Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Czekoladka mąż dostał zaproszenie z pracy na imprezę
Tarczyca mogła powodować zanik owulacji, ale też nie ma gwarancji ze teraz juz będzie dobrze. Ona strasznie dużo rzeczy reguluje w organizmie.
Rozumiem Cie, bo ten brak owulacji to może być to i teraz tylko trzeba usunąć przeszkodę i tylko łapać grocha do brzucha
Tyle walczylas z ta tarczycastrasznie sie ciesze z Twoich wynikow
AniaŁ123, Kim87, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:a więc tu się chowacie laski...
Tutaj odprawiamy sabat
Jeśli masz ochotę poczarować, a przy okazji trochę posprzætać lub ubić schabowego to zapraszanyKim87, Pączek lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Laski ja się witam z pendolino
Gnam z Krakowa do Warszawy.
Miałam rano robić test, ale przez pośpiech nie zrobilam, wiozę go ze sobą, jesli @ nie przyjdzie to zrobię w hotelu, bo zapowiada sie %%%% wieczór
Chociaż tak szczerze czuję się bardzo małpowo, całkiem typowo, więc raczej niespodziewanki nie będzie, ale to naprawdę żadna tragedia
Sikaj na kija
Trzymam kciuki !AniaŁ123, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Kim a myłaś auto do piosenki Car Wash?
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
MMadziula wrote:Czekoladka wiesz ... teraz już będzie co ma być
a muszę się czymś zająć, żeby mi szybciej zleciało
Nowe mieszkanko ? ZazdraszczamMy się wprowadzaliśmy ponad 3 lata temu, też na nowe ale póki co wynajmujemy, jeszcze kilka lat tak zostanie zanim na swoje pójdziemy.
tylko nie zrob dziury przy pucowaniu podlog
czasami jak czlowiek sie zamysli... Hihi
Nie zazdraszczaj, Kochana.. Sprzedalismy mieszkanie, bo mielismy kupic dzialke i sie budowac. Wynajmujemy za grosze mini mieszkanko a dzialki nawet nie kupilismy.. Mozesz zazdraszczac tylko tego, ze nie musze w tym roku sprzatac w szafach, odsuwac mebli itd
Madziula a skad jestescie? Bo chyba nie mialysmy sie okazji poznac
Grunt, ze jestescie razem, mieszkacie razemczy w wynajmowanym czy na swoim
-
Pączek wrote:Baw się dobrze w Stolycy
Sikaj na kija
Trzymam kciuki !
Zobaczę gdzie to Pączek mieszkaszkoda tylko że ma być brzydki weekend.
Jak koncert? -
czekajacanacud1 wrote:laski to tak na sobote kazdemu wysyłam bo smieje sie jak wariatka jakas łapcie http://m.kwejk.pl/obrazek/2614831/swinka-rihanna.html
.... work work workczekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
Laski ja uciekam. Za chwilę wysiadam. Może późnej wpadnę, ale nie obiecuje
Jakby cos się działo to napisze
Miłego weekendu!!!Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
W ogóle jestem juz w 3 sklepie dzisiaj i juz widzę ze się zaczyna szał ciał. Belgowie przygotowują się na święta. O 9 rano było ich jak mrowkow juz . Wrrrrrr a myślałam że będę pierwsza na hali
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Ja jestem z krainy jezior (okolice Olsztyna)
jak lubisz towarzystwo komarów i tego typu klimaty zapraszam w okresie letnim
My właśnie będziemy kupować działeczkę, do końca roku może nam się uda zamknąć temat, pożyjemy ,zobaczymy:D Nie nakręcam się za bardzo
Bo ja ogólnie to mam pecha i dość niedawno sobie to uświadomiłam, jak coś skrupulatnie planuje i wyczekuje i układam to za przeproszeniem "taki ch*j nic mi nie wyjdzie" i to się tyczy kompletnie wszystkiego
Jak troszkę zleje sprawę to samo się poukłada
Chyba jakiś troll mi całe życie towarzyszyzawsze planuje a potem sie okazuje, ze totalna lipa
z dzialkami wlasnie tak bylo.. Dwa razy prawie podpisywalismy umowe i zawsze cos
teraz az sie boje szukac czegos na serio
ale Wy juz bliziutko widze
czadzior
pokupujemy sobie dzialki a potem bedziemy sie 3 lata budowac
A na komary moze kiedys wpadne, czemu nie -
Kim87 wrote:W ogóle jestem juz w 3 sklepie dzisiaj i juz widzę ze się zaczyna szał ciał. Belgowie przygotowują się na święta. O 9 rano było ich jak mrowkow juz . Wrrrrrr a myślałam że będę pierwsza na hali
upolowalas juz cos?