Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:Dasz rade !
Wierze w Ciebie !!
I ja licze na to ze oni padną no nie ma opcji ! Musi byc szał
Lans i bans
Najpiekniejsza w całej wsi i okolicy piękniejszej nie bedzie
Ja tam mam zamiar wkroczyć z wielkim hukiem
Pączek lubi tę wiadomość
-
Ahhh Pączek Dzaga wkroczy, firma padnie do twoich stóp łącznie z szefem kto się takiej oprze? Nie dość że seksi babka to jeszcze super inteligentna :*
Co do ćwiczeń to ja nie muszę tak do końca ale no dla kondycji napewno by się przydało. Chociaż ja w pracy 8h chodzę wiec zastana chociaż nie jestem19Biedroneczka91, Pączek lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Ahhh Pączek Dzaga wkroczy, firma padnie do twoich stóp łącznie z szefem kto się takiej oprze? Nie dość że seksi babka to jeszcze super inteligentna :*
Co do ćwiczeń to ja nie muszę tak do końca ale no dla kondycji napewno by się przydało. Chociaż ja w pracy 8h chodzę wiec zastana chociaż nie jestem -
Lubię_czekoladę wrote:Tulis, pewnie masz figure modelki juz zazdraszczam!!
-
No Dziewczęta Moje Kochane
Taki wlasnie jest plan - bedzie sie walić - bedzie sie palić - a ja po tych korytarzach jak z victorias secret
I dzien dobry bardzo
Ledwo na oczy widze
A po wczorajszym to czuje wszystkie mięśnie - oj masaż by mi sie przydał
Zbieram sie i lecę do pracy
Bede was podglądać na tyle na ile sie da
Buziam Każda z osobna :*
❤️Lubię_czekoladę, Tuliska, AniaŁ123, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:No Dziewczęta Moje Kochane
Taki wlasnie jest plan - bedzie sie walić - bedzie sie palić - a ja po tych korytarzach jak z victorias secret
I dzien dobry bardzo
Ledwo na oczy widze
A po wczorajszym to czuje wszystkie mięśnie - oj masaż by mi sie przydał
Zbieram sie i lecę do pracy
Bede was podglądać na tyle na ile sie da
Buziam Każda z osobna :*
❤️
Zakwasy znaczy, ze masz miesnie gratulacje popros malza o masazyk -
Tuliska wrote:Figura modelki buhahaha jestem mały kurdupel i nie mam nic z przodu ani z tyłu i wcale fajnie nie jest gdy rozmiary xs są na Ciebie za duże, już nie raz kupowałam ciuchy w "kinderdziałach" uwierz że lepiej miec troszke za duzo niz przytulać się jako deska
-
Pączek wrote:Moj men spi
A ja juz prawie w pracy
Zaraz przystępuje do robienia kafy
Wieczorem moze mi cos pomasujePączek lubi tę wiadomość
-
Haj babeczki. Witam się wtorkowe. Pisze z tana bo wieczorem to u mnie nie wychodzi. Ostatnio miałem ciężkie noce. Wiecie jak się idzie spać o 19 to się człowiek budzi o 3 w nocy i hulaj dużo piekła nie ma;-) a rano syndrom walking dead. Najgorsze jak się przebudzisz pójdziesz do wc napijesz się łyk wody (bo przecież w ciąży czujesz się non stop jak na saharze)i kiszki zazynaja ci marsza grać. Wtedy walka jest sama ze sobą wstać coś zjeść czy olać sprawę oczywiście rzadko się zdarza aby udało mi się olać sprawę. Hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 08:09
Bella_Bella, Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Haj babeczki. Witam się wtorkowe. Pisze z tana bo wieczorem to u mnie nie wychodzi. Ostatnio miałem ciężkie noce. Wiecie jak się idzie spać o 19 to się człowiek budzi o 3 w nocy i hulaj dużo piekła nie ma;-) a rano syndrom walking dead. Najgorsze jak się przebudzisz pójdziesz do wc napijesz się łyk wody (bo przecież w ciąży czujesz się non stop jak na saharze)i kiszki zazynaja ci marsza grać. Wtedy walka jest sama ze sobą wstać coś zjeść czy olać sprawę oczywiście rzadko się zdarza aby udało mi się olać sprawę. Hahaha
-
Tuliska wrote:Hej mamuńka jak ja Cię dawno nie widziałam jedz kochana ile wlezie, kto Ci zabroni?
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Wiecie jak mój dziem teraz wygląda?
6.40 pobudka
7.00 śniadanie
8.00 praca
8.30 juz się zmeczyla czas na przerwe;-)
9.30 drugie sniadanie i przerwy cd
11.10 (ssie mnie już stasznie;-)) obiad
12.00 druga praca
13.00 jogurtcik
14.30 pomarańcza
16.30 czekam na mena pod robota i zjadam paznokcie bo mnie ssie
17.00 jesteśmy w domu o ile nie każe mu zawrócić do kibla bo sikać się chce starsznie i nie wytrzymam ani minuty dłużej
18.00 pidzamka mode oraz kanapping oficjalnie zostaje załączony;-) tv is on
19.30 walczę sama ze sobą aby wstac i iść do łoża się położyć. Czasem proces decyzyjny tak mnie męczy ze zasypiam na kanapie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 08:38
Bella_Bella, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Dzień dobry Moja temperatura dziwna w tym cyklu... Ja już w pracy z kawą
Bella_Bella, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość