Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania ❤️❤️❤️❤️
Mam nadzieje ze pojdzie w lepsza strone teraz
Oczywiście bede informować co sie dzieje
Narazie musze ogarnąć cały ten bałagan jaki sie zrobił
Obiecuje odzywać sie do was cześciejLubię_czekoladę, pola89, AniaŁ123, Violet146 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Pączuś żyje Rozumiem że Ci smutno. Ja się czułam kiepsko jak się zwolniłam z poprzedniej pracy po pół roku, mimo że nie miałam innego wyjścia i co ja się tam mogłam zżyć, a jednak, więc co dopiero Ty po takim czasie. Ale zmiany są na lepsze, więc szybko się przyzwyczaisz. A dobrze się składa że masz teraz takie rewolucje, bo to jakaś odskocznia od wiadomego tematu
Czekamy cierpliwie na Ciebie
Czekoladka myślę że na tak wczesnym etapie groszkowi nic by się nie stało, więc nie ma co się przejmować. Leki i tak są dla niego lepsze niż stan zapalny zęba.
Teraz juz będzie coraz lepiej
U mnie rosolek juz sie gotuje a ja dzis nie mam zamiaru wychodzic z pizamyAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:
Bella gdzie Ty się podziewasz?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Bella_Bella wrote:Hej Czy jest szansa żebym sama wpisała dzień owulacji na wykresie? Nie pamiętam czy tak się da.
Jest jest wchodzisz na ten dzien i odznaczasz opcje zaawansowanego wykrywania owulacjiTuliska, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek wszystkim ♡
Przepraszam za nieobecności ale mialam dzień babci x 3, dziś znów powtórka
A poza tym...no wiecie no... M. w domu
Bellus faktycznie wczesnie wstajesz
Choco tobie również samych lepsiejszosci dziś ♡
Cudzie ode mnie już zupełnie spoznone ale życzenia wszystkiego dobrego na ten nowy rok życia
Krysiuuu, noooo Krysiu ♡
Wiesz kochana że ja ci kibicuje we wszystkim co robisz :* odejscia są zawsze przykre, szczególnie jeśli naprawdę się z ludźmi zaprzyjaznisz, ale musisz realizować siebie :* twoje marzenia się liczą
Lubię_czekoladę, czekajacanacud1, Pączek lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Hej Laski
Miłego dnia !
Ja się chowam niestety w krzaki
Będę was podglądaćPączek lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Dzień doberek wszystkim ♡
Przepraszam za nieobecności ale mialam dzień babci x 3, dziś znów powtórka
A poza tym...no wiecie no... M. w domu
Bellus faktycznie wczesnie wstajesz
Choco tobie również samych lepsiejszosci dziś ♡
Cudzie ode mnie już zupełnie spoznone ale życzenia wszystkiego dobrego na ten nowy rok życia
Krysiuuu, noooo Krysiu ♡
Wiesz kochana że ja ci kibicuje we wszystkim co robisz :* odejscia są zawsze przykre, szczególnie jeśli naprawdę się z ludźmi zaprzyjaznisz, ale musisz realizować siebie :* twoje marzenia się liczą
Trzy dnie babci no no Można się najeść