurde - mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skończy z cycem
Chyba coś polskiego - myslałam o listach do m 2 - bo nie trzeba sie skupiać na tłumaczeniu
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Czekam pod gabinetem
Pietruszka powodzenia i też daj koniecznie znać co z jajem
A Kim zapomniałam Ci napidać że jesteś niezwykle stylową żoną Super ten Twój kombinezon!
A ten smog to dramat chodzenie w marce też nie jest najprzyjemniejsze, na dodatek wszyscy się gapią.Tuliska, AniaŁ123, Parsleyek lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:No gryzą mnie gryzą
Ale spokojnie - ja tez ich ugryzeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 18:20
-
Pączek wrote:A mi sie podoba
Mi też się podoba! Przesłodko wyglądałaśPączek lubi tę wiadomość
-
Co do cyca, to na razie się nie denerwuje, w sumie to pierwsza opcja była taka, że znowu do kontroli za 6 miesięcy, ale w czasie jak mi to mówiła, to stwierdziła, że może lepiej abym sobie zrobiła biopsję igłową. A tak w ogóle to na lewym mam jakąś torbiel czy coś już od kilku dobrych lat i to się w ogóle nie zmienia, sprawdzam co jakiś czas. A dodatkowo między przedostatnim badaniem, które było rok temu, a ostatnim (pół roku temu) pojawiło się coś znowu na prawym i dzisiaj się okazało że znowu urosło.
Mam iść do jakiegoś dobrego lekarza, którego nazwisko oczywiście zapomniałam, ale sobie przypomnę, terminy wynoszą ok 2 miesiące, ale nie muszę się spieszyć, więc mogę tyle zaczekać.
No to tyle. Myślę że będzie dobrze, tylko się upewnię że jestem zdrowa -
AniaŁ123 wrote:Co do cyca, to na razie się nie denerwuje, w sumie to pierwsza opcja była taka, że znowu do kontroli za 6 miesięcy, ale w czasie jak mi to mówiła, to stwierdziła, że może lepiej abym sobie zrobiła biopsję igłową. A tak w ogóle to na lewym mam jakąś torbiel czy coś już od kilku dobrych lat i to się w ogóle nie zmienia, sprawdzam co jakiś czas. A dodatkowo między przedostatnim badaniem, które było rok temu, a ostatnim (pół roku temu) pojawiło się coś znowu na prawym i dzisiaj się okazało że znowu urosło.
Mam iść do jakiegoś dobrego lekarza, którego nazwisko oczywiście zapomniałam, ale sobie przypomnę, terminy wynoszą ok 2 miesiące, ale nie muszę się spieszyć, więc mogę tyle zaczekać.
No to tyle. Myślę że będzie dobrze, tylko się upewnię że jestem zdrowaAniaŁ123 lubi tę wiadomość