Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:aaa spoko juz żyje to najważniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 10:50
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
Halo, halo
Ja mam dzisiaj koszmarny dzień w pracy koleżanka (ta w ciąży) tak mnie wkurzała, że nie byłam w stanie się skupić na mojej pracy. Mam teraz rzeczy nad którymi muszę się intensywnie skupiać, a ta, mimo że jest w tej firmie 10 lat (a ja 2), to cały czas się i wszystko pyta szefowej i dyskutuje na głos. Przez to nie mogłam pozbierać myśli. Później musiałam iść do urzędu miasta, załatwić sprawę podatku od nieruchomości i przy okazji chciałam zapłacić w kasie za użytkowanie wieczyste, a tu się okazuje ze nie mam tyle na koncie, bo mój mądry mąż zapomniał zrobić przelew na to konto, tak mi było głupio. Zadzwoniłam do niego, zwymyślałam go... Później jeszcze uciekł mi autobus, już normalnie chciałam wyć, ale nie chciałam w miejscu publicznym, więc wreszcie jak dojechałam i wsiadłam do windy, to dałam upust emocjom i polały się potoki łez, ale dzięki temu mi przeszło. W międzyczasie zadzwonił mąż więc też się pogodziliśmy i na tą chwilę jest ok, ale jutro w pracy powtórka z rozrywki
Teraz leże na kanapie i nie mam zamiaru nic robić -
AniaŁ123 wrote:Halo, halo
Ja mam dzisiaj koszmarny dzień w pracy koleżanka (ta w ciąży) tak mnie wkurzała, że nie byłam w stanie się skupić na mojej pracy. Mam teraz rzeczy nad którymi muszę się intensywnie skupiać, a ta, mimo że jest w tej firmie 10 lat (a ja 2), to cały czas się i wszystko pyta szefowej i dyskutuje na głos. Przez to nie mogłam pozbierać myśli. Później musiałam iść do urzędu miasta, załatwić sprawę podatku od nieruchomości i przy okazji chciałam zapłacić w kasie za użytkowanie wieczyste, a tu się okazuje ze nie mam tyle na koncie, bo mój mądry mąż zapomniał zrobić przelew na to konto, tak mi było głupio. Zadzwoniłam do niego, zwymyślałam go... Później jeszcze uciekł mi autobus, już normalnie chciałam wyć, ale nie chciałam w miejscu publicznym, więc wreszcie jak dojechałam i wsiadłam do windy, to dałam upust emocjom i polały się potoki łez, ale dzięki temu mi przeszło. W międzyczasie zadzwonił mąż więc też się pogodziliśmy i na tą chwilę jest ok, ale jutro w pracy powtórka z rozrywki
Teraz leże na kanapie i nie mam zamiaru nic robić
Kolezanka ekstra, szlag by mnie trafil. Pewnie w kolko pyta o to samo. No coz. Niektorzy tak maja. Nalezy sie cieszyc, ze my nalezymy do tej klasy inteligentnych hehe
Maz wiedzial co robi dzwoniac, pewnie bal sie morderstwa w afekcie po powrocie do domu ma wole zycia chlopak doceniam
Czasami taki ryk i upust jest bardzo potrzebny jutro, mam nadzieje, obudzisz sie jak nowonarodzona :*AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Ania
Idz na siłownie i powyzywaj sie na sprzęcie
Tak jak ja dzis
Tez miałam hujowy dzien - ale rowerek mi dzis pomógł bo bieżnie były zajęte
Kurna tak sie rozpedzilam ze nóg nie czuje
Ale odrazu lepiej mi sie zrobiło
PolecamAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ania
Idz na siłownie i powyzywaj sie na sprzęcie
Tak jak ja dzis
Tez miałam hujowy dzien - ale rowerek mi dzis pomógł bo bieżnie były zajęte
Kurna tak sie rozpedzilam ze nóg nie czuje
Ale odrazu lepiej mi sie zrobiło
Polecam
Paczek, nasza fitnesko :* ja to Cie podziwiam mnie cos nie wychodzi ostatnio poszlam na silownie i na joge, mialam w planach basen i jeb! Zab Teraz znowu przerwa i jak tu zyc?? Jak zyc?? -
Lubię_czekoladę wrote:Paczek, nasza fitnesko :* ja to Cie podziwiam mnie cos nie wychodzi ostatnio poszlam na silownie i na joge, mialam w planach basen i jeb! Zab Teraz znowu przerwa i jak tu zyc?? Jak zyc??
Ruszaj tyłek !!
No nie ma wymówek !!!
Raz raz raz !!!
Bo tłusty czwartek idzie i ja juz zadbam o to zeby w cycki paczek Ci nie poszedł
Ruszamy sie ruszamy !
Lubię_czekoladę, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Dziękuje Wam Kochane
Czekoladka no taki nasz los, że czasami musimy znosić tych mniej inteligentnych postanowiłam że jutro rano z nimi pogadam na spokojnie, poproszę żeby ciszej mówiły, zobaczę co z tego wyniknie
Pączuś szłabym, ale wiesz.. Jestem aktualnie w 3 tyg.ciąży więc nie chcę umęczyć groszka haha a tak poważnie to kurcze muszę się wybrać! Podziwiam Twój zapał! Już pewnie jesteś laska prosto z wybieguLubię_czekoladę, Pączek, Violet146, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Kurna
Ruszaj tyłek !!
No nie ma wymówek !!!
Raz raz raz !!!
Bo tłusty czwartek idzie i ja juz zadbam o to zeby w cycki paczek Ci nie poszedł
Ruszamy sie ruszamy !Pączek lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dziękuje Wam Kochane
Czekoladka no taki nasz los, że czasami musimy znosić tych mniej inteligentnych postanowiłam że jutro rano z nimi pogadam na spokojnie, poproszę żeby ciszej mówiły, zobaczę co z tego wyniknie
Pączuś szłabym, ale wiesz.. Jestem aktualnie w 3 tyg.ciąży więc nie chcę umęczyć groszka haha a tak poważnie to kurcze muszę się wybrać! Podziwiam Twój zapał! Już pewnie jesteś laska prosto z wybiegu
No moze wezma pod uwage to, ze chcesz w spokoju pracowac, obyAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny!!! Ratunku!!! Znowu mnie cos chyba rozklada juz mnie to wkurza!! A poczatku cyklu bylam chora i znowu??? Dzisiaj rozpalona, otumaniona jakas.. Glowa boli... Czuje, ze to idzie!!! Zabierzcie to cholerstwo leeeeee mierzylam temp teraz i mam 36,77 wiec nie mam goraczki ale tak sie czuje chce lato, nie chce skrobac rano auta i nie chce wiatru bleeeee
-
Lubię_czekoladę wrote:To juz 3 tyg? Matko droga, jak ten czas leci 3 piekne tygodnie aaahhh wlasnie wlasnie, nie meczyc grosiuniuniunieczka
No moze wezma pod uwage to, ze chcesz w spokoju pracowac, oby
Haha no czas jest bezlitosny
A koleżanka jest różna, czasem milusia i słodka jak miodzik, a czasami potrafi pokazać pazury, więc nie wiadomo, ale co mi tam, trzeba walczyć o swoje
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny!!! Ratunku!!! Znowu mnie cos chyba rozklada juz mnie to wkurza!! A poczatku cyklu bylam chora i znowu??? Dzisiaj rozpalona, otumaniona jakas.. Glowa boli... Czuje, ze to idzie!!! Zabierzcie to cholerstwo leeeeee mierzylam temp teraz i mam 36,77 wiec nie mam goraczki ale tak sie czuje chce lato, nie chce skrobac rano auta i nie chce wiatru bleeeee
Czekoladka pij ciepłą herbatkę najlepiej z imbirem jeśli masz, nafaszeruj się witaminą C i hop do łózia Trzeba się wygrzać! I powtarzaj sobie: Nie będę chora!!! NIE będę chora!!! Może jeszcze jesteś osłabiona po zębach. -
AniaŁ123 wrote:Czekoladka pij ciepłą herbatkę najlepiej z imbirem jeśli masz, nafaszeruj się witaminą C i hop do łózia Trzeba się wygrzać! I powtarzaj sobie: Nie będę chora!!! NIE będę chora!!! Może jeszcze jesteś osłabiona po zębach.
-
No dobra
Tym razem wam sie upiecze
Ale później nie chce słyszeć wymówek
Ja też jestem leniem - ale ja musze sie zrobić na laskę do nowej pracy
Opięte kiecki już czekają
A i oczywiście laską nie jestem - mam plan - zgubić ze 4 kg tak żeby ważyć poniżej 60Violet146 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:No dobra
Tym razem wam sie upiecze
Ale później nie chce słyszeć wymówek
Ja też jestem leniem - ale ja musze sie zrobić na laskę do nowej pracy
Opięte kiecki już czekają
A i oczywiście laską nie jestem - mam plan - zgubić ze 4 kg tak żeby ważyć poniżej 60
Jestes laska i juz!!!!
Ja mam do zrzucenia 7 kg i nic ((((((((( aaaaaaaaaaaa jednak chyba sie ruszeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 20:30
-
Lubię_czekoladę wrote:Wejdzie Paczek do nowej pracy w obcislej kiecce to wszyscy padna na kolana
Jestes laska i juz!!!!
Ja mam do zrzucenia 7 kg i nic ((((((((( aaaaaaaaaaaa jednak chyba sie rusze
Wierze w Ciebie !!
I ja licze na to ze oni padną no nie ma opcji ! Musi byc szał
Lans i bans
Najpiekniejsza w całej wsi i okolicy piękniejszej nie bedzie
Ja tam mam zamiar wkroczyć z wielkim hukiem
Lubię_czekoladę, Tuliska, pola89, Parsleyek lubią tę wiadomość