Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Haj babeczki. Witam się wtorkowe. Pisze z tana bo wieczorem to u mnie nie wychodzi. Ostatnio miałem ciężkie noce. Wiecie jak się idzie spać o 19 to się człowiek budzi o 3 w nocy i hulaj dużo piekła nie ma;-) a rano syndrom walking dead. Najgorsze jak się przebudzisz pójdziesz do wc napijesz się łyk wody (bo przecież w ciąży czujesz się non stop jak na saharze)i kiszki zazynaja ci marsza grać. Wtedy walka jest sama ze sobą wstać coś zjeść czy olać sprawę oczywiście rzadko się zdarza aby udało mi się olać sprawę. Hahaha
Całuję brzunio cyberbuziakiem
Uroki ciąży GIVE IT TO ME Sesesese :> -
Bella_Bella wrote:Spadek sobie tłumacze zagniezdzeniem
Oby obyBella_Bella lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Witam się i ja
Spokojnego dnia życzę, bez wrednych współpracownic, bez spadków temperatury, bez natłoku obowiązków
Hej Kochana Również, wspaniałego dnia :*Tuliska lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Ojej... A to nie wiem dlaczemu.
Bo to trzeba uaktualniać miniaturkę Pod wykresem: udostępnij wykres -> miniatura -> ok -
Hejka :*
Ja też uważam swój wykres za dziwny, bo co temperatura wzrośnie to spada i tak w kółko No ale cóż... dokończe z cykl z mierzeniem, a potem chyba znów chowam termometr do szafki.
Miłego dnia!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Hejka :*
Ja też uważam swój wykres za dziwny, bo co temperatura wzrośnie to spada i tak w kółko No ale cóż... dokończe z cykl z mierzeniem, a potem chyba znów chowam termometr do szafki.
Miłego dnia!
Faktycznie Robi Ci się korona wykresowa Nie mam pojęcia co to oznacza Ale mam nadzieję, że coś dobrego :*
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Ja wiem ja wiem!!!
Bo to trzeba uaktualniać miniaturkę Pod wykresem: udostępnij wykres -> miniatura -> okLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Aaaaaaaaa no widzisz, co my byśmy bez twojej inteligencji zrobiły??? ciezki byłby nasz los bez czekolady otrzezwiasz rozum jak red bull
-
Parsleyek wrote:Hejka :*
Miłego dnia! -
Dziewczyny, takie wystawianie mnie na próbę chyba nie jest ok. Ciężki żywot w pracy. Ehhhhh.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/62a55aa9ae6a.jpgTuliska, Violet146, AniaŁ123, Kim87 lubią tę wiadomość