Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Czekoladka mąż dostał zaproszenie z pracy na imprezę
Tarczyca mogła powodować zanik owulacji, ale też nie ma gwarancji ze teraz juz będzie dobrze. Ona strasznie dużo rzeczy reguluje w organizmie.
Rozumiem Cie, bo ten brak owulacji to może być to i teraz tylko trzeba usunąć przeszkodę i tylko łapać grocha do brzucha
Tyle walczylas z ta tarczyca strasznie sie ciesze z Twoich wynikowAniaŁ123, Kim87, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:a więc tu się chowacie laski...
Tutaj odprawiamy sabat
Jeśli masz ochotę poczarować, a przy okazji trochę posprzætać lub ubić schabowego to zapraszanyKim87, Pączek lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Laski ja się witam z pendolino Gnam z Krakowa do Warszawy.
Miałam rano robić test, ale przez pośpiech nie zrobilam, wiozę go ze sobą, jesli @ nie przyjdzie to zrobię w hotelu, bo zapowiada sie %%%% wieczór
Chociaż tak szczerze czuję się bardzo małpowo, całkiem typowo, więc raczej niespodziewanki nie będzie, ale to naprawdę żadna tragedia
Sikaj na kija
Trzymam kciuki !AniaŁ123, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Kim a myłaś auto do piosenki Car Wash?
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
MMadziula wrote:Czekoladka wiesz ... teraz już będzie co ma być a muszę się czymś zająć, żeby mi szybciej zleciało
Nowe mieszkanko ? Zazdraszczam My się wprowadzaliśmy ponad 3 lata temu, też na nowe ale póki co wynajmujemy, jeszcze kilka lat tak zostanie zanim na swoje pójdziemy.
Nie zazdraszczaj, Kochana.. Sprzedalismy mieszkanie, bo mielismy kupic dzialke i sie budowac. Wynajmujemy za grosze mini mieszkanko a dzialki nawet nie kupilismy.. Mozesz zazdraszczac tylko tego, ze nie musze w tym roku sprzatac w szafach, odsuwac mebli itd
Madziula a skad jestescie? Bo chyba nie mialysmy sie okazji poznac
Grunt, ze jestescie razem, mieszkacie razem czy w wynajmowanym czy na swoim -
Pączek wrote:Baw się dobrze w Stolycy
Sikaj na kija
Trzymam kciuki !
Zobaczę gdzie to Pączek mieszka szkoda tylko że ma być brzydki weekend.
Jak koncert? -
czekajacanacud1 wrote:laski to tak na sobote kazdemu wysyłam bo smieje sie jak wariatka jakas łapcie http://m.kwejk.pl/obrazek/2614831/swinka-rihanna.html
.... work work workczekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
Laski ja uciekam. Za chwilę wysiadam. Może późnej wpadnę, ale nie obiecuje
Jakby cos się działo to napisze
Miłego weekendu!!!Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
W ogóle jestem juz w 3 sklepie dzisiaj i juz widzę ze się zaczyna szał ciał. Belgowie przygotowują się na święta. O 9 rano było ich jak mrowkow juz . Wrrrrrr a myślałam że będę pierwsza na hali
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Ja jestem z krainy jezior (okolice Olsztyna)
jak lubisz towarzystwo komarów i tego typu klimaty zapraszam w okresie letnim
My właśnie będziemy kupować działeczkę, do końca roku może nam się uda zamknąć temat, pożyjemy ,zobaczymy:D Nie nakręcam się za bardzo
Bo ja ogólnie to mam pecha i dość niedawno sobie to uświadomiłam, jak coś skrupulatnie planuje i wyczekuje i układam to za przeproszeniem "taki ch*j nic mi nie wyjdzie" i to się tyczy kompletnie wszystkiego
Jak troszkę zleje sprawę to samo się poukłada
Chyba jakiś troll mi całe życie towarzyszy
A na komary moze kiedys wpadne, czemu nie -
Kim87 wrote:W ogóle jestem juz w 3 sklepie dzisiaj i juz widzę ze się zaczyna szał ciał. Belgowie przygotowują się na święta. O 9 rano było ich jak mrowkow juz . Wrrrrrr a myślałam że będę pierwsza na hali