Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Dzień dobry ❤
Ciągle plamie, więc to na pewno nie na zaniezdzenie... Nie wiem czym może być to spowodowane, badalam progesteron w cyklu w którym plamilam i był ok.
Bella kochana a podobnie nie było w cyklu w którym Wam się udało...? Może powinnaś brać progesteron po owu?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:
Kochana a jak się ogólnie miewasz? Obolała? Na ile będziesz miała zwolnienie?
Dobrze się czuję rany trochę ciągną, ale da się żyć mam odrętwiałe lewe udo, czego być nie powinno, ale pielęgniarka radziła, żeby się nie przyznawać narazie lekarzowi, bo samo może zejdzie, a w takiej sytuacji nie dostanę wypisu. Gdyby nic się nie zmieniło po czasie, to mam się zgłosić z tym wtedy zwolninia nie brałam, bo zamierzam iść w pon do pracy ale mogłam dostać na ile bym chciałaAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Pola, Pietruszka kochane jestescie ale nie chce sobie nic wmawiac na sile dopadlo mnie chorobsko i wiem, ze to byl powod wysokich temperatur wiecie jak jest, wole czekac na malpe niz na groszka wtedy latwiej sie podniesc
Pola jestes bardzo dzielna!!! Bardzo Cie podziwiam
Pietruszka a co u Ciebie Kochana? Jak samopoczucie? :*
Bella, moze warto to skonsultowac z lekarzem...
Cudzie, baw sie dobrze
Ja tez niedlugo zaczynam sie szykowac, bo o 15 musimy byc juz w restauracji Wyprawiamy mamie bardzo kameralna 70tkepola89, Violet146 lubią tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:no to baaa zaraz mejkap robie ale najpierw sie najemAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Lubię_czekoladę wrote:Pola, Pietruszka kochane jestescie ale nie chce sobie nic wmawiac na sile dopadlo mnie chorobsko i wiem, ze to byl powod wysokich temperatur wiecie jak jest, wole czekac na malpe niz na groszka wtedy latwiej sie podniesc
Pola jestes bardzo dzielna!!! Bardzo Cie podziwiam
Pietruszka a co u Ciebie Kochana? Jak samopoczucie? :*
Bella, moze warto to skonsultowac z lekarzem...
Cudzie, baw sie dobrze
Ja tez niedlugo zaczynam sie szykowac, bo o 15 musimy byc juz w restauracji Wyprawiamy mamie bardzo kameralna 70tke
Ooo to fajny wieczór Wam się szykuje mama wie czy to ma być niespodzianka?Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
pola89 wrote:Kochana TRZA BYĆ TWARDYM, A NIE MIĘTKIM hehehe
Ooo to fajny wieczór Wam się szykuje mama wie czy to ma być niespodzianka?
Mama nie wie.. Jest wlasnie u fryzjera i kosmetyczki (to tez niespodzianka). W restauracji mamy tez fotografa zrobi nam rodzinne zdjecia.. Pytanie tylko czy mama bedzie zadowolona.. Czasami bardzo ciezko wymyslec cos, z czego bedzie sie cieszyc.. ale mam nadzieje, ze bedzie super -
Lubię_czekoladę wrote:Jestem twarda, jestem jestem a taki mam na to sposob
Mama nie wie.. Jest wlasnie u fryzjera i kosmetyczki (to tez niespodzianka). W restauracji mamy tez fotografa zrobi nam rodzinne zdjecia.. Pytanie tylko czy mama bedzie zadowolona.. Czasami bardzo ciezko wymyslec cos, z czego bedzie sie cieszyc.. ale mam nadzieje, ze bedzie superAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Jeszcze nie wiem czy zadowolona ale jak weszla tam z moim bratem, bo ja zawiozl to powiedziala, ze z fryzjera rezygnuje, bo ulozyla wlosy rano trzeba bylo ja namawiac
Bede ja z moim, moj brat z zona i dziecmi i mama bardzo kameralnie
Albo bedzie pelen sukces albo totalna klapa niestety juz teraz wszystko zalezy od mamy -
Lubię_czekoladę wrote:Jeszcze nie wiem czy zadowolona ale jak weszla tam z moim bratem, bo ja zawiozl to powiedziala, ze z fryzjera rezygnuje, bo ulozyla wlosy rano trzeba bylo ja namawiac
Bede ja z moim, moj brat z zona i dziecmi i mama bardzo kameralnie
Albo bedzie pelen sukces albo totalna klapa niestety juz teraz wszystko zalezy od mamyLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
pola89 wrote:Będzie sukces! kameralnie może być bardzo przyjemnie trzymam kciuki, żeby wszystko było idealnie
pola89 lubi tę wiadomość
-
Czy do kogoś odzywała się Dzezalella? Bardzo długo już się nie odzywa...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
pola89 wrote:Czy do kogoś odzywała się Dzezalella? Bardzo długo już się nie odzywa...
-
Czekolada, Violet
No właśnie miała prowadzić wykres... Też mam nadzieję, że u niej wszystko dobrze...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Czekoladko moje samopoczucie... Dopadł mnie wstrętny pms, a @ nie chce się rozkręcić. Ogólnie do myśli o takim zakończeniu tego cyklu się przyzwyczaiłam. Cóż zrobić...
Violet kochana ja dziś będę imprezować w łóżku, pewnie miałaś na myśli Czekającą niemniej jednak dziękuję29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Bella kochana a podobnie nie było w cyklu w którym Wam się udało...? Może powinnaś brać progesteron po owu?
Było identycznie. Ale boję sie ze znowu jakiś krwiak będzie. Nie miałam możliwości żeby iść po progesteron w tym cyklu, biorę zamiast tego acard. Ale od następnego na pewno będzie znowu duphaston. -
Parsleyek wrote:Czekoladko moje samopoczucie... Dopadł mnie wstrętny pms, a @ nie chce się rozkręcić. Ogólnie do myśli o takim zakończeniu tego cyklu się przyzwyczaiłam. Cóż zrobić...
Violet kochana ja dziś będę imprezować w łóżku, pewnie miałaś na myśli Czekającą niemniej jednak dziękuję
Przepraszam, nadrabiam i się pogłubiłam.
Ale jeśli masz ochotę na świętowanie w łóżku to jak najbardziej byle z mężem i przyjemnie...
Parsleyek lubi tę wiadomość