Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Kochane
Bardzo Was przepraszam, ale mam strasznie dużo pracy i nie mam czasu na przyjemniści
W pracy jak na razie lepiej, ale zobaczymy co będzie później
Wieczorem idę do koleżanki na mini baby shower (oł jeeee) więc też mnie nie będzie. Ale będę podglądać
Chciałam tylko zapytać jak długo odczuwacie kłucie po owulacji? Bo ja juz czuję 6 dzień. co prawda słabiej, ale cały czas gdzieś w tym miejscu. Boję się że coś poszło nie tak i zrobiło się jakieś paskudztwo w tym miejscu Mierze temperatury, ale nic mi z nich nie wychodzi, bo mierząc kilka razy pod rząd wahają się nawet o 0,2 st, więc niemiarodajne, ale i tak niskie. Ahh a taką mam mimo wszystko nadzieję, pierwszy raz taką konkretną
Miłego dnia!!! -
Tuliska wrote:Jaaa? Ale jaka szydera ja Ci tutaj komplementy wale a Ty o takie rzeczy mnie oskarzasz... bendem płakuniała i kto mnie psytuliii?
Tuliska lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry Kochane
Bardzo Was przepraszam, ale mam strasznie dużo pracy i nie mam czasu na przyjemniści
Wieczorem idę do koleżanki na mini baby shower (oł jeeee) więc też mnie nie będzie. Ale będę podglądać
Chciałam tylko zapytać jak długo odczuwacie kłucie po owulacji? Bo ja juz czuję 6 dzień. co prawda słabiej, ale cały czas gdzieś w tym miejscu. Boję się że coś poszło nie tak i zrobiło się jakieś paskudztwo w tym miejscu Mierze temperatury, ale nic mi z nich nie wychodzi, bo mierząc kilka razy pod rząd wahają się nawet o 0,2 st, więc niemiarodajne, ale i tak niskie. Ahh a taką mam mimo wszystko nadzieję, pierwszy raz taką konkretną
Miłego dnia!!!
Dobrze, że Panie się uspokoiły
Co do owulacji to ja nie umiem odpowiedzieć jednoznacznie.. kiedyś mnie kłuło kilka dni a teraz dwa cykle miałam mega ból owulacyjny i potem cisza.. Z tego co pamiętam, oczywiście.. Każda kobieta jest inna, więc pewnie ciężko będzie porównać.. Ale Misiu, miałaś potwierdzoną owulację, więc na pewno wszystko poszło tak :* :*AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Aniu,
ja też nie bardzo potrafię pomóc bo wiesz jak to u mnie jest. Ale jeśli to zupełna nowość to tylko o pozytywnych objawach świadczy mnie ciągło może ze dwa dni, a wczoraj dopiero rano tak konkretnie. Od wczorajszego południa cisza... A co to oznacza, dowiem się jutro ale u Ciebie przecież po usg więc co miałoby być nie tak? Ale wiemy wiemy, kobiety w 3cim tygodniu ciąży są nerwoweWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 10:34
AniaŁ123, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki chciałam iść do lekarza ale jak zwykle nie ma miejsca...
Więc zapytam was czy to normalne że mam fazę luteaną 11? Kiedyś miałam 13-14 dni a ostatnio miałam 11 dni czy to nie jest za krótko?
Jeszcze mam plamienia przed @ i po a moje @ są skąpsze od tych z przed pół roku...
I jeszcze mniej teraz tak wysypalo jak nigdy - szlak mnie trafia
Nie wiem czy coś jest nie tak czy ja sobie wynajduje...
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry Kochane
Miłego dnia!!!
Kochana też tak miałam, ale nie umiem Ci doradzić, bo u mnie wszystko się zmienia, dlatego chciałam iść do lekarza, jak w końcu się uda zapisać na wizytę to dam znać, ale myślę że nie ma się co martwić na zapas...
Miłego dnia Tobie też
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Dziewczynki chciałam iść do lekarza ale jak zwykle nie ma miejsca...
Więc zapytam was czy to normalne że mam fazę luteaną 11? Kiedyś miałam 13-14 dni a ostatnio miałam 11 dni czy to nie jest za krótko?
Jeszcze mam plamienia przed @ i po a moje @ są skąpsze od tych z przed pół roku...
I jeszcze mniej teraz tak wysypalo jak nigdy - szlak mnie trafia
Nie wiem czy coś jest nie tak czy ja sobie wynajduje...
Niby między 11 a 16 jest ok ale może rzeczywiście tu leży problem. Może jajo nie może się zagniezdzic bo okres za szynka przychodzi. Może jakby dali ci progesteron to by zaskoczyło.
Wiesz ja u siebie to podejrzewałam i dlatego w grudniu brałam proga aby zobaczyć. No i widzisz pykneloMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Niby między 11 a 16 jest ok ale może rzeczywiście tu leży problem. Może jajo nie może się zagniezdzic bo okres za szynka przychodzi. Może jakby dali ci progesteron to by zaskoczyło.
Wiesz ja u siebie to podejrzewałam i dlatego w grudniu brałam proga aby zobaczyć. No i widzisz pyknelo
Kurcze Dzięki Kimi, ja czytałam że powinno być 12-16 a miałam ostatnio 11 nie wiem czemu mi tak się zmniejszyło...
Chciałam iść dzisiaj do lekarza ale tu wiecznie problemy z wolnym miejscem...
Szkoda że nie mogę se kupić sama tego proga bez recepty... No nic...jutro będę się dalej wkurzać przy telefonie...
-
nick nieaktualnyHej
też mam zapiernicz w pracy, w księgowości pracuję i początek roku to jest masakra jakaś
Ania
co cykl to inaczej, więc ja już nauczyłam się olewać wszelkie objawy , ukłucia, bo bym na głowę dostała heh
Violet
ponoć minimum to 10 dni FL, więc 11 chyba ok... -
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Kim i jakiego miałas proga?
ja miałam dobrego, a i tak dostałam duphaston, bo plamiłam przed @ i bez dupka tempka mi spadała juz od 8-9 dpo
teraz ładnie się trzyma aż do @Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Violet146 wrote:Kurcze Dzięki Kimi, ja czytałam że powinno być 12-16 a miałam ostatnio 11 nie wiem czemu mi tak się zmniejszyło...
Chciałam iść dzisiaj do lekarza ale tu wiecznie problemy z wolnym miejscem...
Szkoda że nie mogę se kupić sama tego proga bez recepty... No nic...jutro będę się dalej wkurzać przy telefonie...Violet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Idź do lekarza i mu to powiedz. Wiem wiem terminy ale nie ma co. Nawet jak długi termin bedzie
Kochana nie ze długie terminy tylko dzwonisz z rana i albo się uda albo nie dziś dzwoniłam o równej ósmej (bo wtedy otwierają ), byłam 7 na linii w kolejce żeby mnie połączyć z recepcjonistką wyczekalam 10 minut aż w końcu odezwała się pani i powiedziała że już nie ma wolnych miejsc .... I tak często
-
Paczek trzymam kciuki a pozatym zjadlam wlasnie dwa paczki w ramach obiadu hehe
kurde cos sie ze mna dzieje
jestem oaza spokoju. nawet kotekta w pracy mnie nie ruszyla.. bardzo dziwne zazwyczaj juz dawno bym przezywala.... hmm ciekawe skad takie cuda